reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa fikusek no wy macie blisko do siebie, a nawet bardzo blisko:-)
Ja jak narazie sie spotkałam z dziewczyną która poznałam na innym forum i bylo oki, planujemy ze jeszcze ona nas odwiedzi i my ją tez :tak: mamy do siebie kolo 27-30km.

No i przestalo padac... ale narazie bialo jest ;-)
ide sprzatac i zupe zrobic...
poźniej wpadne jak Miki zaśnie.

reklama
Witam Vegas;)Ja to Cie pamietam jako Georginie ;)

STO LAT DLA MARTYNKI;)

Co do zaufajnia to nawet sobie nie ufam hehe,tez miałam jedną koleżankę którą znam od przedszkola ale ona jest typem samotnika i potrafi sie nie odzywac rok i zycie zweryfikowało ,ze nie jest to przyjaciółka.Nie liczy sie ile kogos sie zna tylko w jakim okresie życia sie pojawił przy nas .Prawdziwą przyjaciółke od serca mam jedną(jest chrzestną Kai)Druga Moja ukochana wodniczka mieszka niestety w Anglii ale zawsze pomoze na odległosc;).Mam tez 3 super kolezanki poznane w przeciągu 2 lat ale sa przy mnie zawsze jak ich potrzebuje,jedną z nich poznałam na BB na bydgoskim forum.W zyciu najwazniejsze jest zeby nie tylko brac ale i dawac,dobro czynione wraca moze dlatego nie mam byłych kolezanek;)

Hejka

Młody w przedszkolu, dzisiaj szedł chętnie ale jak doszliśmy i zobaczył że się bawią w "Stary niedźwiedź mocno śpi" to sie rozpłakał i nie chciał wejsc... Jak skończyli to śpiewac to wszedł ale zaraz wrotki spowrotem, potem znowu poszedł na dłużej a ja chciałam wyjśc ale jakas kobieta z 2dzieci rozwaliła się w samym przejsciu i nawet słowo przepraszam nie pomagało:wściekła/y: Jak ten zobaczył że japrawie przy wejściu to tak sie rozbeczał że masakra... Ale jakaś opiekunka go wzięła i poszło, pomachał mi tylko przez okno:-p.

VEGAS sto lat dla twojej ślicznotki :-) Idalszych sukcesów
LIZA ja też bym chciała żeby spadło sobie troche śniegu przyszedł lekki mrozek i niech ten śnieg sobie leży do lutego nawet, tylko żeby nie było go tyle co w zeszłym roku. Chocciaż jakby mrozek przyszedł to te zarazki by wymroziło troche i dzieciaki zdrowsze może by były

A mi się chce spac... Masakra, zaraz trochę ogane chatke i się walne spac... Obiad mam więc niewiele do roboty.... A jutro do pracy ;-)

Ale mi przykro zaczęłma pisać posta już dużo napisałam i komp się wyłączył!!!!!!!!!!!!!!!!

Vegas 100 lat dla Martysi!!!!!

Anula su
per Bartuś:)

Co do ciąży ja ryczałąm chyba do 4-5 miesiąca zanim rodzicą nie powiedziałam potem do 7 było tak ooo zanim się nie przyzwyczaili mama strasznie to przeżyła. i Dopiero na końcówce zaczęłam się cieszyć i żałuję bo jestem głuoia jak but że tyle się przejmowałam;/

Co do przyjaciółek mam 3 takie mega od zerówki tyle teraz to rzadko się spotykamy bo ja tu one tam ale ok:) Mam jedną ze studiów ale ona strasznie specyfiszna nie chce nikogo obrazić bo to taka blokówa straszna cwaniara i w ogóle ale ją lubiew

Ostatnia edycja:
Jest jakaś dziewczyna z kujawsko-pomorskiego??;)

Ja czekam na lekarza,mała ma katar masakryczny,najgorsze ze rozciera po buzi i we włosy;/;/Ja sie poce siedząc taka słaba jestem,a jeszcze do apteki bede musiała lecie;/

Dziewczyny które mają facebooka, czy mogłybyście polubić mój komentarz pod postem konkursowym? Jest na miejscu 18 od góry. Będę wdzięczna:)

https://www.facebook.com/pages/wysylkowapl/148695791823524

Co do chorób mojemu nie trzeba przedszkola żeby chorował:sorry:... wystarczy wizyta w szpitalu albo od rodziny łapie. W październiku 3 razy miał katar:confused2:

outstanding ale masz zabójczą Mikołajczycę:tak:
KasiaF Ja miałam buty od garnituru mojego T.:-p i wszystko od stroju:tak: ale raz mnie mógł rozpoznac jak go zaczełam poprawiac przy modlitwie:laugh2::-p. Tak sie rozgladną po pokoju wtedy ale nie załapał:laugh2:. Ewi;-) podczytuje o ile wiem, ale nie za bardzo ma czas odpisać. Wiesz swieta te sprawy.
anetka ooo o gwiazdorze słyszałam ale u nas nie ma zwyczaju zeby chodził w wigilię:-p
Preciouse gratuluje i witam i jak chcesz dopisać
młoda lepiej zeby ały nie widział taty niz czerpał złe wzorce od niego... wiadomo mały cierpi ale co poradzisz:zawstydzona/y:

U nas tez padal snieg ale zorientowała sie dopiero jak spojrzała na auta. Nie ma go i dobrze... do kalendarzowej zimy jeszcze troche wiec nie musi sie spieszyc:-p

Ostatnia edycja:
Wiatam

Własnie wrócilismy ze sklepu i Zuza ogląda bajkę

Vegas Wszystkiego Naj dla Marytnki!!!!!!!

Umi
ten link nie działa , pisze ze nie ma takiej strony

Sali zdrówka dla WAS

reklama
Do góry