reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas wszystkiego najlepszego dla malutkiej:-) a torcik juz upieklas???? czy na lenia i kupny??:-D Mi ciezko bylo sie do imienia Kasjan przyzwyczaic ale po tygodniu sie oswoilam:sorry:
Boska masz corcie, kolorek wlosow ma rewelacyjny:rofl2:

Preciouse nacisnij na moj suwaczek i cie przekieruje automatycznie;-)

reklama
Vegas - grudzień to zawsze taki szalony, rok w rok :)
Ale prześliczną masz córeczkę :)
Moja też załatwia na nociczek swoje potrzeby.
Jak chce to woła i siedzi sobie tak długo aż zrobi :)
a ile Twoja córcia ma miesięcy/latek? Bo nie masz suwaczka i nie wiem.
U nas grudzień szalony bo Mikołaj, urodzinki Perły i święta, w tym, że Mikołaj u nas zawsze skromniej był obchodzony i tego też uczę Martynkę, zwłaszcza, że ma urodziny zaraz po Mikołaju, więc będzie na Mikołaja dostawać skromne symboliczne prezenty a na urodzinki i święta już takie ''wow'':-)

Snoopy wiesz, mój mąż jest z wyuczenia cukiernikiem, więc na pewno zrobi torta pysznego:D On to biedny bo zawsze każdemu musi torty robić a rodzinkę mamy wielką:D Pewnie w pt torta zrobi:)
Z imieniem Kasjan mam śmieszne wspomnienia. Kiedyś nie chciałam w szkole uwierzyć koledze, że ma tak na imię bo nie wiedziałam, że takie imię w ogóle jest:p

coś tu mowa była o roczniku, więc ja jestem z 88:)

Ostatnia edycja:
Moja ma roczek i siedem mc dokładnie :)
Majowa dziewczynka. terminowo miała byc na 1 maja. Ale głaskałam brzuszek i mówiłam zeby posiedziala jeszcze, bo chciałabym sie na majówke kiełbaski z grilla najeśc ;D
Posłuchała, w drodze powrotnej do domu dostałam skurczy :-)
wiem jak wejsc na suwaczki ale nie wiem jak dodac je do profilu,żeby się wyświetlały za każdym razem i tak jak Vegas- ma zdjęcie córeczki.
Poratujcie krok po kroku, jak sie Wam chce oczywiście :)

Snoopy wiesz, mój mąż jest z wyuczenia cukiernikiem, więc na pewno zrobi torta pysznego:D On to biedny bo zawsze każdemu musi torty robić a rodzinkę mamy wielką:D Pewnie w pt torta zrobi:)
Z imieniem Kasjan mam śmieszne wspomnienia. Kiedyś nie chciałam w szkole uwierzyć koledze, że ma tak na imię bo nie wiedziałam, że takie imię w ogóle jest:p

coś tu mowa była o roczniku, więc ja jestem z 88:)

Hehehe za wygodnie masz, na mnie pieczenie czegokolwiek zawsze zwalaja:-D ja tez "88 co by nie było ze się nie przyznaję:-D

Wchodzisz w ustawienia i tam bierzesz edytuj sygnature, wstawiasz skopiowany link i jest suwaczek;-)

Snoopy no i o to chodzi by mieć w życiu luzik:-D Ale J. jest wredny i robi torty od święta, jakby mi się zachciało bez okazji to bym mogła pomarzyć jedynie:-p Ale on i tak nie pracuje teraz w zawodzie, teraz robi w firmie FTM Holding, z kasetonami i innymi rzeczami do domciu, ale jest majstrem, więc nie ma źle;-) Tyle, że no ciastek mi nie chce upiec Franca jedna:-)

To masz niezłą gromadkę jak na 23 latka:-) Ale czytałam, że Gracjan to od męża. A mieszka z Wami?

Preciouse aleś se nick wymyśliła, ledwo spamiętuję;> To malutką masz córeczkę, ale fajnie, że na nocnik już robi:) Ja też taka dumna, że moja nim skończyła 2 latka załapała o co kaman z nocnikiem, tyle, że ma jeszcze pampka na spanie i na spacery.

Ostatnia edycja:
Jeszcze poki co narzeczonego;-) W styczniu może się uda:-D planowaliśmy na czerwiec, ale dzidzia w czerwcu:sorry: wiec poki co cywilny a w pazdzierniku machniemy pewnie kosciely, nie chce jak pasztet w worku wygladac:-D
Na razie mieszkamy osobno ale kombinujemy za jakis czas sie dowiemy czy naprawde ta dzialka ktora mamy miec bedzie nasza;-) jak nie to mieszkanie w bloku:-(

Co do Gracka moj i tyle:-D nie wazne ze inna go urodzila, ze mna jest zrzyty i to najwazniejsze:-p

Co do nocnikowania u nas Ala zapalala jak miala 2,5 i nie moczyla sie dopoki nie zaczelam 2 etatu.... nie bylo mnie mala zaczela sie moczyc w nocy, w dzien zdarzalo sie jej popuszczac... teraz jestem w domku i wszystko jest po staremu lozko mam suche i nie mecze jej jak dziadkowie ktorzy bez pampa jej do siebie wziac nie chca bo nie raz im zasikala;-) slyszalam ze wpadki zdarzaja sie do 6 roku zycia wiec sie nie marwtie ze jest cos nie tak.

Ostatnia edycja:
Snoopy bo ważne kto wychowuje:tak: Kurcze i 9 lat ma. A jest grzeczny?:-D Bo ja pracuję jako niania takiej Nikoli, i ona ma brata, który ma 9 lat, Matulku kochana co to za rozpieszczony Brząc z niego:szok: Na wszystko mu pozwalają a jak się odzywa do rodziców to mi normalnie szczena opada:baffled:

Co do wpadek to do dziś pamiętam, że jak miałam 5 lat to nieraz się w majtki zesikałam:p Mama mi skutecznie wybiła to z głowy jak przy przyjaciółce ściągneła mi majtki i mówiła, że wstyd by taka duża Panna w majtki sikała;> Moja ma 2 latka, ale teraz za dnia wpadki się nie zdarzają, więc myślę by i na drzemkę nie dawać jej pampka, kupiłabym ceratkę pod prześcieradło w razie czego.

Ostatnia edycja:
W skrócie Prec ;p badz też Pati.
Moja tez jeszcze na spacery ma pampka .
Ogólnie ta moja pociecha to bardzo kumata jest ;)
Dziewczynki, ja uciekam bo dostałam mocnych ukłuć i bóli w podbrzuszu, aż się ruszyć nie moge :(
Świadczy o tym,ze czas do łóżka..
Kolorowych snów ,śpijcie dobrze ;)

ja też Dziewczyny uciekam bo przed 7 pobudka a ja tu szaleję bez męża /ma nockę/:-p Prec oszczędzaj się teraz;* A że tak się zapytam - planowana dzidziuśka druga?:-) Mi to się już marzy drugi Bąbel, no ale trzeba zaczekać troszkę;-)

reklama
PRECIOUS tu jest link do pomocy wstawiania suwaczków https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/

VEGAS no wreszcie się pojawiłaś kobietko... no ale ok, wiem jak to jest... jak mam kilka dni z rzędu w pracy to też nie mam ochoty na neta... A widze że nasi mężowie mają wyuczone te same zawody ;-)
Mój pracuje w cukierni, nie piecze mi, ale jak chcem coś słodkiego to z firmy przynosi

SNOOPY no jasne że twój :)

Ja mykam spac, M pojechał już do pracy... A ja muszę wstac wcześnie żeby młodego do przedszkola zaprowadzic... Najgorsze to drałowac tam na pieszo :(

Do góry