reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas wszystkiego najlepszego dla malutkiej:-) a torcik juz upieklas???? czy na lenia i kupny??:-D Mi ciezko bylo sie do imienia Kasjan przyzwyczaic ale po tygodniu sie oswoilam:sorry:
Boska masz corcie, kolorek wlosow ma rewelacyjny:rofl2:

Preciouse nacisnij na moj suwaczek i cie przekieruje automatycznie;-)

reklama
Vegas - grudzień to zawsze taki szalony, rok w rok :)
Ale prześliczną masz córeczkę :)
Moja też załatwia na nociczek swoje potrzeby.
Jak chce to woła i siedzi sobie tak długo aż zrobi :)
a ile Twoja córcia ma miesięcy/latek? Bo nie masz suwaczka i nie wiem.
U nas grudzień szalony bo Mikołaj, urodzinki Perły i święta, w tym, że Mikołaj u nas zawsze skromniej był obchodzony i tego też uczę Martynkę, zwłaszcza, że ma urodziny zaraz po Mikołaju, więc będzie na Mikołaja dostawać skromne symboliczne prezenty a na urodzinki i święta już takie ''wow'':-)

Snoopy wiesz, mój mąż jest z wyuczenia cukiernikiem, więc na pewno zrobi torta pysznego:D On to biedny bo zawsze każdemu musi torty robić a rodzinkę mamy wielką:D Pewnie w pt torta zrobi:)
Z imieniem Kasjan mam śmieszne wspomnienia. Kiedyś nie chciałam w szkole uwierzyć koledze, że ma tak na imię bo nie wiedziałam, że takie imię w ogóle jest:p

coś tu mowa była o roczniku, więc ja jestem z 88:)

Ostatnia edycja:
Moja ma roczek i siedem mc dokładnie :)
Majowa dziewczynka. terminowo miała byc na 1 maja. Ale głaskałam brzuszek i mówiłam zeby posiedziala jeszcze, bo chciałabym sie na majówke kiełbaski z grilla najeśc ;D
Posłuchała, w drodze powrotnej do domu dostałam skurczy :-)
wiem jak wejsc na suwaczki ale nie wiem jak dodac je do profilu,żeby się wyświetlały za każdym razem i tak jak Vegas- ma zdjęcie córeczki.
Poratujcie krok po kroku, jak sie Wam chce oczywiście :)

Snoopy wiesz, mój mąż jest z wyuczenia cukiernikiem, więc na pewno zrobi torta pysznego:D On to biedny bo zawsze każdemu musi torty robić a rodzinkę mamy wielką:D Pewnie w pt torta zrobi:)
Z imieniem Kasjan mam śmieszne wspomnienia. Kiedyś nie chciałam w szkole uwierzyć koledze, że ma tak na imię bo nie wiedziałam, że takie imię w ogóle jest:p

coś tu mowa była o roczniku, więc ja jestem z 88:)

Hehehe za wygodnie masz, na mnie pieczenie czegokolwiek zawsze zwalaja:-D ja tez "88 co by nie było ze się nie przyznaję:-D

Wchodzisz w ustawienia i tam bierzesz edytuj sygnature, wstawiasz skopiowany link i jest suwaczek;-)

Snoopy no i o to chodzi by mieć w życiu luzik:-D Ale J. jest wredny i robi torty od święta, jakby mi się zachciało bez okazji to bym mogła pomarzyć jedynie:-p Ale on i tak nie pracuje teraz w zawodzie, teraz robi w firmie FTM Holding, z kasetonami i innymi rzeczami do domciu, ale jest majstrem, więc nie ma źle;-) Tyle, że no ciastek mi nie chce upiec Franca jedna:-)

To masz niezłą gromadkę jak na 23 latka:-) Ale czytałam, że Gracjan to od męża. A mieszka z Wami?

Preciouse aleś se nick wymyśliła, ledwo spamiętuję;> To malutką masz córeczkę, ale fajnie, że na nocnik już robi:) Ja też taka dumna, że moja nim skończyła 2 latka załapała o co kaman z nocnikiem, tyle, że ma jeszcze pampka na spanie i na spacery.

Ostatnia edycja:
Jeszcze poki co narzeczonego;-) W styczniu może się uda:-D planowaliśmy na czerwiec, ale dzidzia w czerwcu:sorry: wiec poki co cywilny a w pazdzierniku machniemy pewnie kosciely, nie chce jak pasztet w worku wygladac:-D
Na razie mieszkamy osobno ale kombinujemy za jakis czas sie dowiemy czy naprawde ta dzialka ktora mamy miec bedzie nasza;-) jak nie to mieszkanie w bloku:-(

Co do Gracka moj i tyle:-D nie wazne ze inna go urodzila, ze mna jest zrzyty i to najwazniejsze:-p

Co do nocnikowania u nas Ala zapalala jak miala 2,5 i nie moczyla sie dopoki nie zaczelam 2 etatu.... nie bylo mnie mala zaczela sie moczyc w nocy, w dzien zdarzalo sie jej popuszczac... teraz jestem w domku i wszystko jest po staremu lozko mam suche i nie mecze jej jak dziadkowie ktorzy bez pampa jej do siebie wziac nie chca bo nie raz im zasikala;-) slyszalam ze wpadki zdarzaja sie do 6 roku zycia wiec sie nie marwtie ze jest cos nie tak.

Ostatnia edycja:
Snoopy bo ważne kto wychowuje:tak: Kurcze i 9 lat ma. A jest grzeczny?:-D Bo ja pracuję jako niania takiej Nikoli, i ona ma brata, który ma 9 lat, Matulku kochana co to za rozpieszczony Brząc z niego:szok: Na wszystko mu pozwalają a jak się odzywa do rodziców to mi normalnie szczena opada:baffled:

Co do wpadek to do dziś pamiętam, że jak miałam 5 lat to nieraz się w majtki zesikałam:p Mama mi skutecznie wybiła to z głowy jak przy przyjaciółce ściągneła mi majtki i mówiła, że wstyd by taka duża Panna w majtki sikała;> Moja ma 2 latka, ale teraz za dnia wpadki się nie zdarzają, więc myślę by i na drzemkę nie dawać jej pampka, kupiłabym ceratkę pod prześcieradło w razie czego.

Ostatnia edycja:
W skrócie Prec ;p badz też Pati.
Moja tez jeszcze na spacery ma pampka .
Ogólnie ta moja pociecha to bardzo kumata jest ;)
Dziewczynki, ja uciekam bo dostałam mocnych ukłuć i bóli w podbrzuszu, aż się ruszyć nie moge :(
Świadczy o tym,ze czas do łóżka..
Kolorowych snów ,śpijcie dobrze ;)

ja też Dziewczyny uciekam bo przed 7 pobudka a ja tu szaleję bez męża /ma nockę/:-p Prec oszczędzaj się teraz;* A że tak się zapytam - planowana dzidziuśka druga?:-) Mi to się już marzy drugi Bąbel, no ale trzeba zaczekać troszkę;-)

reklama
PRECIOUS tu jest link do pomocy wstawiania suwaczków https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/

VEGAS no wreszcie się pojawiłaś kobietko... no ale ok, wiem jak to jest... jak mam kilka dni z rzędu w pracy to też nie mam ochoty na neta... A widze że nasi mężowie mają wyuczone te same zawody ;-)
Mój pracuje w cukierni, nie piecze mi, ale jak chcem coś słodkiego to z firmy przynosi

SNOOPY no jasne że twój :)

Ja mykam spac, M pojechał już do pracy... A ja muszę wstac wcześnie żeby młodego do przedszkola zaprowadzic... Najgorsze to drałowac tam na pieszo :(

Do góry