reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kaje urodziłam 10 ,tak mi termin cesarki wytyczyli,chciałam 11 tak jak Tymka ale to było Boze Ciało hehe

snoopy no za 4 pokoje to nawet nieźle, ale nas by na to stać nie było:no::no:
sali04 my mamy 51:-p
wampi:szok: 26 stopni:-p toz to ja w pracy mam parówę 24 i nie wytrzymujemy:-p no chyba ze sie biega w krótkim rekawku

Z Ala mialam na podtrzymaniu i w 37tyg mi wody odeszly:-D tutaj juz cos jest nie tak, ale mam nadzieje ze jak bede lezala i stosowala sie do zalecen obedzie sie bez tab na potrzymanie.
pisalam chyba ze w pracy mialam skurcze i brzuch mnie bolal, dlatego mam zwolnienie, nospa forte i luteina pomagaja wiec jest super:-)

hehe slyszalam o takich przypadkach:-D ale u nas karzy przed terminem przychodzil, wiec to tedencja rodzinna:-D kazde urodzone dziecko w mojej rodzinie tydzien lub 2 przed terminem wychodzilo, nie wiem od czego to zalezy, no ale zobaczymy jak to bedzie:-D

reklama
Hejka
Nadrobilam tylko ostatnie 3 strony, sorrka z góry.

Hania dzis na wycieczce, wiem juz ze wymiotowala a autobusie po 1h jazdy :( oby powrót byl spokojniejszy... kolo 17:30 beda juz na wsi, jeszcze sa w kinie na bajce jakiejs i maja kolejka sie przejechac i wracają. Dzwonilam do sasiadki bo pojechala z synkiem.

snoopy12 co do rodzenia to u mnie Hania wyszla 11 dni po terminie, Daniel 3 dni przed a Miki 8 dni po terminie z OM a w terminie z USG :tak: róznie to bywa ;-) ile masz lat (uwazasz sie za najstarsza tutaj no co ty!), chyba przeoczylam sorrka :-) tutaj w wiekszosci rocznik '88.;) ale tez są mlodsze i starsze mamusie.

Miki za 2 dni konczy 1,5 roku, ale to zleciało :szok:

Do góry