reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My wynajmujemy kawalerke za 500zl ale za czynsz nie placimy facet z tych 500placi a my tylko wode co mies ta ktora nie miesci sie w czynszu do tego prad po 100zl,i gaz zwykle 35 zl, net 50

reklama
Fikusek 100 lat dla Alanka niech uśmiech co dzień gości na jego ślicznej buzi:)

Ja nie uczestniczę w tej rozmowie bo my z teściami mamy wspólną zagrodę a że C w sumie w firmie pracuje jakoś tak wychodzi że nie dokładamy:)

My mamy własnościowe,czynsz 400 zł plus opłaty.
Agateczka kim jest z zawodu Twój mezulek??widze ze mundurowy?;)

OCZYWIŚCIE SAMYCH SŁODKOŚCI I ZDRÓWKA DLA ALANKA;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ;-)

Mój mężczyzna własnie dzisiaj skończył pół roczku . jej jak ten czas leci ;-)

wszystkiego najlepszego dla Rałałka

umi u mnie tez cieplo tylko po co pada:-D

matko nie wierze ze moje dziecko konczy 2 lata...kiedy ten czas zlecial

Wszystkiego najlepszego dla Alanka

Ale jestem zła dzisiaj.Byłam u chirurga bo mam bo korzeń już do wyrwania i co sie okazało nie mam już funduszy.Ja też chce zdjęcia poogląać

My mamy własnościowe mieszkanie 2 pokoje. Czynsz wynosi 360 zł z wodą i ogrzewaniem. Ale jak sie przekroczy przewidywana ilośc zurzytej wody czy ciepła to dopłaty przychodzą:sorry:. A no i od marca ma isć nam czynsz w góre bo budynek maja ocieplać. Ciekawe o ile sie podniesie:wściekła/y:

Nieduzo placicie... jak sie orientowalismy my mysimy miec conajmniej m4 i placili bysmy 800 do 1200zl plus oplaty czyli cala moja wyplata by szla na wynajem....

Nieduzo placicie... jak sie orientowalismy my mysimy miec conajmniej m4 i placili bysmy 800 do 1200zl plus oplaty czyli cala moja wyplata by szla na wynajem....

No wiadomo ze ceny w zaleznosci od wilekości mieszkania,Mój tata ma 80 metrów i tez płaci 800 zł. my mamy 48 metrów.

Nie powiem tez bym chciala 3 pokoje ale nie stac nas na wieksze mieszkanie.

dlatego nam sie wynajem nie kalkuluje;-) chyba ze dziadek wykorkuje tfu tfu wtedy jego mama napewno bedzie sie chciala wyprowadzic i mogli bysmy miec M5:-D ale to gdybanie dlatego dzialke wolimy kupic i sie zabiezpieczyc:-)

reklama
Do góry