reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

z tego co wiem to ostatni raz:-) a mi sie poprawiło jak wiem, ze przyjedzie na weekend:tak:ehh... nie wiem czy mozna być ze soba jeszcze bliżej:-D no... chyba, ze dojdzie seksik, ale to musi poczekac jeszcze:-p

reklama
JEJ ale nadrukowałyście nawet wszystkiego nie nadrobiłam bo bym chyba szału z moim netem dostała ... ;/

Mi jakoś ostatnio brak weny do pisania w sobotę byłam w szpitalu jakoś dziwnie brzuch mnie bolał a że u swojego gina już 2 miesiące nie byłam bo ma tak zawalony rozkład to wolałam jechać sprawdzić ale wszystko ok :-) babka powiedziała że to dlatego że szczupła jestem i bardziej odczuwam jak mała za wiązadła ciągnie i tak będzie ale ulżyło mi bo tyle u gina nie byłam i się martwiłam czy wszystko si :-)

W ogóle to przerażona jestem tym szpitalem ... te baby tam takie nie miłe wszystko w dupie mają ... była tam dziewczyna która chyba rodziła bo zwijała się z bólu do kibla rzygać biegała i widać było że cierpi ... myślicie że ktoś się przejął ? ... nic ! nikt się nie śpieszył wszystko gdzieś mają ... ja to bym darła mordę tak długo aż by ruszyły pruchwy dupsko ... rzeźnia :/

A to normalne że mała taka ruchliwa jest "? :-p no ona ciągle wierzga :-p a teraz to już tak to czuć masakra momentami to mam wrażenie że mi się przebije i wyjdzie przez ten brzuch :-p ale to chyba dobrze co ? :-p

a tak w ogóle to
Ma ktoś wieści od KOSZMARKA ?
i FIRANKO jesteś gdzieś tam bo dawno Cię nie widziałam tak samo OLIWKA !? gdzie nasza Oliwka zawsze aktywna a teraz nie widziałam już nie wiem ile :/
GALARECIU jak tam z małym ? ANGEL ?

ASIOWO ja cie rozumiem,tez niewyobrazalabym sobie rozlaki nawet na te 2tyg. jeden dzien gora, dluzej to juz wtedy wariuje z tesknoty:) NETGIRL a jaka zupke robisz, moze mi podrzucisz troszke bo glodna jestem, a u mnie w domu to brak chetnych zeby cos ugotowac, wszyscy maja lenia bo ladna pogoda jest:p MADZIK napewnio bedzie dobrze....znowu zobaczysz swojego brzdąca:) fajnie:) BASKA no faktycznie moze bys mogla zabierac Lenke ze soba, nawet dobry pomysl. poznalaby inne dzieci...
FEMME dobrze ze wszysko ok, wiesz moj maly tez strasznie kopie, mnie to momentami juz boli....ruchliwy ze szok. ale pewnie tak ma byc. czasemtak mnie po zoladku kopie ze sie ruszyc niemoge. a co do szpitali to norma. jak nie dasz w lape to maja cie w dupie. i traktuja jak smiecia.....

Ostatnia edycja:
No ją po wizycie u giną. Jednak wszystko ok jest. Podobno miesiączka się zbliża. Wiecie że trochę mi ulżyło? Mimo zabezpieczenia już bałam się że znów w ciąży jestem. Ale z ćwiczeń jednak zrezygnuje.

dzieki dziewczyny za pocieszenie ale to niestety nie wypali.. Moja Lenka "nie jest samodzielna" jak dzieci przedszkolne.. wiec ja chcac nie chcac musialabym sie nia zajmowac.. przeciez pampersa sama sobie nie przewinie, sama nie zje:-( wiec to odpada.. gdyby tak moglobyc to sama bym ja do przedszkola zapisala..
kurde boje sie jak nie wiem.. mam nadzieje, ze ta dyrektorka jutro bedzie w miare mila i nie wydrze na mnie buzki:no:
a szkoda slow tylko problemow sobie narobilam:/

OLEŃKA no ja to na bank będę w łapę dawać ... dlatego już powoli chce się orientować żeby wszystko załatwić nie będę się męczyła Kuba nadgodziny porobi i się odłoży ... chce w miarę dobrze poród wspominać :-)

EWI - no 3 dzidzia to chyba już przeginka by była biorąc pod uwagę że sama musisz sobie radzić :| :-p

Mamamartynki witamy! Napisz coś o sobie.:)
femme no nie powiem. Mimo że mam pewność że zabezpieczenie "działa" to i tak ogarnia mnie paniczny strach.
Dzisiaj jak wracaliśmy od lekarza mało co wypadku nie mieliśmy. Ale to później opowiem. Spadam.

Witamy MAMOMARTYNKI :-) opowiedz coś więcej o sobie :-)

NETGIRL - ja jak nie wiem co zjeść a chce szybko coś zjeść to jajecznice robię dużo cebuli trochę pomidorka dla smaczku jakaś szynka jaja i już :-p 2 jaja i jestem pełna a robie 10 min :-p

EWI - ;/ ojoj to dobrze że PRAWIE i że nic się nie stało ... też kiedyś prawie nie wjechałam w inny samochód ... a dość ostro zasuwałam ale na szczęście wyhamowałam :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hellou :)

Drugi spacerek zaliczony, mała pobiegała z dziećmi na placu zabaw, wszędzie Jej pełno,
a zdjęcie Jej zrobić ? to koszmar teraz, bo ciągle jest w ruchu :D

EWI uff, to dobrze, że wszystko jest w porządku ! bardzo dobrze, że do gina się wybrałaś. Wiesz bynajmniej co i jak !

femme witaj :) nie bój się .. będzie ok :D chociaż u mnie w szpitalu też wszystkie te pielęgniary wydawały mi się takie niezbyt miłe na początku, ale później okazało się, że
fajne babki z Nich, życzliwe, pomocne no i takie dumne ze mnie, że taka młoda dziewczyna,
a tak fajnie sobie z tym wszystkim poradziłam :D głowa do góry !

netgirl mniam, mniam - co za pyszności, ja ciasta też lubię, ale właśnie .. nie kupne,
jasna sprawa :D a babki piaskowej, to chyba nie jadłam, hmm ... ciekawe :) jak niunia?

Do góry