reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny!

Wkurzyłam się niesamowicie! Nie uwierzycie.Poszłam do tego lekarza...A on, stwierdził,że narazie to nie ma co robić, za 2-3 tyg skieruje mnie do szpitala na badania, a póki co mam dobrze się odżywiać i dbać o siebie,pytał czy biorę witaminy, nawet mi innych nie przepisał niż te, co mam!.
Wyliczył jeszcze, że poród będzie po 1 kwietnia i taka jego rola... Nawet mnie nie zbadał! Aż mnie nosi...!!! :angry::angry::angry:

Jutro tu wpadnę na dłużej, chciałam tylko dać Wam znać...Eh..

Miłego wieczorku Kochane!

reklama
Nadiha to troszke niemily ten lekarz, a dlaczego badania maja Ci w szpitalu robic?? nie moze Ci skierowania do laboratorium dac?? a co do badania na samolocie to mnie tez nie bada na kazdej wizycie, nie wiem jak Wy macie

EWI - ojj :/ ja też miałam 2 wypadki z moim ale takie malutkie raczej stłuczki mimo to nie chce już z nim jeździć :-p a w życiu najpierw niech sam sobie pojeździ trochę się poduczy bo boje się i strasznie stresuje jak z nim jadę nawet jak jedzie dobrze :-p a co dopiero po takim wypadku chyba bym do samochodu z nim już nigdy nie wsiadła

MAMOMARTYNKI - https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/faq-wstawiania-zdjec-i-suwaczkow-17297/

Tu masz wszystko opisane :-)

NADIHA - no właśnie a jakie badania ?

No teraz to zgłupiałam ... :/
NETGIRL - ale ja nie mam chyba aż tyle żeby nad zlewem wyciskać ... kur***

Póki co tego nie ruszam 25 mam wizyte to się spytam ... nic nie powinno się dziać ...
A w necie to albo ja jestem jakaś dziwna i nic nie mogłam znaleźć albo nic nie ma ;/

Do tego 25 to chyba nie będzie takiej tragedii i nic się nie stanie więc lepiej zostawię to w spokoju może ja też panikuje za bardzo ... kurde że też muszę być jakimś wyjątkiem i już mieć tą siarę ...

W ogóle słyszałam że siara jest żółta !? ;/ a ja mam takie przezroczysto białe ...

Kurde ... a mi się wydaje że ja mam podwyższoną temperature bo gorące mam te cyce ... i co teraz ? czekać ten tydzień i na wizycie się spytać czy do szpitala z tym czy co ? .. kurde teraz to się zmartwiłam niby nie mam jakoś dużo tych guzków dużo tej siary aż tak nie leci w sensie że strumieniami bolą tylko jak naciskam na te guzki one są blisko sutka ... kurde co robić ten mój lekarz to do dupy telefon do niego nic nie da a na wizyte wcześniej nie mam co liczyć ...
A w szpitalu to strach tam jechać tacy nie mili ... jeszcze mnie opier*** że im dupę zawracam ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ok dzięki za wszystko kochana :*
Dzisiaj już i tak nic nie zrobię jutro zacznę działać może moja mama coś wymyśli ona ma rade na wszystko ...:-p jak to mama ... ja się zastanawiam czy ja też będę taką mamą jak ja sama jeszcze jak dziecko do mamy biegnę jak coś nie tak -_-

Dobry wieczor dziewczeta:) :-)

Widze ze dzis tematy o szpitalach,lekazrach i wypadkach...:-)nie no slodko:-)Ja co prawda nei nawidze swojego Torunskiego szpitala... ale jest jedyny no i to mnie ratuje ze ciocia ze mna bedzie przy porodzie...A lekarze poprostu wybic... jak by sie dalo..Dzis urzadlila mnie osa(pszczola) cos takiego pojechalam do szpitala bo mam na to cos uczulenie ... a pani w rejestracji powiedziala bym grzecznie czekala...(puchlam jak balon w miejscu urzadlenia) ale w koncu zrobilam awanture i jakos z krzywa mina mnie przyjeli... :wściekła/y:tylko wkurzyc sie idzie...
A co do wypadkow to wczoraj wracajac z bratem koles pijany prawie wpadl nam pod samochodzik...ale nic sie nei stalo:-)A dzis moja sisi wraca pociagiem z tarnowa to koles im gdzies sie rzucil po kola i stoja .... heh niezle...

a dzisiaj przemarsz przez szeroka i spotkalam znajomych masakra co chwile ktos... a na sam koniec kolezana ze szkoly bylej pracje w gazecie i tak smiesznie mnie wkrecilm ze zrobila ze mna wywiad... bede jutro w gazecie:-D:-D:-Dporazka:-D:-D:-Da jak szalec to szalec:-D

femme fatal a na twoim miejscu juz bym siedziala w szpitalu i tak dlugo bym nie czekala a szczegolnie dy odszowasz jakies dolegliwosci....lepiej dmuchac na zimne...

mamamartynki.... witam na forum:-)widze ze z tego samego miasta jestesmy:-):)

dobranoc

reklama
Witam z rana ;-)

wczoraj musialam pojechac na echo sreca wiec potem juz nie chcialo mi sie wchodzic i pisac-zreszta jestem zalamana :-( lekarz powiedzial mi ze ten zakrzep na elektrodzie co mialam wogole nie zmalal i musza zrobic mi echo przelykowe i wtedy sie okaze czy bede mi go usuwac chirurgicznie czy same tabletki wystarcza :sorry2: ale wedlug niego ten zakrzep jest twardy i tabletki go nie rozpuszcza a co najgorsze z tego zakrzepu porobily sie takie wasy i one tak lataja w gore i w dol - co jakis czas nawet przytykaja lewa zastawke :crazy:
dzis sie wybieram do swoejgo kardiologa to wszystko ustalimy !!

Do góry