reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIza
jakaś masakra!!! Ale może nic nie złapała. byłaś z nią u lekarza przecież... Co Ty nie przytomna hahaha chyba 27 października:p:p jeśli się nie mylę;)
Nie wiem o co chodzi z tym podkreslonym :dry:
No to zaczynacie sie starac? ;-)

Witam sie.
Juz po sniadanku, biore sie za rozpalenie w piecu i za sprzatanie :tak:
edit. suwak Daniela stanoł w miejscu :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Liza że Mariolcia wtedy urodziła:pP Na razie to nie możliwe bo C nie działa poprawnie z tym kręgosłupem więc krzywdę mogę mu zrobić. Ale raczej w przyszłym roku bo ja chce urodzić w letnim miesiącu:) I Wszystkiego najlepszego dla Danielka!!!! Wczoraj napisałam i powiększyłam ale wszystkie mi takie wychodziły więc stwierdziłam że na końcu napisze i zapomniałam:)

Ja się niedługo z C wybieram na pogotowie bo jest masakra...

Ostatnia edycja:
Witam:)
Ja mam w końcu klawiature w pełni sprawną:D az dziwnie się pisze. Nie dam rady wszystkich nadrobić ;/
Liza, wszystkiego najlepszego dla Danielka!!!!!! Przepraszam, że spoźnione, ale nie miałam możliwości wczoraj. I zdrówka dla Hani! Chwała Bogu, że nie było jej w te dni w szkole. Sepsa to okropna zaraza. U nas ostatnio 16 letni chłopak zmarł na sepse po niedoleczonym zapaleniu płuc albo przeziębieniu.
Kasiek, wspólczuje, oby szybko mu przeszło. I będzie próbować drugą dzidzie? Fajnie, Dominisia będzie mieć towarzystwo :)

U nas ciagle ten przeklęty katar. Strasznie denerwuje Zosie;/. Najgorsze jest to, że nie da sobie wyczyścic gruszką;/ A jak robię solą fizjologiczną to jest katastrofa. Damian musi jej trzymać głowe, a ja psikam;/ zawsze trochę bidula po oczach dostanie ;/ i rozciera te smarki po całej twarzy. Koszmar;)
Mam nadzieje, że wszyscy chorzy już wyzdrowieli a jak nie to zdrówka dla wszystkich!!!!!!!!

Witam serdecznie :) Jestem tu od dziś więc się przedstawię.
Jestem Karolina, mieszkam w Krakowie, również jestem młodą mamą bo mam 16 lat ;-)
od 22 września 2011 roku jestem szczęśliwą mamusią :) To chyba na razie tyle, Pozdrawiam!! :-)

Liza Chciałabym częściej zaglądać, ale przy mojej pracy ciężko o systematyczność:sorry2: P. już od dawna narzeka, że się kładę, jak on już dawno śpi... a ja też nie wszystkie noce jestem w stanie zarywać:sorry2: Teraz wyjeżdżam na tydzień, więc znowu będzie mi ciężko nadrobić:sorry2:
PAtrycja, Liza Coraz mądrzejsze macie dzieci:tak:
gosia Jakieś wieści o koledze?
gosdia Zdrówka dla Zosi
kasiek To szybko lećcie po leki przeciwbólowe, bo jak chcesz rodzić w lata, to już czas na poczęcie:-p
I witam nowe mamusie:tak:
Do tego chirurga w końcu jeszcze nie poszłyśmy:sorry2: Chciałam to załatwić przed wyjazdem, bo przez to odwleka mi się też szczepienie, ale akurat chirurg nie przyjmował, jak do niego poszłam:dry: Będzie od poniedziałku, a wtedy mnie nie będzie:dry:

helołł . ;-)
kurcze ale RAfał sie zrobił dzisiaj na spacerze wkładam go do wozka zapinam przykrywam a on w ryk i tak płacz chyba z 5min nie umiałam go uspokoić jak sie uspokoił to zasnął kurcze co to moze być ?;-(
moze mu nie wygodnie w tym wózku ? no nie wiem .

gosdia zdrowka dla Zosi ;-)
Karolina witaj ;-) tez jestem młoda mamusia ale nie co starszą od Ciebie :-) . Opowiedz nam więcej o Sobie :-)
Burzowata gratulacje 5 ;-)
Kasiek zdrowka dla męza ;-)

patrycja , gosia , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek , Burzowata , Gosdia , rox , koniczynka , out , Malwina i reszta wspanialych WIELKI BUZIAK ; *

Ostatnia edycja:
Hejka... Przepraszam ale nie nadrobie was

Młody chory (tzn już lepiej tylko smarka i kaszla) przez 2,5 dnia nic nie jadł... Jednego dnia to mi poszedł spac o 17, tak się spocił że o 21 wymieniłam mu poduche a o 22 go przebrałam to się rozbudził, zjadł, wypil herbatke i wojował do 2... Następnego dnia już troche jadł ale też szybko padł i o 23 pobudka była ale o 1 zasnął... No i moja mama była od poniedziałku do wczoraj u nas...
We wtorek mój M dowiedział się że będzie chrzestnym u córeczki jego kuzyna... Lipa bo ja akurat mam dzień pracujący a ta druga dziewczyna ma urodziny babci i nie możemy się zamienic... I przez to młody nie pójdzie bo M nie będzie mógł przecież w kościele z nim siedziec, a nasze mamy akurat mają wyjazdy i nie wiem co zrobic... Wogóle ile teraz daje się jako chrześni dziecku? Bo ja pojęcia nie mam

LIZA masakra z tą sepsą

Zdrówka dla wszystkich chorowitków

Uciekam bo młody wstaje

Witam
Dzisiaj w miare dzien spokojny, M niedawno wrocil z zajec,a maly niedawno padl
Bylam dzisiaj po zakupy i kupilam Adasiowi super bluzke w ciuchowni za 3 zl:)

karolinaa
witaj;-)
młodamamusia18 dziekuje za buziaka:-) jeszcze wiekszy dla Ciebie:-D=* a Rafalek widocznie mial napad zlego humoru:-p moze ze zmeczenia po prostu tak
Kasia zdrowka dla synka, ja jestem chrzestna i na chrzcinach to dalam 200 zl,nie wiem czyto duzo,ale moj budzet nie jest zbyt duzy:-p:sorry2:
kasiek to bierzcie sie do roboty:-D ja bym chciala kiedys drugie dziecko ale to po studiach,jak M i ja bedziemy mieli stala prace i mieszkanie wiec pewnie nie wczesniej niz za jakies 8 lat...

Helloł

Kasiek i jak C? mam nadzieję że lepiej już się czuje...

Młoda a może właśnie tak jak pisała Burzowata to ze zmęczenia? a może ma gorszy dzień i nie chciał leżeć w w wózku?

Kasia zdrówka dla Kacperka, u Nas jest tak że chrzestny opłaca chrzest, kupuje łańcuszek z medalikiem, świecę i pamiątkę chrztu ale zabij nie wiem jakie są tego koszty.

Właśnie wróciliśmy z zakupów wybraliśmy się do galerii handlowej,i to był błąd ludzie chyba święta poczuli :szok: nie było gdzie się ruszyć, tylko się zdenerwowałam i o ;-)

reklama
Młoda, Rafałek coraz większy może wyczuł, że na rękach lepiej? Zosia ostatnio tak miała ciągle się darła na spacerze, wzięłam ją na rece i spokoj... Ale nie ucz go tego. Ja też się nie dałam kolejne razy też płakała póki nie zrozumiała (chyba:)), że nie wygra i nie wezmę jej na ręce.
Kaama, u nas jest to samo;/. Koszmar jakiś nie dziwię się, że są reklamy żeby kupować prezenty przez neta.
Szaleństwo....

Idę kąpać zaraz moją księżniczkę:). Dzisiaj wolne od D. pojechał do Poznania świętować urodziny kolegi:). Jutro wraca i będzie pewnie nie do życia.

Do góry