reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIza
jakaś masakra!!! Ale może nic nie złapała. byłaś z nią u lekarza przecież... Co Ty nie przytomna hahaha chyba 27 października:p:p jeśli się nie mylę;)
Nie wiem o co chodzi z tym podkreslonym :dry:
No to zaczynacie sie starac? ;-)

Witam sie.
Juz po sniadanku, biore sie za rozpalenie w piecu i za sprzatanie :tak:
edit. suwak Daniela stanoł w miejscu :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Liza że Mariolcia wtedy urodziła:pP Na razie to nie możliwe bo C nie działa poprawnie z tym kręgosłupem więc krzywdę mogę mu zrobić. Ale raczej w przyszłym roku bo ja chce urodzić w letnim miesiącu:) I Wszystkiego najlepszego dla Danielka!!!! Wczoraj napisałam i powiększyłam ale wszystkie mi takie wychodziły więc stwierdziłam że na końcu napisze i zapomniałam:)

Ja się niedługo z C wybieram na pogotowie bo jest masakra...

Ostatnia edycja:
Witam:)
Ja mam w końcu klawiature w pełni sprawną:D az dziwnie się pisze. Nie dam rady wszystkich nadrobić ;/
Liza, wszystkiego najlepszego dla Danielka!!!!!! Przepraszam, że spoźnione, ale nie miałam możliwości wczoraj. I zdrówka dla Hani! Chwała Bogu, że nie było jej w te dni w szkole. Sepsa to okropna zaraza. U nas ostatnio 16 letni chłopak zmarł na sepse po niedoleczonym zapaleniu płuc albo przeziębieniu.
Kasiek, wspólczuje, oby szybko mu przeszło. I będzie próbować drugą dzidzie? Fajnie, Dominisia będzie mieć towarzystwo :)

U nas ciagle ten przeklęty katar. Strasznie denerwuje Zosie;/. Najgorsze jest to, że nie da sobie wyczyścic gruszką;/ A jak robię solą fizjologiczną to jest katastrofa. Damian musi jej trzymać głowe, a ja psikam;/ zawsze trochę bidula po oczach dostanie ;/ i rozciera te smarki po całej twarzy. Koszmar;)
Mam nadzieje, że wszyscy chorzy już wyzdrowieli a jak nie to zdrówka dla wszystkich!!!!!!!!

Witam serdecznie :) Jestem tu od dziś więc się przedstawię.
Jestem Karolina, mieszkam w Krakowie, również jestem młodą mamą bo mam 16 lat ;-)
od 22 września 2011 roku jestem szczęśliwą mamusią :) To chyba na razie tyle, Pozdrawiam!! :-)

Liza Chciałabym częściej zaglądać, ale przy mojej pracy ciężko o systematyczność:sorry2: P. już od dawna narzeka, że się kładę, jak on już dawno śpi... a ja też nie wszystkie noce jestem w stanie zarywać:sorry2: Teraz wyjeżdżam na tydzień, więc znowu będzie mi ciężko nadrobić:sorry2:
PAtrycja, Liza Coraz mądrzejsze macie dzieci:tak:
gosia Jakieś wieści o koledze?
gosdia Zdrówka dla Zosi
kasiek To szybko lećcie po leki przeciwbólowe, bo jak chcesz rodzić w lata, to już czas na poczęcie:-p
I witam nowe mamusie:tak:
Do tego chirurga w końcu jeszcze nie poszłyśmy:sorry2: Chciałam to załatwić przed wyjazdem, bo przez to odwleka mi się też szczepienie, ale akurat chirurg nie przyjmował, jak do niego poszłam:dry: Będzie od poniedziałku, a wtedy mnie nie będzie:dry:

helołł . ;-)
kurcze ale RAfał sie zrobił dzisiaj na spacerze wkładam go do wozka zapinam przykrywam a on w ryk i tak płacz chyba z 5min nie umiałam go uspokoić jak sie uspokoił to zasnął kurcze co to moze być ?;-(
moze mu nie wygodnie w tym wózku ? no nie wiem .

gosdia zdrowka dla Zosi ;-)
Karolina witaj ;-) tez jestem młoda mamusia ale nie co starszą od Ciebie :-) . Opowiedz nam więcej o Sobie :-)
Burzowata gratulacje 5 ;-)
Kasiek zdrowka dla męza ;-)

patrycja , gosia , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek , Burzowata , Gosdia , rox , koniczynka , out , Malwina i reszta wspanialych WIELKI BUZIAK ; *

Ostatnia edycja:
Hejka... Przepraszam ale nie nadrobie was

Młody chory (tzn już lepiej tylko smarka i kaszla) przez 2,5 dnia nic nie jadł... Jednego dnia to mi poszedł spac o 17, tak się spocił że o 21 wymieniłam mu poduche a o 22 go przebrałam to się rozbudził, zjadł, wypil herbatke i wojował do 2... Następnego dnia już troche jadł ale też szybko padł i o 23 pobudka była ale o 1 zasnął... No i moja mama była od poniedziałku do wczoraj u nas...
We wtorek mój M dowiedział się że będzie chrzestnym u córeczki jego kuzyna... Lipa bo ja akurat mam dzień pracujący a ta druga dziewczyna ma urodziny babci i nie możemy się zamienic... I przez to młody nie pójdzie bo M nie będzie mógł przecież w kościele z nim siedziec, a nasze mamy akurat mają wyjazdy i nie wiem co zrobic... Wogóle ile teraz daje się jako chrześni dziecku? Bo ja pojęcia nie mam

LIZA masakra z tą sepsą

Zdrówka dla wszystkich chorowitków

Uciekam bo młody wstaje

Witam
Dzisiaj w miare dzien spokojny, M niedawno wrocil z zajec,a maly niedawno padl
Bylam dzisiaj po zakupy i kupilam Adasiowi super bluzke w ciuchowni za 3 zl:)

karolinaa
witaj;-)
młodamamusia18 dziekuje za buziaka:-) jeszcze wiekszy dla Ciebie:-D=* a Rafalek widocznie mial napad zlego humoru:-p moze ze zmeczenia po prostu tak
Kasia zdrowka dla synka, ja jestem chrzestna i na chrzcinach to dalam 200 zl,nie wiem czyto duzo,ale moj budzet nie jest zbyt duzy:-p:sorry2:
kasiek to bierzcie sie do roboty:-D ja bym chciala kiedys drugie dziecko ale to po studiach,jak M i ja bedziemy mieli stala prace i mieszkanie wiec pewnie nie wczesniej niz za jakies 8 lat...

Helloł

Kasiek i jak C? mam nadzieję że lepiej już się czuje...

Młoda a może właśnie tak jak pisała Burzowata to ze zmęczenia? a może ma gorszy dzień i nie chciał leżeć w w wózku?

Kasia zdrówka dla Kacperka, u Nas jest tak że chrzestny opłaca chrzest, kupuje łańcuszek z medalikiem, świecę i pamiątkę chrztu ale zabij nie wiem jakie są tego koszty.

Właśnie wróciliśmy z zakupów wybraliśmy się do galerii handlowej,i to był błąd ludzie chyba święta poczuli :szok: nie było gdzie się ruszyć, tylko się zdenerwowałam i o ;-)

reklama
Młoda, Rafałek coraz większy może wyczuł, że na rękach lepiej? Zosia ostatnio tak miała ciągle się darła na spacerze, wzięłam ją na rece i spokoj... Ale nie ucz go tego. Ja też się nie dałam kolejne razy też płakała póki nie zrozumiała (chyba:)), że nie wygra i nie wezmę jej na ręce.
Kaama, u nas jest to samo;/. Koszmar jakiś nie dziwię się, że są reklamy żeby kupować prezenty przez neta.
Szaleństwo....

Idę kąpać zaraz moją księżniczkę:). Dzisiaj wolne od D. pojechał do Poznania świętować urodziny kolegi:). Jutro wraca i będzie pewnie nie do życia.

Do góry