reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaama, dziekuje:). Ja też rzygałam jak szalona. Nawet pielęgniara mi powiedziała, że dawno już takiej rzygającej nie mieli:).A jesli chodzio czas to mi zajęło to 6.30h a sam poród 15 minut:)
Młoda,ja to chodyzić nie mogłam tak bolało;/

reklama
mloda_mama_93 no ja nie chodziłam do szkoly rodzenia i wychodze z takiego założenia ze wiekszosć rzeczy ktorych sie tam nauczysz do porodu to i tak zapomnisz bo na porodówce sie nie mysli o regułkach itd ale jak uwazasz ze tobiie pomoże to sie zapisz:)

Herbata śliczna córeczka :) jakie ma słodziutkie pulchne policzki :)

Anula1989 robi sie ciekawski dlatego teraz bedzie wpychał paluszki wszedzie tam gdzie nie trzeba :D

a na temat porodów ja wpadłam na porodówke o 9 rano a o 12,30 kacper juz byl na świecie :) takze poszło mi to raz dwa :)

my odpoczywamy po porannym sprzatanio o dziwo moje dziecko sie dzisiaj ładnie bawi od samego rana i tak jakby go w domu nie bylo :) w nocy owocne starania byly poszlismy dosc pozno spac a D sciagneli o 6 do pracy biedaczek mi pisał ze wymęczony hahaha a ja odpoczywam sobie :)

Ostatnia edycja:
hejoo
U mnie już obiadek gotowy, dzieci sie pobudziły to naukę trzeba było przerwać....
dziś już mnie zmeczenie bierze albo lewe ciśnienie jest :dry:

wozek dobrze sie sprawuje :) nie narzekam, choc ciezki jest jest skubany :p ja tez na porodowce wypilam chyba 5 litrow wody i soku :) dobrze ze to juz za mna

Hej

Młoda93
gratuluję kopniaka:) Ja nie chodziłam i jakoś sobie poradziłam dla mnie to zbędny wydatek według nie i tak wszystko się zapomina i pieprz... oddechy... Moja koleżanka chodzi ale tylko dlatego że w jej przychodni za darmo jest. A co musisz kupić to wkłady poporodowe takie majki poporodowe zalecem taką gumkową siateczkę rewelacja wszystko Ci trzyma a te takie jak fartuchy na oddział do du... Po za tym ze 2 koszule takie żeby Ci się łatwo karmiło, jakiś komplecik dla dziecka czapeczkę pampersy chusteczki...

Siwa jak tak zdziałaliście coś:p:p

Gosia zdrówka. To ona Ci hasa do 3 w nocy??:szok:

Liza
hmm jak zwykle wszystko na raz jeśli to różyczka to będziesz miała ją x3 chyba że starszaki chorowały...

Patrycja Ty to się masz za konia robisz i do tego zimną herbatę dostajesz eh... Wcale się nie dziwię że nie masz czas...

Kammcia ja byłam kolo 12 na spacerze i woda na stawach zamarźnięta...:szok:

Gosdia postaramy się razem chociaż może dla mnie to za dużo bo moja już 2 lata ma i nie podoba mi się różnica 7 lat...

Beacia
i dla Twojego zdrówka ale czas leci zaraz imprezę będziesz szykowałą:p

Mazia
Tobie już liżej niż dalej więc już Twoje ciało na poród się przygotowuje:)

Wampi witaj:) Super że dzieci już zdrowe:)

Liza a może nie kazał przychodzić żeby tego nowego przyuczyć nie wiem sama będzie dobre chociaż jeden dzień masz męża w domu szalej:p:p

Herbata
AAAAAAAAAAAA!!!!!!! Wreszcie się pokazałaś małą śliczna:) No widzisz zaraz będzisz obrotną matką polką:):)

Anula jeszcze 10 razy mu się przestawi nie martw się:) Dobra jesteś też miałąm taki zamysł żeby być odstawiona a jak czop tylko zaczął mi odchodzić to paniki narobiłam i długa do szpitala i żałuję bo pottem nie miałam siły a wyglądałam jak idz stąd i nie wracaj i wstyd mi było jak przychodzili C koledzy czy rodzina do szpitala. Ja też przesypiałam całe noce skończyła 3 miesiące i jak ręką odjął... Już nie spałąm:p Ja już w 30 tc miałam szyjkę skróconą z bólami rodziłam 1,5h i 30minut ostatnia faza. Przebicie pęcherza około 12 ale tego nawet nie licze bo nic mnie nie bolało do 16 normalnie funkcjonowałam:)

Młodzież śpi ja kawkę piję:)

hej dziewczyny;)

kurcze,ale nadrabiania - nie wiem od czego zacząć:)

herbata - śliczna Kruszynka :)

vegas - gratulacje dla Martynki :)

Liza - zdrówka dla maluchów i trzymam kciuki za pracę ;*

młoda93 - gratuluje kopniaczka, niesamowite przeżycie :)

patrycja -podziwiam Cię :)

nie odzywałam się przez kilka dni,bo byłam u taty. Mam nadzieje,że mnie nie bierze żadne przeziębienie,bo tak mi zimno jakoś ciągle i w gardle drapie :/...dzisiaj nawet słoneczko u nas pokazało się koło południa :)

Ostatnia edycja:
reklama
mloda93 gratuluje rowniez kopniaka! pamietam mojego pierwszego... w maju dokladnie :)
trinaa kope lat :) pamietam jak jeszcze na basen z brzuchem smigalas, a teraz Jacek ma pol roku :szok: gratuluje w ogole z okazji 6 miesiecy :)
kasiek smacznej kawki. tez bym sie napila, ale niestety nie moge :sorry2:
siwa fajniutki wozek

Ostatnia edycja:
Do góry