Hej
Młoda93 gratuluję kopniaka
Ja nie chodziłam i jakoś sobie poradziłam dla mnie to zbędny wydatek według nie i tak wszystko się zapomina i pieprz... oddechy... Moja koleżanka chodzi ale tylko dlatego że w jej przychodni za darmo jest. A co musisz kupić to wkłady poporodowe takie majki poporodowe zalecem taką gumkową siateczkę rewelacja wszystko Ci trzyma a te takie jak fartuchy na oddział do du... Po za tym ze 2 koszule takie żeby Ci się łatwo karmiło, jakiś komplecik dla dziecka czapeczkę pampersy chusteczki...
Siwa jak tak zdziałaliście coś
Gosia zdrówka. To ona Ci hasa do 3 w nocy??
Liza hmm jak zwykle wszystko na raz jeśli to różyczka to będziesz miała ją x3 chyba że starszaki chorowały...
Patrycja Ty to się masz za konia robisz i do tego zimną herbatę dostajesz eh... Wcale się nie dziwię że nie masz czas...
Kammcia ja byłam kolo 12 na spacerze i woda na stawach zamarźnięta...
Gosdia postaramy się razem chociaż może dla mnie to za dużo bo moja już 2 lata ma i nie podoba mi się różnica 7 lat...
Beacia i dla Twojego zdrówka ale czas leci zaraz imprezę będziesz szykowałą
Mazia Tobie już liżej niż dalej więc już Twoje ciało na poród się przygotowuje
Wampi witaj
Super że dzieci już zdrowe
Liza a może nie kazał przychodzić żeby tego nowego przyuczyć nie wiem sama będzie dobre chociaż jeden dzień masz męża w domu szalej
Herbata AAAAAAAAAAAA!!!!!!! Wreszcie się pokazałaś małą śliczna
No widzisz zaraz będzisz obrotną matką polką
Anula jeszcze 10 razy mu się przestawi nie martw się
Dobra jesteś też miałąm taki zamysł żeby być odstawiona a jak czop tylko zaczął mi odchodzić to paniki narobiłam i długa do szpitala i żałuję bo pottem nie miałam siły a wyglądałam jak idz stąd i nie wracaj i wstyd mi było jak przychodzili C koledzy czy rodzina do szpitala. Ja też przesypiałam całe noce skończyła 3 miesiące i jak ręką odjął... Już nie spałąm
Ja już w 30 tc miałam szyjkę skróconą z bólami rodziłam 1,5h i 30minut ostatnia faza. Przebicie pęcherza około 12 ale tego nawet nie licze bo nic mnie nie bolało do 16 normalnie funkcjonowałam
Młodzież śpi ja kawkę piję