reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie piszcie tyle, bo już nie nadążam. 2 dni człowieka nie ma, a tu tyle nowych stron:szok:;-) Aż się boję co to będzie, jak mnie w najbliższym czasie przez tydzień nie będzie:-p
Uciekam spać, bo już nie mam siły na pisanie:-p

reklama
Hej Wam.
Ja jak to ostatnio bywa ciągle na raty nadrabiam. znów dietkuję tak już na poważnie i wolną chwilę poświęcam na ruch.
znacie tego kolesia?
Rybki, Pipki - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
np na pewno znacie z Vivy i łowy króla kto oglądał.:-D.
Młoda93 A ty od czasu do czasu u mamy siedzisz tak? dobrze ze ci przeszło.
Siwa no to trzymam kciuki.
Gosia Zdrówka.
Liza Sto latek dla Danielka. Mi też sztrasznie szybko zleciał ten czas, jejku i już niedługo święta.
Kama A czemu byłybyście uwięzione w domu jak spadnie śnieg?
Beaciaq Zdrówka dla Kacperka.
Wampi Zdrówka dla dzieciaczków. teraz najgorszy okres w roku bo wszyscy chorują i o zarażenie się nie ciężko.
Herbata Słodka Twoja córeczka jest. dobrze ze problemów się pozbyliście.

no to chyba tyle na dziś. u mnie nic ciekawego się nie dzieje, dzisiaj tylko sprzątanie zacznę żeby jutro się nie namęczyć.

Liza Zdrówka dla \dzieci i tobie siły żeby to przetrwać. matko chyba często one chorują tobie co?
Chorują czesciej odkąd Hania zaczela chodzic do szkoly niestety ;/ ale tak bywa ;]

Liza twoja córcia kiedy miała jechać do Kołacinka? Moja dziś przyniosła ze szkoły karteczkę, że zamiast klasowej wigilii wychowawczyni proponuje wyjazd do Kołacinka za 40zł, jadą 22 grudnia.
5 grudnia :tak: :-)

Nie piszcie tyle, bo już nie nadążam. 2 dni człowieka nie ma, a tu tyle nowych stron:szok:;-) Aż się boję co to będzie, jak mnie w najbliższym czasie przez tydzień nie będzie:-p
Uciekam spać, bo już nie mam siły na pisanie:-p
Trzeba czesciej zaglądac ;-) :-p

Witam sie,
Muffinki Danielowi zrobilam, Rosół sie gotuje:-)
Wiecie co jestem w szoku, u nas w szkole, własnie sie dowiedzialam odkryli ze dwoje dzieci ma SEPSE! :szok: dzis jest zebranie na ten temat, podobno byl sanepid w szkole i mogą zamknąc ją!
Hania w sumie juz 8 dni nie byla w szkole mam nadzieje ze nie zarazila sie i wogole stracha mam.... chyba pojade na to zebranie sama niewiem.... ;//// wrazie czego warto wiedziec co sie dzieje w szkole ;]

Młoda93 Gratuluje pierwszych ruchów oczywiście mocniejszych... To są własnie najpieknijesze chwile ciąży, kiedy brzuszek faluje od kopniaków :):):) Co do szkołt rodzenia to skoro masz za darmo to idź zawsze jakoś czas sobie wypełnisz a i poznasz jakies nowe przyszłe mamusie :):)

Kasiek normalnie Ci zazdroszcze tej kawy.... też bym sie napiła porządnej parzonej kawy... no ale nie wolno mi. Wczoraj znów miałam skok ciśnienia:crazy:

Trina witamina C i dużo herbatki z cytryną.... i oby Cie nie złapało to cholerstwo :*:*

Gosdia skąd ja to znam... ja po Kubusiu sprzątam średnio 10 razy dziennie.. co do chowania jedzenia to Sebuś raz nie chąc rozstać sie ze swoim ciastkiem włożył go pod poduszke i spał tak:-D teraz sie z tego śmieje ale wtedy myślałam że wyjde z siebie i stane obok :):)

Ewi ja myśle podobnie.. Seba idzie od września do zerówki, Kubę też chce wcisnąć do przedszkola i nie wyobrażam sobie wracać do pieluch bolących piersi i krocza:-p Pozatym mam szkołe chcę ją skończyć zacząć pracować "normalnie" i "pożyć" troche :):):):)

Liza jedź na to zebranie jedź..... Zdrówka dla dzieciaków

Dzieci już po śniadaniu Mariusz zasypia a ja po wczorajszej pizzy powiedziałam koniec jedzenia :-p:-p
Musiałabym troche popracowac nad swoim brzuchem bo wagę mam w porządku ale jednak coś mi tam jeszcze zostało a wiem że bez ćwiczeń nie da rady sie tego pozbyć... :*

Lolkak no na szczescie z Hanią i chłopakami lepiej, dobrze ze poszłam do tego lekarza w środę i juz wiem czemu pediatra tak oglądała je przy badaniu i sprawdzala dosłownie wszystko! :no:
Kurde co za czasy ;/ sama jestem w szoku ze taka choroba sie tutaj przypałętała... ciekawa jestem co z tymi dzieciaczkami? i co sanepid bedzie mówił....
Nawet to dziadostwo przysłoniło urodzinki Daniela i nie chce sie czlowiekowi cieszyc bo sie martwi :no: heh ;]

Helloł

Liza Wszystkiego Najlepszego dla Danielka! :* ucałuj bo bardzo bardzo mocno :-)
Sepsa?! :szok: to bardzo poważne zakażenie krwi :-( ja też bym na to spotkanie pojechała...

Ewi pisałam że jak plucha Nas dopadnie to będziemy siedziały w domu, ale to już nie aktualne bo w niedzielę jedziemy kupić Julce ocieplane gumowce, bo kozaczki już mamy :tak:

Dobra dziewczyny uciekam, weekend to i weekendowe sprzątanie czas zacząć :dry:

hejka

Piszecie jak nakrecone:)

Ja wczoraj zaszalałam i pofarbowałam sobie włosy na czerwono ...buhahaa ale zaczyna mi sie podobac a do tego zciełam włosy dość mocno ,,,,

Liza sepsa??? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA dANIELKA Z OKAZJI URODZIN!!!!
ja tez dzisiaj na kontrole z Zuzią ide , bo ma jeszcze straszny kaszel...

Herbata śliczna malutka i super ze sobie radzisz:)

Siwa ciekawe jak tam Wasze staranka

Wapmi zdrówka dla dzieciaczków

młoda 93 ja tez chodziłąm na szkołe rodzenia i mi się podobało:) a chodziłam nawet z moim M

Liza wszystkiego co najlepsze dla Danielka :*:*:*:*
Mam nadzieje że sprawe sanepid szybko rozwiąze i bedzie wiadomo skąd to zakażenie...:no:
Malwina pokaż sie nam :):)
Ja od dłuższego czasu myśle nad zmianą koloru ale jakas taka niezdecydowana jestem:sorry:
I chyba zostane przy swoim naturalnym :) Siostra dzis przyjeżdża do mnie farbować włosy :) ona to ma wszystkie kolory na głowie i aż ciekawa jestem co tym razem wymysliła :):)

reklama
Do góry