reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Basia aaaaaa o to chodzi :rofl2: My tez mamy z nfztu i tez jakos nie narzekam,Ala po szczepieniach ani razy nie goraczkowala i nie musialam robic okladow kompletnie NIC !! zona kuzyna kupowala szczepionki wlasnie 3w1 i ich corka zawsze po nich goraczkowala i miala sraczke :-D:-) dopiero ostatnio dali Jej z nfztu to NIC jej nie bylo a plakala nawet mniej niz wtedy jak dostala tylko 1zastrzyk :sorry2:
wiec jak Wam poszlo ze szczepieniem ? ogladalas wczoraj WIADOMOSCI ? Twoja Lenka i moja Ala sa eurosierotami :-):rofl2:

mikusa widzisz a tak sie doczekac nie moglas pierwszego zabka :happy: teraz to Julka bedzie gryza Was :-p

AHOJ :-) Ala spi wiec mam chwile czasu by popisac :tak: na szczepienie pojechalysmy przed 13 i o dziwo jeszcze nikogo nie bylo wiec bylam PIERWSZA W KOLEJCE :-) Przeciwskazan nie bylo wiec Ala byla szczepiona ,aj plakala strasznie :-( a jak juz pielegniarka dala ostatni zastrzyk w udko to Ala sie ogladnela za Nia , zrobila paluszkiem ..nono..i powiedziala ..Ty Ty Ty.. :-D:rofl2: ale sie wtedy druga pielegniarka smiala i powiedziala ze ..pracuje juz tutaj 7 lat i poraz pierwszy spotyka sie z taka reakcja u tak malego dziecka :rofl2::happy:

AAAaaa pochwale sie to wczoraj kupilam Ali http://allegro.pl/item417535712_teletubisie_plywajaca_wyspa_do_kapieli_tomy.html
ale dostanie to od taty jak wroci z niemiec-ze niby to od Niego :-D

aniula witaj i zapraszamy !! !! opowiedz cos wiecej o sobie :happy:

Ostatnia edycja:
polna no prosze powiem ci ze niezly zakup okonalas bo te teletorbisie sa rewelacyjne dla dziecka ma taka radoche ze szok... nie wiem jak twoja zareaguje ale u mnie w rodzinie niezle sie tym bawia... :)

mikusia no widzisz pierwszy zabek juz jest z zaraz do szkoly bedzie szla:p

u rany dopiero skończyłam sprzątać :-)jeszcze sałatke zdąrzylam zrobić potem tylko zrobię kolcję dla mego skarba i bendzie dobrze,:-):-)

madzia ja juz obiecalam sobie kupic takie cos Ali na urodzinki ,potem dzien dziecka i jakos tak zeszlo :sorry2: a ta wyspe kupilam na innej aukcji za 60 zl -koszt wysylki 70 zl a w sklepie widzialam takie za 84 :confused: czasemi mozna cos kupic taniego a firmowego !!

netgirl a ja bym chciala pojsc na taki slub jak Wasz :happy: jednak jest w nim cos bardziej blizszego co mnie intryguje ...... sama nie wiem jak to okreslic

netgirl byla przekonana ze ty to 100% katoliczka ze tak o bogu i wogole... a tu no prosze :) heh...

wiki a ty juz sie tak nie denerwuj tym slubem :):) bo chyba wszystko robisz :p nie dlugo dom twoj bedzie wygladal jak choinka w swieta:p bo ze zdenerwowania go wystroisz:)

NETGIRL- coś słyszałam o takiem slubie dla prawosławnych a nawet widziałam na plytce haha fajne jest inaczej się odbywa ale super:-) mój wujek był prawosławny ale jak brał ślub to musiał przejść na wiare moiej ciotki czyli na katolityzm ale spoko i tak mi się podobało bogosławięnstwo rodziców u prawosławnych inaczej wygląda a tu inaczej ale ciekawe to jest :-):tak:ja nic nie mam przeciwko takim ślubom .

reklama
MADZIA1225-haha:-D:-Daż tak żle nie bendzie nie wystroje go nudzilam się to sprzątałam bo nudno jak nie wiem co a przez sprzatanie czas szybko zleciał haha :-)i jeszcze mam czas popsać , a co do slubu do się nie denerwuje nie mama czym haha:-) trzeba pozytywnie myślec o wszystkim i tyle bo jak tylko negatywnie to daleko na tym się nie zajdzie :laugh2: .

A co tam nowego u was słychać jak dzionek mija.

Do góry