reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamma no tak rodzice wychowują dziadki rozpieszczają tylko niech się nie wpiep... To co chciałaś mu kupić??

Burzowata to z Tobą jest nie tak że masz takie kompleksy?? Jak nie chcesz to oczywiście nie odpowiadaj ale mi się wydaje że chyba przesadzasz z tymi kompleksami ja nie jestem miss świata, byłam chudsza nie jestem ale ponarzekać sobie trochę mogę ale jakoś się strasznie tym nie przejmuję...

Patrycja
to widzę oddechu nie masz nawet w pracy?? Czy tego chłopca rodzice przyprowadzają do Ciebie??

Liza
i jak tam wybrałaś się do tego dentysty??

Beacia buhahah sorry ale też tak często miałam:D:D:D

Gosdia ślicznie wyglądasz w ogóle ładna babka jesteś:D Ja wiem ale to wkurzające;/

Młoda
ja miałam nakrycie i wcale go nie używałam wolałam ją kocem nakryć. Zdrówka życzę co Ty tak wszystkie nawołujesz?? Ja do Klaudx pisałam jakiś czas temu ale jej dawno na BB nie było...

Młoda93
rzeczywiście dziwne ale każda ciąża inna gratuluje syncia macie jakieś imię wybrane??

Fikusek
bardzo współczuję też coś takiego kiedyś przechodziłam;/

I znowu wieczór zaraz Domi zagonie do spania. Ja byłam dziś w lumpku:D:D Domi ma koszulkę i bezrękawnik taki cieplutki w sam raz będzie na wiosnę:). Ja kupiłam lagunowe dresy:) ale się cieszę bo już mam takie znoszone że aż wstyd powybarwiane od Domki leków jak była malutka na szmatę je chyba przerobie albo będę na wieś jeździć:) DO tego koszulkę niby kołnierzyk jest ale tak z szyte jakby z kamizelką:) No i tunikę siwą która doże być sukienką bezrękawów na szyji zapinana jeszcze nie wiem gdzie w niej pójdę ale mi się podobała:)

reklama
Młoda18 Ja musiałam odpocząć od kompa. ale już jestem na chwilkę co prawda ale wystarczy żeby popisać.
Młoda93 weź dziewczyno wstaw jakiś suwaczek :-D top ułatwi wiele a i nikt nie będzie ciebie pytał w którym miesiącu jesteś :tak:. no i witaj mam nadzieje że popiszesz trochę z nami, czekam na wieści po wizycie jutrzejszej u ginekologa.
Fikusek Przykro mi z powodu kolegi.

Mloda 93 czasem sie chudnie w ciązy, czekam na wiesci po wizycie u gina, i racja wstaw suwaczki jakies
kasiek takbylam u dentystki.
Młoda kocyk lub śpiworek i mlody nie zmarznie ;)
Fikusek wspolczuje smierci kolegi...

Wpadłam na chwile;P nie chce mi sie siedziec przed kompem ;] chlopaków juz polozylam spac, jeszcze mecze sie z Hania :dry: i czekam na męża;P

Tak mamy wybrane imię - Sebastian, a gdyby jednak okazało się, że będzie dziewczynka to Wiktoria.
Wiecie co może Wam to wyda się dziwne ale nie wiem co to jest ten"suwaczek" i jak się go stosuje.

jestem i ja:):-D
mloda dziękuję za pamięć aż mi sie milej zrobiło :-)
Ja dzis mialam wolne bylismy na zakupkach kupilam sobie 2 pary spodni i pierdoły do domu...
młoda 93 pokażnam brzuszek;p
kurde przepraszam ale zapomniałam co miałam napisać...:baffled:

młoda93 gratuluje synka;-) daj znac jak tam po wizycie.Po nicku domyslam sie,ze jestesmy z tego samego rocznika:-p
fikusek trzymaj sie jakos,przykro mi :-(
kasiek88kasiek aa ja od zawsze mialam problem z samoakceptacja i zawsze widzialam w sobie cos zlego i to nie uleglo zmianie

Maly dzisiaj caaaly dzien marudzil,jeszcze ma lekko podwyzszona temperature wiec moze to od zebow,bo zadnego kataru ani nic nie ma, nie wiem:confused::baffled: usnal niedawno to ja lece pranie nastawie,kolacje zrobie i za nauke sie biore

Milego wieczoru i spokojnej nocki:-D

witam z nienajlepszym humorem. jakos tak mi się nic nie chce. kumpelka byla, pogadalysmy, no i teraz siedze jak łoś i chyba zaraz spac ide.

fikusek wspolczuje. :*
mloda93 witaj. gratuluję :) a imię śliczne wybraliscie. bardzo je lubie. czekamy na wiesci jutrzejsze ;)
burzowata a ty do szkoly normalnie chodzisz czy masz indywidualny tok nauczania ?
kasiek no kobieto, to ześ zaszalała ;)
gosdia ślicznie w tym kolorku. ja tez niedlugo bede wloski malowac ;p

reklama
Hejka

Już po pracy, szybko zleciało, chłopaki śpią, jutro młody do przedszkola ma iśc na galowo... A ja dla niego żadnej koszuli z długim nie mam... Od szwagierki pożyczyłam :sorry2:.

FIKUSEK współczuje
MŁODA93 gratuluje synka, ja w pierwszej chwili też sobie pomyślałam o tym że majstrowanie przy sutkach skurcze mogą wywołac ale później przemyślałam i ja jak pokarm odciągałam to praktycznie nie dotypałam sutków, a po drugie, niekiedy kobieta zachodzi bardzo szybko w drugą ciąże i nie jest ona powodem odstawiania od piersi starszego dziecka, fakt dziwne to jest ale jak inne piszą każda ciąza,co do chudnięcia to moja szwagierka też na początku chudła

I dalej nie pamiętam co miałam pisac, ide małemu tą koszule wyprasowac i paciu

Do góry