reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

liza P. nie garnie się do gotowania, tym bardziej zup. Za to teraz właśnie zawędził pstrągi. Śmierdzi w całym mieszkaniu, ale za to mam nadzieję, że będzie pyszna wyżerka:-p
umi Świetnie, że tak dobrze idzie nocnikowanie. Też chcę się w końcu w nocnik zaopatrzyć, ale do pierwszych nocnikowych sukcesów pewnie u nas daleko:-p
Emilka też zawsze nosi spodnie nr mniejsze niż bluzki:tak:
burzowata Miałam (mam;-)) matę tinylove duet (jakoś tak) i byłam z niej bardzo zadowolona:tak: Ładna sukienka:tak:
fikusek W sylwestra pewnie będę w pracy:sorry2:
gosia Dużo zdrówka dla małej:tak:
beacia Już lepiej się czujesz?

reklama
burzowata czy ja dobrze licze ze twój syn urodził sie w maju?
beacia połowinki czyli półmetek? gdzies to okreslenie słyszałam i nie moge sobie przypomniec gdzie:sorry2:
Liza weź mi oddaj troche tego twojego entuzjazmu do sprzatania...:-p
kaamaa to nie zazdrość tylko weź chłopa w obroty i działajcie:-p
gosia91 zdrówka dla małej, nie ma to jak chore dziecko:/ oby szybko przeszło
Ewi i znalazłas takie mleko bo po mojemu to raczej nie ma, ale moze sie myle:confused:

edit
młoda
to leć do lekarza, długo tak masz?
konniczynka nocnik dobra rzecz nam sie jeszcze przydaje nakładka bo nocnika na wyjazdy nie chce mi sie targać:-p To gdzie ty pracujesz ze w sylwka musisz chodzic?

Ostatnia edycja:
Umi ode mnie słyszałaś:p Bo ja mówiłam że się na studiach ze mnie śmiali że na połowę liceum mówiłam połowinki bo półmetek to na studiach jest a dla nich w lubelskim to i to tak samo się nazywa:)

kasiek o widzisz:-D wiedziałam ze gdzies dzwonili ale nie wiedziałam w którym kościele:-p
młoda moze masz jakis stan zapalny albo cos:confused:

mloda ja tak mam w niektorych miejscach na udach tak jakbym miala skore ktorej nie mozna podrabac uszczypnac bo nic nie czuje...no...ale to chyba skorka pomaranczowa:no:
A Ty kochana lec do lekarza jak najszybciej bo na piersiach to nie normalne troche...

młodamamusia18 rzeczywiscie duzego masz tego mezczyzne:-) my sie jeszcze miescimy w gondoli,ale to dlatego,ze wzielam najwieksza gondole jaka byla:-D ale teraz juz jest na styk,mam nadzieje,ze zime przejezdzimy. Wybierz sie do tego lekarza bo to naprawde nie jest normalne:no: Tez sie musze wybrac po kosmetykowe zakupy:-)
umi2 dobrze liczysz,konkretnie 9 maja:) a czemu pytasz?
lolkak pierwszy fotelik fajniejszy:)

Dziewczyny co mozna kupic 2-latce? Moja chrzesnica ma urodziny za tydzien, a ja nie mam pojecia :confused::confused:

Mroźne pozdrowienia z Jeleniej Góry :) Przyjechaliśmy w rodzinne strony na Chrzest naszej majki :)
Oby się wszystko udało. Życzę dużo zdrówka i przesyłamy buziaczki :*

reklama
Hej Dziewczyny. Kopę lat:-D Po pracy to tylko starcza mi sił na szaleństwa z Perłą i trochę czasu z mężem, na resztę mam lenia, nawet w domu nic mi się nie chce robić:-) Ale weekend przed nami to może nabiorę siłek:-p Jutro po dżinsy jadę to może mi humor poprawią od ranka:-) Mała już lepiej śpi w nocy /odpukać/, więc to chyba nie 5ki. Co do rozmiarów moja nosi góry na 86 a spodnie na 80, czasem 86, zależy jakie. Malutka:-) Ale ważne, że zdrowa i cudna:-D

Umi ja też chcę już skończyć przygodę z pampkami, ale Młoda potrafi siedzieć 25min na nocniku i nic nie zrobić:-D A dobrze wie co się tam robi do tego:sorry2: Cóż, jeszcze nie na nią czas:-) Ale ważne, że jest sadzana regularnie.
Młoda cudnie Ci w czarnych włoskach:tak: A Mały to już stary się robi:-D
Lolkak Maja ma charakterek jak Nikola, której niańkuję:-p W rzucaniu jedzeniem jest mistrzynią:-)
Wampi o kurcze ile zębów na raz:szok: współczuję. I dobrze, że z serduchem Małego jest OK:-)
Out no to teściową masz do ''pozazdroszczenia'':baffled: Ja to dziękuję Bogu, że moja teściowa jest taka fajna i się nie wtrąca /odpukać:-)/. Bo moja mama to zawsze musi wsjo wiedzieć, ciekawska na potęgę:baffled: Męczące, zwłaszcza, że z nią mieszkamy:sorry2:
Burzowata masę rzeczy 2latce można kupić:-) Tablice wszelkiego rodzaju, brykacza, kuchenkę, wózek dla lal, jakąś lalkę co mówi czy śpiewa bądź nawet chodzi, odkurzacz, jakiś domek - namiot do pokoiku, jakieś edukacyjne książki, jakiś wózek na zakupy taki zabawkowy:-) Moja córa 7 grudnia kończy 2 latka i uważam, że pomysłów można by wiele wymieniać:-)

Do góry