reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWi Mała złapałą wirusa stąd biegunka i plamy na ciele...do tego ma zapalenie ucha...:-(dostała antybiotyki ale dziś już trochę lepiej,dziękuję.
Moja całe szczescie nie wklada paluszkow do kontaktu...narazie ma etap odkurzacza jak tylko zobaczy nie domknieta szafe to otwiera i buuu mama buuuu...a jak odkurzam to bedzie siedziala obok niego i buuu:-D

Fotelik 9-36 FAVO CONECO wysyłka+ organizer GRATIS (1900882758) - Aukcje internetowe Allegro

a my fotelik kupilismy taki.(zielony) Mala zachwycona siedzi wszystko widzi. Na wszystkich swietych bylismy 120 km w jedna strone to siedziala dumna i spala takze jest ok:-)
burzowata ty to uszylas???

reklama
Liza a to takie dziwne ze juz o sylwku gadamy? przeciez to jzu w przyszlym miesiacu,jak tos idzie na bal to niedlugo musi miejsca rezerwowac:-)
nlody pospal mi 3 godzinki,zaraz obiadek bedziemy jesc,az mnie ssie w zoladku taka glodna jestem:-D

A my zaliczylismy spacer jeszcze raz we czwórke, zrobilam marmolade, ciuchy ulozylam, teraz posciel zmieniam i potem nalesniki zrobie:-)

Ciasto zrobie jutro, smaka mi narobiłyscie, ale moze zrobie pleśniaka :-D uwielbiam go :-)

Lolkak ja bym wzięła Isis'a sama mam cybex'a tylko Solution X są bardzo podobne, fajnie wykończenie oddychający materiał, a priori oglądałam w sklepie, i jest obszyty jakby ortalionem taki śliski i szczerze nie wyobrazam sobie dziecka latem w takim foteliku :no:

Dokładnie jeśli ktoś wybiera się na bal to ostatni dzwonek, jeśli sala fajna i jedzenia to ludzie już latem rezerwują ;-)

Wygadałam się dzisiaj za wszystkie czasy aż mnie buzia boli :-D pozazdrościłam Patrycji brzuszka, ciąza bardzo jej służy :tak: a jeszcze jak mała kopała to całkiem bosko, achh...

No jesli chodzi o sylwestra gdzies, jakis bal czy cos no to fakt listopad jest raczej miesiacem gdzie takie rzeczy sie rezerwuje :tak:
Ja osobiscie nie przepadam za takimi imprezami,wolę zwykle domówki ;-)

Lolkak niewiem co doradzic, ja mam inny fotelik, ale chyba kaamaa dobrze radzi :-) to drugie wykonczenie w lato dziecko wykonczy :no:

Ja dzis przesadziłam.... Jednak ciasto tez upiekłam a co tam stwierdzilam, nalesniki bede piec i ciasto akurat zrobie... no a teraz usiadłam przy kompie i czuje mój kregosłup i nogi mnie bolą iwogole zmeczona jestem... za to jutro.... lenie sie na calego :-D dzis zrobilam wszystko co tylko moglam ;P jak nigdy ;]

Hej dziewczyny chyba nie nadrobię Was;/ wróciłam z uczelni jutro znowu pobudka 4.45;/ streścicie mi weekend w poniedziałek?? Tylko chyba cześć powiem

witam witam :) my dzis spacerek zaliczylismy bo kolo 12 slonce sie pokazalo i bylo w miare cieplo. pozniej umieralam na bol brzucha. moja siostra ma dzis polowinki wiec musialam jej pomoc sie ubrac, umalowac ja i uczesac. ech.. nie ma to jak starsze siostry sa wykorzystywane.. ;p mlody spi, rodzice u znajomych a ja sama rzadze w domu z bolacym brzychem i zebem. ;/ wy juz o sylwestrze, a ja to bede w domu siedziec ;p

liza moze masaż? ;p

fikusek super kobietka z ciebie, co ty tam gadasz ;*

lolkak ja bym tak jak kama radzi wziela ten isis

ewi ale ja bym zjadla tego snicersa ;p

umi dobrze ze nocnikowanie tak dobrze idzie :) fajnie z tym sylwestrem pomyslalas;p

burzowata fajna kiecuszka

kama o takie sanki ci chodzilo RAF-POL SANKI Z PCHACZEM I OPARCIEM PROMOCJA! (1884526926) - Aukcje internetowe Allegro

EWI44 , Gosia91 ja az taka zdolna nie jestem=p to jest sukienka z asosu, zamierzam uszyc sukienke na wzor tej ale nie znam dobrej krawcowej.
A ta kiecka nie jest zbyt wyzywajaca czy cos?:confused:
Nasze plany co do sylwestra sa raczej oczywiste, naszym sylwestrem bedzie Adas:-D

Lece robic kolacje,milego wieczoru dziewczyny:)

reklama
witam sie i ja :-D

młodemu idą te zęby i padam . Dziennie juz spie o 21 :-)
wypbraźcie sobie ze musze młodemu zamątować spacerowke bo jest za duzy na gondole i nogi mu wychodzą ... Oj jak ten moj mężczyzna rośnie ;-) ...
Dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie . A w najblizszych dniach bede miała kosmetyki z RIMELA itp.

A i jeszcze jedno musze isc do LEKARZA bo nie czuje cycków mozna mnie szczypac i wogole nic nie czuje :-:)-:)-:)-:)-(

Rafcio jutro konczy 5 miesięcy normalnie :-) ...

Fifusek sylwester w domciu ;-)
burzowata cudna sukienka;-)
Lolak fotelik nr 1 ;-) mi sie podoba ;-)
Liza od kilku dni chodzą za mną naleśniki :-)
beacia tez sie zastanawiam nad takimi sankami dla niemowlakow ;-)

reszte kobitek całuję w czółko;*

Do góry