reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Co do matur z dziecmi to tez was dziewczyny podziwiam... Ja to bym chyba jakos nie dała rady się zmobilizowac...

WAMPI sto lat dla córki
VEGAS dziękuje za życzenia dla Kacpra ale on urodzinki obchodził miesiąc temu, może z kimś mnie pomyliłas :-p(oki, teraz widze że mi się sówaczek nie zmienił)

A Ja dziś do was z pracy :-p M kumpel nam komputer robił bo już z nim masakra była i przywiózł mi go do pracy :-Dchociaż mam co robic... :-) Póki szef nie czepi się to mogę siedziec, ale znając jego to zaraz będziemy jakiś film ściągac i oglądac:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
KasiaF własnie przez ciąże zmobilizowałabys sie do zdawania:tak:. Ja np byłam strasznie nakrecona na mature, w sumie bardziej niz na poród tym bardziej ze mały mi sie spóźnił i w każdej chwili na maturze ogłam zacząć rodzić:-p. Dałabyś rade na pewno jesli oczywiscie ciaza przebiegałaby ok
wampi to tak jak u mnie:tak:. Twoje dzieci tez mają nazwisko inne niz ty:-p? Bo u nas jak chodziliśmy z poczatku do przychodni czy szpitala to ludzie mieli najwiekszy problem bo ja sie podpisywałam swoim nazwiskiem a dziecko miało inne:-p. teraz przywyknęli:tak:

Helloł

Wampi Wszystkiego Najlepszego dla Gabi! ucałuj ją mocno od BBowych cioć ;-)
zdrówka dla Niej.

Umi zdrówka dla Kacperka, dla mnie katar to największe przekleństwo, ja też krupniku nie lubię :-D
Miałam pisać że my dlatego wzieliśmy cywilny żebysmy wszyscy mieli jedno nazwisko (tzn ja mam dwa ;-)) ale ja jestem takim cudakiem że dla mnie cywilny ślub to nie ślub :-p uznaję tylko Kościelny ( oczywiście biorąc pod uwagę swój związek)

Out niestety pierwsze miesiące są takie, zero planu dnia nie przespane noce, wpółczuje i trzymaj się dzielnie, jeszcze moment i zgracie się :tak:

A co do matur z dziećmi/ciąży to ja byłam w 5tc podchodząc do matury ;-)

A ja w ramach wali z jesienną chandrą upiekłam ciasto, biszkopt się chłodzi krem zrobiony, jeszcze tylko polewę roztopić i można zajadać, uwielbiam je bo jest niebotycznie słodkie :-)

Oho koopa na horyzoncie już 2ga dzisiaj :dry:

Witam,

Nie nadrobie Was przepraszam, ale mam lekkiego nerwa ;/.
No iZosia budzi mi się teraz o 5 :angry:, więc mamy cięzkie dni :)

wampi, wszystkiego co najlepsze dla córci! :)

kaamaa to musisz sie długo podpisywać:-D:-p, ale ja jak bym brała ślub to dążyłabym do tego aby miec tylko swoje a jak by mi sie nie udało to łączone, bo nie chce mieć samego nazwiska mojego T.:-p Ja zdawałam mature w 42 tc teoretycznie a w praktyce okazało sie ze 43 był:-D:-p ale to tylko 2 przedmioty tak zdałam:tak:
gosidia przetrzymaj ja troche;-). Mój młody sie teraz budzi o 6 zaiast o 7 ale ja tez sie nie przestawiłam i w sumie chyba mi tak wygodniej

Umi,moja Zosia to terminator,im później chodzi spać to tymwcześniej wstaje. Musze coś na nią wymyśleć. Ja też wolałabym zostać po ślubie przy swoim nazwisku, mojego Damiana mi się asbosolutnie nie podoba, ale nie zrobie tego dziecku :p.
Czas przebrać potworka :)

Umi fakt ciężko mi się zmiescić w urzędowe rubryczki :-D ale chciałam mieć cząstkę "strarej" siebie, a nazwisko J jest bardzo popularne, jest chyba na 4-5 miejscu w Polsce, więc jestem choć trochę "inna" ;-)

Witam.
NAs odiwedzila Ł mama poszla z malym na spacer, Ł na zakupy a ja odpoczywam:-D
My tez bez slubu jak narazie nie bylo problemow, musielismy byz razem prz rejestracji malego.
Ja bylam w ciazy zgrozonej, przelezanej. Zaszlam w ciaze na 3 roku studiow ostatnie egzaminy zdawalam w 9 mies, troche ryzykowlam bo wstawac nie moglam ale dalam rade a maly po terminie nie chcial wyjsc:-Dobrone mam tylko przelozona
Gosdia, u nas pozniejsze polozenie spac nic nie dalo polzylam go po 21 a wstal o 6 czyli tak jak kiedys bo zawsze bylo jak w zegraku punkt 7 pobudka z tym ze wczesniej kladal sie o 20
Wampi, sto lat dla corci:tak:
Liza ja uwielbiam krupnik, z duza iloscia marchewki, pietruszki i dodaje krojone mieso z kurczaka bo na tym robie;-)
Out ja od poczatku sama zajmowalam sie malym, sama pierwszy raz kapalam i tak dalej. wydaje mi sie ze gdyby ktos mi pomagal od poaczatku byloby trudniej bo po 1 nie mialabym takiej wprawy,po 2 maly by przywykl do ciaglego zajmowania sie nim itd a po 3 niecierpie gdy ktos robi cos po swojemu cos mnie trafia wole sama. Moj lubi jak sie go ponosi i sie domaga ale nie daje sie, on mial straszne kolki i wtedy byl noszony a jak wiadomo dzieci szybko sie przyzwczajaja i pozniej wymuszaja placzem, nie masz wyjscia musisz przetrzymac...
Umi zdrowka dla Kacperka;-)ja jeszcze nie wiem jakl wyglda meka z zakatarzonym dzieckiem ale pewnie nic gorszego nie ma bo doroslemu ciezko wytrzymac, moj jak na razie nie chorowal

gosidia moje dziecko jest przyzwyczajone ze mama ma inne nazwisko niz on. jak sie przedstawia oczywiście w swoi jezyku jak ktos nie wie to sie nie domyśli ze Tapel to Kacper i mówi swoje naziwsko, przedstawia mojego T z tym samym nazwiskie co on a mnie z moim czasem robi mi łaczone jak mu sie pomyli:-D
kaamaa ciekae czy moje nazwisko jest popularne:-p gdzie to sprawdzałaś?
wampi ja własnie nie rozumiem co w tym dziwnego:sorry2: przecież nigdie nie jest napisane ze dziecko musi sie nazywać tak samo jak matka:-p:nerd:
Anula Z Ciebie widze obrotna kobietka i dziecko tak samo uparte jak ja miałaś:-p

edit Ciekawość mnie tak zeżarła ze musiałam sprawdzić swoje nazwisko i mojego T. W sumie oje jest bardziej popularne bo nosi je prawie 9 tys osób a nazwisko mojego T ma około 2500 osób phi i tak mi sie moja podoba:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Umi nigdzie nie sprawdzałam, ostatnio w "kocham Cię polsko" było o najpopularniejszych nazwiskach i wymieniali listę 10 czy 5ciu najpopularnieszych i własnie Nasze tam było, patrzyłam w google ale nie ma aktualnych danych :dry:

HELP! WCISNĘŁAM COŚ I NON STOP MAM PODKREŚLENIE A NIE JEST ZAZNACZONE NA BB :NO:

Do góry