reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dobry wieczór :)
anula1989 moja kruszynka ma na imię Jagoda :) to co napisałaś o tym mordzie jest wstrząsające...... aż mnie zmroziło....
vegas, gosdia, kasiek88kasiek w sumie masz rację, takie kruszyny to często z ciąż bliźniaczych ;) to moje pierwsze dziecko, nie miałam za bardzo porównania bo innych malutkich dzieci jakoś się nie pamiętało, więc przyjęłam to nad wyraz spokojnie i naturalnie, bez strachu że kruszynka ;) apropo, ja urodziłam się z wagą 2850g ;)

obawiałam się zmiany czasu, ale przeszło póki co bez bólu :p

pozdrawiam :)

reklama
Kaamaa hehe wiesz, że im mniej tym lepiej dla mnie:-D więc wolałabym podaną cenę na tacy, wtedy albo chcę albo nie chcę i sprawa jasna:-D mi się podoba ten na allegro na dziewczynce co podałam w linku jako przedostatni. Może udałoby mi się go kupić za fajną cenę. Ale ten Wasz też jest super świetny i wolałabym żeby mi się to opłacało, co by w sklepach tańszych nie było:-p

Nnita
ja się urodziłam mając ledwo ponad 2500g, więc Martynka ma mieć po kim taką wagę urodzeniową, choć ona się urodziła prawie 3tyg przed terminem a ja 2tyg przed terminem. Ładne imię Jagoda:)

Ostatnia edycja:
Beacia wow, no pamiętamy Misię. Chyba każda co się tu udziela co najmniej z pół roku i wzwyż. A skąd masz takie info?:-)

Vegas zapłaciłam za Niego 100zł więc za 25, czy 30 zł mi się nie kalkuluje, 50zł + koszt przesyłki taka cena mnie satysfakcjonuje.

E:

Mi się też przestawił

Beacia :szok: ohoo pogratulować trzeba...

vegas weszlam na jej profil i patrze w sygnaturke i tam suwaczek ze w 10 tyg jest.
kama​ no trzeba trzeba pogratulowac :)

edit.

ja to lece juz spacku. do jutra ;*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beacia Misia młodziutka bardzo i już drugie bobasiątko nono. Zazdroszczę:-) Ale jaka malutka różnica wieku między Michałkiem a bobaskiem będzie.

reklama
Beacia ja też właśnie weszłam i zobaczyłam, lekko mnie zszokowało, z tego co pamiętam to ona z rodzicami mieszkała, ale życzę jej jak najlepiej :-) oby wszystko im się dobrze potoczyło.

Do góry