reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek text z piersiami boski:-D:-D a czemu nienawidzisz swojego? Na pewno taki zły nie jest, trzeba się akceptować:-):-p
ViKamcia no to nieźle waży Emcia:-) Moja waży 11kg i ma 87cm:-)
Anula to niezłego Pączusia kumpela urodziła:-)
KasiaF dla Twojego Solenizanta zdrówka, radości i samych sukcesów:-) mua!!:*

Moja Mycha bryka na wyrku, wiele razy ją dziś sadzałam na nakładkę i nocnik, ale jak zawsze posikała się w majtki jak się ubrała po wstaniu z nocnika:-p Pierunek mały no:-p W tym tempie to będziemy kwitnąć do jej 18tki:-D

reklama
witam laseczki. malutki juz spi, a ja mam chwilke dla siebie :) mialam dzis sterte ubran do prasowania, no i przy okazji piwo sobie wypilam ;p ostatnio jakos nie mam czasu zeby na BB zagladac, szkoda ;/ o wadze cos pisalyscie. kacper jak sie urodzil mial 56cm i wazyl 3100g, a teraz wazy 9,100 kg a dlugosci to ja nie wiem ale ponad 75 ma gdzies ;p moj kacper dal mi odczuc zmiane czasu, wstal o 5:30 na nowy czas myslalam ze padne

wapmi sliczne dzieciaczki :)
ewi wspolczuje choroby Justysi
vegas bierz J na łóżko i go wymęcz dziś ;p
kasiek tekst z cyckami mnie rozbroil ;p nie jestes sama, ja tez swoich nie lubie
kamcia ja to czasem zaluje ze u nas nie ma hallowen, jakos mi sie podoba ta tradycja

młodamamusia18 to duzy chlopak juz jest :-D karmisz piersia czy butla?
EWI44 zdrowka dla malutkiej :)
Anula1989 Twoj synek tez spory:-)
No i dzisiaj nic mi sie nie udalo zrobic,maly marudzil calutki dzien,niedawno padl przy cycu i teraz sobie spi,mam nadzieje,ze pospi chociaz do 2. No nic,teraz trzeba sie uczyc,nawet nie wiem za co sie brac:confused::baffled:
ViKamcia ciekawe jak nam bedzie szla taka nauka bo poki co to najbardziej lubi sikac na lozko rodzicow jak sie turla z gola pupa:-D:happy:

Ewi zdrówka dla Justynki.

Kamcia widzę że Emcia to tak jak Julka ciężka masa :-D

Anula łaał to nie zły klocek się urodził 30 dag od Julki cięższa;-)

A skoro Was tak na wspominki wzięło to i ja napiszę :tak:
waga urodzeniowa: 4300g
6tyg: 5,350
3 miesiące: 7,300
5 miesięcy: 8,800
7 miesięcy: 9,800
rok: 11,5kg
17 miesiecy: 13,200

Teraz waży ok 14kg a wzrost 90-92 cm :tak:

ma ktoś kombinezon do sprzedania na rozmiar 86? Bo właśnie oglądam na allegro a może któraś z Was by miała:-)

vegas ja Kacprowi w sklepie za 69 zloty kupilam tez na rozmiar 86, super cieply, nie jest markowej firmy tylko takiej zwyklej ale zadowolona jestem, a na allegro nic ciekawego nie widzialam ;p

kama to ladnie malutka wazy :)

burzowata studia czy liceum ? ucz sie ucz :-)

reklama
Martynka ma 87cm, nosi ubranka na 86cm. No taka malusia:-) Pewnie będzie po mnie niska. Ma jeden kombinezon, ale na 92 i w nim pływa, więc wolę kupić mniejszy a zawsze gdyby z 86 wyrosła do lutego/marca to będzie ten co ma na 92. Mi też się podoba ten na dziewczynce najbardziej. Jak mi się uda to na niego zapoluję a jak się nie uda to na naszej mieścinie popatrzę za jakimiś, ale wtedy nowymi bo w lumpexach nic fajnego nie ma, no chyba, że dla noworodków.

Do góry