reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Helloł

Beacia gratuluję dla Kacperka :*

Wampi świetne dzieciaczki, Gabi ma super legginsy/spodnie w panterkę, bardzo mi się podobają ;-)

A co do spania to Nasza zasnęła o 20 i wstała o 7ej czyli zaliczyła 12h :-) zmiany czasu nie odczuliśmy :tak:

Zeberka z ziemniaczkami dochodzą w piekarniku,mmm uwielbiam ;-)

Hej.
Mariolcia Moje gratulacje.

ja nei mam głowy na forum. Z piątku na sobotę Justynka w nocy wymiotowała a wczoraj cały dzień chora. leżała w łóżku i gorączkę miała. nawet na ip się było. dzisiaj już ma tylko 37 stopni i kontroluje się cały czas ją ale jutro do przedszkola nie pójdzie już. lepiej nie ryzykować.

witam,
U nas nie bylo zle z nowym czasem zawsze wstawal 7 a dzis 6 wiec bez zmian. Obiad byl tradycyjny schabowy, mizeria i ziemniaki. Dzis Ł duoz zajmuje sie malym, chyba sie nawrocil:-D
Burzowata moj mial 3500 i 56cm, teraz ma 7 kg i jakies 69-70cm:tak:
Kama jakie pysznosci robisz:-D
Beacia gratuluje:tak:
Ewi a co sie stalo?jelitowka czy jakies zatrucie?
Wampi, moja siostra ma 9 lat ale Twoja mala to szczypiorek przy Dominice:tak:

Hej. U nas też się nie odczuło zmiany czasu, Mała obudziła się jak zawsze:-) W sumie szkoda bo w week fajnie się wyspać, no ale trudno:-p Teraz spędzamy sobie czas w 3kę, Mała bawi się lalami:-)

Ewi no to się działo. Oby już było tylko lepiej z Justynką.
Wampi fajne masz te Szkraby:tak: I Mały ma fotkę koło Uszatka, ale super:-)
Beacia ee prawkiem się nie przejmuj, ciężko zdać za 1 razem:tak:
Młoda to teraz masz co robić. Ja chętnie Ci dam moje pazurki i coś fajnego z nimi zrób:-)

Hejka

Vegas to weź J w obroty:D:D

Młoda
a Ty tak sama się nauczyłaś czy na kurs chodziłaś?? Fajnie tez bym chciała i chyba pomyślę o kursie w przyszłości teściowa fryzjerka to tak plus mogłabym robić babą:)

KasiaF sorry ale nie masz wyboru hahha kieca do góry i heja rób rodzeństwo buhahah Chyba wszystkie popełniamy błędy ja nauczyłam spać ze mną i pić w nocy i mam problem teraz my się uczymy zasypiania o normalnej godzinie:)

Wampi to duży chłopak młodszy ponad pół roku od mojej a moja waży 12.300:) Rozkoszne dzieciaki Ale Gabi panna:)

Beacia
nie przejmuj się ja 3 razy zdawałam:) I gratuluję pierwszego kroczka:)

Burzowata nie masz czego zazdrościć moja o tych samych godzinach się budzi :D:D

Kamma
ale pyszny obiadek mmmmmmmmmm

Ewi
zdrówka dla Justynki :*

Anula miałam mówić że mam nową koleżankę na studiach spod Chełma:)

Dziś dzień lenia w sumie siedzimy w domu wszyscy na cmentarz wybyli. Wczoraj o 23 C napisał sms-a żebym na piwo wyszła bo tańce są... O litości chyba jestem za stara myślałam że oszaleje umcumcyumcy ale laski... Zostawię waszej wyobraźni hahah ale i ja się przemogłam i trochę potańczyłam jak zaczęli trochę disco podjeżdżać . A najlepszy kolega C tańczy ze mną i pyta się czemu moje cycki patrzą mu się w oczy buhahaha wybaczyłam mu tylko dlatego że dobrze pijany i w jakimś sense to komplement dla mojego biustu którego nienawidzę:D:D Domi zmiany czasu nie odczuła, 7.30 po nowym czasie wstała więc nawet o godzinę dłużej dzisiaj, znowu rano po spaniu siku zrobiła do nocniczka i po południu zawołała ale nie zrobiła tylko kilka bączków zasadziła na nocnik:) Ale coś mi nie chce jeść od wczoraj niby ok nie wygląda na chorą ot tak;/

kama mała jest słodziytka :-)
kasiek gratuluję ponocnego nocnikowania:-p
burzowata witaj
burzowata ja kupiłam nocnik jak mała miała 9 msc i od tamtego czasu czasem sobie siadała :-p
późńej jak miała rok i 3 msc robiła siusiu na niego przed kąpielą przez długi czas potem doszły poranki , no i na koniec sama wołała w pampersie (ale nie zawsze) a jak już całkiem jej przestałam zakładać pampersa to kilka razy popusciła ale robiła ładnie sama :tak:
anula:szok: aż mnie dreszcz przeszedł...
normalnie psychole na tyjm swiecie są nieźli...
biedni rodzice , biedne dzieci :-(
kate witaj :-)
beacia gratu;luję
wampi słodki smyk :-)

a jak już o wadze mówicie to ważyłam małą w poniedziałek i waży 9450 :-) to dopiero waga ciężka ;-)

a poza tym to mam gotowe stroje na halloween dla dziewczynek , domek wystrojony , pazyry wiedźmy upieczone.....
tylko mi żal ż eto nie polska i grobów nie odwiedze
[*] ehhh

Anula towaroznawstwo spcecjalizacja obrót towarowy i obsługa celna:)

Kamcia dzięki ale przede mną długa droga zresztą wiesz sama:) Emma tyle waży?? No to rzeczywiście sporo:) Ale Ty chyba chudzina jesteś??:) No niestety u nas to święto ma inny wymiar niż tam i na pewno to polskie jest Ci bliższe;/

reklama
Kasiek moja kolezanka to studiuje ale nie wiem na ktorym roku:sorry2:
Vikamcia jak tak dalej pojdzie moj w tym wieku tez pewnie bedzie tyle wazyl ale on nie wyglada na grubego jest bardziej zbity:tak:Moja znajama urodzila corke koncem maja wazyla 4640 a teraz ma ponad 9 kg:szok:

Do góry