reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Netgirl moja mama wyszła za mąż z miłości, przynajmniej tak mi wiadomo. Jeśli chodzi o kwestie ojcostwa to chce i nie chce wiedzieć. Tamten drugi jest policjantem. Babcia nawet mówiła o nim jak byłam mała i mówiła gdzie pracował, zawsze chciała go za zięcia. Gdyby test wypadł negatywnie to tyko dla mojej informacji, bo tamten facet już ma rodzinę i zostałabym bez ojca. A mama nie chce mówic nic na ten temat.
ją tu pisze o moich problemach jak na wizycie u psychologa, ale obiecuje(jeśłi to was męczy) więcej już aż tak osobistych spraw nie porusze.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny dalej jakiś temat sie ciągnie o ślubie :-)no też prawda mój już nie długo haha:-D szybko to zleciało nie ma co ciesze sie że do kościelny już sala wynajęta jest tylko dania ustalić no i juz w sobote przymiarka sukni super ;-) a jak tam u was z ślubem było??? a tak pozatym ciesze się że mam tak odpowiedzialnego narzyczonego jak na swój wiek jest odpowiedzialny ma 20lat a nie myśli jak chłopak w tym wieku tylko poważnie o dziecku i ślubie:-),,haha dobrze że nie jestm z moim byłym on to wykrencił numer dla panny ale to już taki typ dziecko zrobił ale ślubu nie chciał wziąść bo po co jak ma jeszcze 3 na boku haha :-D na szczeście mój taki nie jest bardzo go kocham i on mnie i jest super są małe spięcia ale jak w każdym związku bo idealnego nie ma zawiązku bez kłutni :tak:teraz ślub potem tylko czekanie na dzidzie i jest wszystko w porządku po naszej myśli idzie ze najpierw ślub :-Dco to bendzi za zabawa już nie moge się doczekać mieliśmy plan że po roku weżniemy slub i tak jest bosko :laugh2:bajka jak dla mnie i to jest super a co naj lepsze moi rodzice nie byli wkurzeni za ciąże cieszyli się tak samo mego narzyczonego ale moi sa wyrozumieli i wiedzą że to nie wpadka a planowane tak jak wszystko haha:-D

Witam ;-) ja tylko na chwile by sie zameldowac ze zyjemy !! jakos nie mialam weny do pisania,cos Was podczytywalam ale malo pamietam :-D ja od pon mialam eksplozje w brzuchu :baffled: jakby byl P to bym podejrzewala ze jestem w ciazy bo co chwile biegalam do wc,nawet najmniejszy zapach jakiegos jedzenia powodowal wymioty :dry: dzis naszczescie jest lepiej !!
Ala ma sie dobrze,szaleje jak zawsze :rofl2:jutro jedziemy na szczepienie tylko ze kazali przyjechac o 13 a o tej porze Ala juz spi :sorry2:musze pewnie Ja polozyc kolo 11 by potem spokojnie pojechac do lekarza !!

WITAM NOWE MAMUSIE !! !!

Witajcie! Ciągle o ślubie? Heh...
Miałam dziś kiepski dzień od rana... tzn. już jest dobrze, to najważniejsze.
netgirl ja Twojego posta przeczytałam i... jestem w szoku! To Wy już po kilku dniach znajomości ze sobą zamieszkaliście?? Waw, to chyba miłość od pierwszego wejrzenia (nie wierzę w nią, bardziej w zauroczenie). Ale gratulacje! :)

Polna my tez jutro na szczepienie.. a idziesz na to ostatnie miedzy 16-18 miesiacem zycia?? mam pyt szczepisz ja skojarzeniowa czy zwykla z nfz-tu??

Karolinka miłość od pierwszego wejrzenia naprawdę istnieje:tak: Ja mojego Mariuszka pokochałam w pierwszej chwili i wiedziałam,że to na pewno ten:tak: Ale mimo tego nie spieszyliśmy sie tak bardzo ze wszystkim.Wszystko działo sie spokojnie i po kolei:tak:

Netgirl zgadzam się z Tobą co do kwestii Boga.Ale nie mów,że ślub cywilny w ogóle się nie liczy.Bo to też zależy od podejścia i od sytuacji.My na razie mamy tylko ślub cywilny,a jesteśmy lepszym małżeństwem niż nie jedno po kościelnym.Gratuluję,że Wam tak się udało dobrać i odnaleźć.Jednak czasem ludziom wydaje się,że to na pewno to,gdy przychodzi kryzys starają sie by było lepiej,ale nie zawsze wychodzi...Wtedy mają być ze sobą i marnować sobie życie,bo przysięgali przed Bogiem?Uważam,że czasem zdarzają sie sytuacje,w których lepiej naprawdę jest się rozstać...

Oleńka rozumiem,że byłaś przerażona tymi snami,ale ja pękałam ze śmiechu jak przeczytałam o usuwaniu dziecka za pomocą odkurzacza:-D Wybacz Kochana;-)

reklama
MIKUS_A-haha z czasem wstawie narazie nie mam glowy do tego i musze z plytek szukać bo z kopa skasowalam za dużo miejsca zajmowao bo za dużo zdjęcbyło,:-) no mam nadzieję że bendzie dobrze się sprawował w roli męża i tatusia ale raczej dobrze:-D sam nie może się doczekać ślubu i dzidzi kiedy ją węznie i przytuli do sibie haha:-D bendzie dobrze ,a jak tam twój mały diabełek???????

Do góry