reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja mam 16 lat i jestem w 31 tygodniu ciąży. Rodzicom powiedzieliśmy bardzo wcześnie kilka dni po tym jak sami sie dowiedzieliśmy. Baliśmy sie ich reakcji, a szczególnie mojej mamy. Rodzice mojego narzyczonego przez pierwsze kilka minut byli w szoku, ale od razu zaczeli mówić, że nam pomogą, że możemy u nich zamieszkać itd, amoja mama już jakiś czas sie domyślała i jej reakcja była pozytywna:-) Najlepsze jest to, że ojciec, z którym nie miałam kontaktu i który był okropnym człowiekiem pod wpływem tej wiadomości sie zmienił:tak: Teraz mam z nim kontakt, a sam kiedy oglądał USG sie popłkał:-D Rodzice popierają nasze decyzje i pomagają nam bardzo. Jedni kupują to drudzy tamto. Dziecko to ich oczko w głowie od samego początku.Za 6 dni będziemy mogli wyznaczyć date ślubu, w który ogólnie wszyscy są zaangażowani:-) Na mojego przyszłego męża moge bardzo liczyć i cieszymy sie, że będziemy mieć dziecko:-) Mam nadzieje, że i u ciebie wszystko dobrze sie ułoży. Nie ma sie naprawde czego bać, najważniejsze że macie siebie i jakoś sobie napewno poradzicie. Jestem pewna, że jeszcze nie raz rodzice cie zaskoczą, oczywiście w pozytywnym sensie:-)

Macie naprawde duzo szczesia i wspanial:ych rodzicow. Gratuluje i zycze powodzenia!!

reklama
hej dziwczyny!!!!!!!!!!!!!!!!11 wlasnie wrocilam od gina, i juz wiem w 100% ZE MAM SYNKA!!!!!! widzialam jego jajeczka. mialam nadzieje ze ich nie bedzie , no ale jednak są.....i sie ciesze:p

MIKUS_A- no tam masz rację wiercipięta to jest nie ma co, a imiona to narazie tak na oko jak dziewczynka to raczej bendzie klałdia ale jak chlopak to kacper haha chyba że jeszcze coś sie wymyśli,powiniśmy juz na tym usg widzieć ale oczywiście dzidzia nie chce pokazać kim jest mąż myśli że to chlopak i przy tym obstaje a jeszcze wczesniej obstawał przy tym że bliżniaki tak jak mój tato haha, ja bym chciała dziewczynke ale czuje że to jest chłopak liczy się żeby zdrowe było ,a i tak lekarze nie raz się mylą tak jak mojej mamy koleżanka była w ciąży mówili ze dziewczynka nawet na ostatnim usg ze dziewczynka co urodzeniu jak ja wybudzili z narozy powiedzieli ze chłopak myślał że jej się wydawało ze usłyszała tak ale naprawde chłopak nie ma co dla lekarza wiedziec raz sie trafi ze trfi a tak może być ze chłopak a bendzie dziewczynka haha
OLEŃKA19-gratuluje synka ciekawo czy na 100% to bendzie synek

miesiac temu mi miwili ze chlopiec,ale nie bylo to pewne, dzis jednak bylo dokladnie widac..nawet mi sie tak wydawalo a lekarz byl pewny. ale jakby sie okazalo ze to pomylka wcale mi by smutno nie bylo, wrecz przeciwnie:):::):):)

Oki Laski, ja spadam, idę się wykąpać, naszykuję kolację i będę czekać aż R. przyjedzie z pracy. Do usłyszenia jutro ok.13:00! Buziaki!

reklama
dziekuje...:) ja juz tez mykam spac, moj S dzis niestety nie przyjedzie wiec ide sama do lozeczka na dodatek tak wczesnie. słodkich snow wam zycze:) dobranoc

Do góry