reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mariolcia gratulacje :-)
Vegas śliczny macie park :-)
ja tez chce do takiego :-p hehe a mała jak zawsze urocza:-)

no i chyba tyle na dziś miałam napisac...;-)

coś jeszcze ale już zapomniałam...aha młoda zdrówka

Heyo

Mariolcia super wiesci!!! GRATULACJE :tak: :-)

Ja jem sobie śniadanko... Ogólnie humor zrypany ale niewazne czemu....
Dzis z rana z M drzemy koty... ale to bez sensu :no: az sie zaczelam potem śmiac ze widac ze @ zbliza sie wielkimi krokami :-D
Do tego torta dzis bede robic.... ciekawe czy sie uda?:baffled:
Miki mi nic nie chce zjesc dzis... niewiem o co chodzi ;/

Hej,jestem tu nowa i mam nadzieje,ze mi sie uda wkrecic:) ja karmie piersia,a ostatnio mialam @ i sie zdziwilam, myslalam,ze sie nie pojawi do konca karmienia,tyle spokoju bylo:-D moj Adas na szczescie zdrowy poki co jedynie chyba zeby mu ida bo marudzi na potege :baffled:

Helloł

Mariolcia serdeczne gratulacje!! :-) czekamy na zdjęcia małego ;-)

Vegas piękna jesienna damulka :*

U mnie @ się kończy, więc i nastrój nadal dobry :-)

A tu moja zołza:

Załączniki

• SAM_0387-1.jpg
    SAM_0387-1.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 52
  • SAM_0396-1.jpg
    SAM_0396-1.jpg
    83,8 KB · Wyświetleń: 52
  • SAM_0397-1.jpg
    SAM_0397-1.jpg
    85,2 KB · Wyświetleń: 56
Witam

Mariolcia Ogromne Gratulacje!!!!

Kama
Ale masz śliczna pannice , i taka duza sie wydaje

Vegas śliczne zdjecia i oczywiscie Martynka, moim zdaniem Martynka sama musi chcec robic na nocniczek.U nas Zuzi nie mogłam w zaden sposób posadzic na nocnik, a teraz sama sobie siada i robi to co musi:)

Liza humorkuzycze , a tort napewno sie uda:)

Hejka

MARIOLCIA
GRATULACJE CZEKAMY NA WAS!!!! JESTEŚ KOCHANA DZIELNA:)

Vegas
Martynka śliczna:)

Liza
uśmiechnij się i nie daj się @:p Na pewno tort będzie wspaniały:)

Wampi
zdrówka dla małej:)

Burzowata
witaj i napisz coś o Was:)

Kamma Twoja łobuziatra też rozkoszna:)

Dominika dziś zrobiła siku na nocnik po nocy!!!!! To znaczy siedziała wstała trochę jej poleciało to C szybko na nocnik to zrobiła aby aby to biliśmy brawo i w ogóle:) Ale nie chciała zejść siedziała okryła się kocykiem patrzymy a ona cały nocnik nasikała:):) I dopiero się ubrała:)
Dziś dzień sprzątania więc się biorę:):)

Kasiek gratulacje dla Domki :-) na tym własnie polega nauka nocnikowania ;-) sadzasz dzieciaka po nocy i po drzemce jak tylko się obudzi i to siku powinno być, nawet dorosły po spaniu musi toaletę odwiedzić :tak: tylko nigdy nic na siłę, ja kilka prób z Julką podjęłam i nawet już chyba zaczynała czaić o co chodzi, i nagle jej się odwidziało :dry: jakoś nie długo muszę znowu zacząć ją sadzać, czas i pora :tak:

Ale mam dziś lenia, posprzątam trochę i znowu do lapka siadam :dry: już nie dużo zostało ale w takim tępie to mi do wieczora zejdzie :no: poproszę kopa na rozpęd!!

kasiek no zobaczymy czy sie uda :-D jak narazie biszkopt upieczony, w domu odkurzone, zamiecione i podlogi zostalo pomyc ale to jak juz skoncze robic mase którąwlasnie teraz ide zacząc, akuraz zanim zrobie to biszkopt ostygnie ...;P:)
Mikolaja polozylam spac...
Starszaki ogladaja bajke..
Gratki siusiu w nocniczku ;-) u mnie starszaki pojely o co chodzi z nicnikeim majac 2l i 3mies, oboje w tym samym wieku, smiesznie wyszlo ;-) ciekawe jak z Mikim bedzie...
Kaama <kop> :-p

reklama
Jestem mama prawie 6 miesiecznego Adasia urodzonego przez CC :-) obecnie zmagamy sie chyba z zabkowaniem,maly nie bardzo chce spac w nocy i marudny jest jeszcze bardziej niz zwykle plus pcha wszystko do buzi ze zloscia a ja chodze jak zombi, karmimy sie jeszcze piersia z nadzieja,ze uda nam sie karmic przez zime:biggrin2: gratulacje dla Mariolci :-D wracaj szybko i pokaz nam slicznego szkraba:)
Kaama sliczna masz ta zołze :)) <kop>:laugh2:
Kasiek gratulacje dla Domki :-) takie pytanie,kiedy zaczelas uczyc mala zalatwiania sie do nocniczka?

Ja juz posprzatalam,Adas na chwile spacyfikowany siedzi w lezaczku i sie bawi poki co, nie na dlugo,ale chwila oddechu jest:)

Do góry