reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

trzymam kciuki za kolejną mamę ;-) Mam nadzieje, że urodziła już szybko i bezboleśnie..
Bo jak ja wspominam swój poród i pobyt w szpitalu, to aż mi się słabo robi.. :(

reklama
Rox, możemy się umowić na spacerek, nie widzę problemu:) ale to jak wyzdrowiejesz. Ta jelitówka w tym roku okropna.:-p
Młoda, uważaj na Małego żeby nie się zaraził.
Kaama, ja już posprzątałam i wylądowałam u mamy i bardzo się cieszę ze poszłysmy na te pare dni bo sięwkurzyłam, no ale to nie na forum.
Kasiek, a mój miał dzisiaj dzień dobroci i dał 100 zł.

Idziemy z Zosia na spacerek zaraz bo jakoś słoneczko wychodzi. Mam nadzieje, ze Mariolcia urodzi do wieczora.

Gosdia ma ja miałam dzień dobroci i sama sobie wzięłam:D:D Kupiłam 2 kurteczki Domi na szmatach:):) Fajne:) Jemu koszulke żeby nie mamrotał i 40zł w rossmanie;/ I jeszcze do plusa poszłam bo musze mu telefon wziąć to nic mu się nie podoba niech spada na bambus i jeszcze się śmieje ze mnie i drażni że on 100zł na tydzień wyda a ja w 30minut:p

A mnie naszlo i po powrocie od dentystki zrobilam salatke warzywną! :-D teraz chlodzi sie w lodówce, jak ja dawno jej nie jadłam ;) widac ze @ sie zbliza :happy: :-D
Wizyta jeszcze w poniedzialek :-D

heej :-)
właśnie wyczytałam, że preferowany wiek mamuś w tym wątku to do 26 lat ;-) czyli że się łapię ;-)
ćwierćwiecze za mną, w grudniu ukończę 26 lat (jestem z tych co celowali w urodziny w sylwestra ale im nie wyszło :-p) a córeczkę urodziłam w czerwcu :-) dzień przed 1-szą rocznicą ślubu :-D to taki Nasz triumf :-D
pozdrawiam młode mamy

Kasiek, ja mam tak i moj też gada, że mam talent do wydawania kasy. Ja też mjusze wymienić tel.bo moj zalałam oliwką i mam takie g**no stare:) a marzy mi się Black Berry.Tylko już widzę jak go doczekam. Najpierw musze dziecko zaszczepić na pneumokoki.
Liza, najlepsza sałatka świata! Ja ją miałam w zeszłym tygodniu;-)

My z jakieś 30minut temu wrocilysmy, ze spacerów, łaziłyśmy po sklepach, ale nie ma nic ciekawego. Idę do mojejszalonej córybo wywala babci ksiażki :-)

reklama
Liza aaaaaaaa sałatka mega:):)

Nnita
witaj napisz coś jeszcze o Was i pisz jak najczęściej:)

Gosdia
ja mam NOKIE C6:) a niech jęczy ma się w co ubrać ma, ma się w czym umyć ma więc niech spada na drzewo

My też byłyśmy na spacerku na palcu zabaw potem zbieraliśmy liście a jak wróciłyśmy to C wyciągnął nas do tesco zabawki oglądać bo siostrzeniec ma 1 urodziny a i Dominice musimy pod choinkę kupić, Domka już po kolacji właśnie się myje:)

Do góry