reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek, też muszę coś Zosi znaleźć na gwiazdkę, ale kompletnie nie mam pomysłów...Ciekawe jak Zosia zniesie sylwestra bo jedziemy w góry.
Nnita, witaj :)

Moja Gwiazda już śpi to ja sobie trochę popiszę mojej pracy.

reklama
Gosdia to mój C by Cię na rękach nosił już 2 lata chce mnie namówić na sylwestra w góry... Zgodziłam się w tym roku ale chyba nie ma z kim jechać;/

Liza u mnie wszyscy zajadają się tą sałatką tylko mnie jednej nie smakuje :dry:

Gosdia zazdroszczę wyjazdu w góry, my jeszcze nawet nie wiemy co będziemy robić... piszę się na wszystko tylko żeby nie siedzieć w domu ;-)

Nnita witamy, zaglądaj do Nas często :-)

W końcu udało mi się wylicytować ten przeklęty kombinezon, juuuhu ale się cieszę :-) tzn. poszłam na łatwiznę i snajper zrobił to za mnie ;-)

Hej Wam. 4 dni wolnego przede mną, raj na ziemii
biggrin.gif
Dziś zakupiłam Martynce nakładkę na sedes, mam nadzieję, że będzie chętnie z niej korzystała bo na sedesie lubiła siedzieć. No albo z nocnika niech chociaż się próbuje uczyć korzystać bo już mam dosyć pampersów
p.gif
Gdyby jeszcze Perła taka uparta nie była to by to może jakoś szło, ale jak ona się uprze to trzy światy są z nią. Byliśmy dziś w 3kę na spacerze w parku to każdej barierki z mostków się trzymała i wspinać się chciała, zachowywała się jak dzikusek, jakbyśmy ją 10 lat w klatce trzymali i nie wypuszczali
laugh.gif

No ciekawe jak tam Mariolcia..
Młoda oby to faktycznie już nie powróciło;*
Liza to dzielna Hania była:-) Ja sobie dałam uszy przekłuć jak miałam 5 lat:-) Pamiętam, że to jakimś pistoletem mi robili:-p
Umi no właśnie, a my nie mamy gdzie zabawek chować, co najwyżej do takiej skrzyni wiklinowej;-)
Kasiek to zaszalałaś:-) Jak ja kocham kupować Martynce ubranka, zakupocholiczka ze mnie i też potrafię dużo wydać w krótkim czasie:-):zawstydzona/y:
ViKamcia cudna ta kurteczka:tak:
Gosdia no fakt, niebawem Sylwek. My jeszcze planów nie mamy;-)
Nnita witaj:-)
Malwina to super, że choroby już za Wami:tak:

hejka:)

Liza ja wlasnie robie teraz salatke warzywna:-D czekam tylko jaks ie warzywaka i zmieniaczki ugotuja bo reszte mam juz pokrojona:)

Vegas super ze masz wolne:) Alan uwielbia nakladke na sedesik:)

Witam nowa mame:)

Dzis popoludnie spedzilam z T i Alanem:) Najpierw u mnie troszke posiedzielismy a pozniej spacer i zakupy:)

Fikusek a napiszesz nam troszkę o tym Twoim T?:-)
No ja mam nadzieję, że u nas wreszcie ruszy odpieluchowanie choć ciężko będzie na pewno, ile razy już to zaczynałam to nic efektów nie dawało i przestawałam:-)

Vegas Alan wlasnie od momentu kupienia nakladki zaczal wolac siku:)
A o T nie wiem co napisac:) spotykamy sie juz jakis czas i jest jak narazie bardzo dobrze:)

Vegas super że masz kilka dni wolnego:) ta z kupowaniem dla Dominiki to jakaś wariatka jestem nie mogę się opanować:)

Fikusek fajnie że dzień w e trójke się udał:)

Domka już od około 20 śpi nie wiem dokładnie bo usypanie bardzo działa na mnie i się obudziłąm o 21 ale dziś bez krzyku i płazu było grzecznie sama się położyła i nie protestowała przy gaszeniu światłą;)

Kasiek to fajnie się Domisia przestawia:-) Ja mojej też ukróciłam pójście spać. Chodziła o 21 to teraz 20 z groszami śpi. Też coś muszę mieć z wieczorku:-) A tak na poważnie to jak spała popołudniami 3h tak teraz krócej śpi, więc o 20 to już jest padnięta jak muszka. I taka pora mi w pełni odpowiada jeśli o jej sen chodzi.

reklama
UWAGA UWAGA !!! :-D:-D:-D:-D

SMS od Mariolci :

Oliwerek jest już z nami . Malutki waży 3300 i ma 53 cm . Ze skurczami leżałam od 10.30 a urodził się ok 16.30. Poród Sn , kilkanaście minut aby parłam , samo wyjście dziecka bardzo łagodnie , skurcze mnie wymęczyły , wogóle nie mogłam dać sobie z nimi rady .
Pozdrawiamy .

Gratuluje kochana !! Wracaj do formy i do nas ! Zdrówka !!;***

Do góry