reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI no zadowolona, dzis juz zapowiedziala ze idzie do szkoly i bedzie sie chwalic ze ma kolczyki :-D tak jak wczoraj w szkole ze ma urodziny i kazdy jej zyczenia skladal :-D

Mariolcia Kciuki zacisnieteeeee!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No ja gotowa, za 10min jade ;P
chlopaki sie bawia jeszcze ale pewnie miki niedlogo padnie bo sie obudzil po 5.... :dry:

reklama
Witam wszystkie mamuski:)

Mariolcia kciuki zacisniete:)

Liza spóznone życzenia dla Hani, ślicznie wygląda w kolczykach

Beacia jak po egzaminie

Rox a pewnie , przynajmniej sobie odpoczniesz:)

Vegas ładnie Martynka juz mówi

U nas koniec z katarem i u mnie i Zuzi.
A dzisiaj spała tak dobrze, ze sie obudziłam i poszłam zobaczyc czy wszystko w porzadku, bo ostatnio to nocki kiepskie były

Mariolcia kciukasy!

Wy też macie dzisiaj takie dobry humor? czy ja tylko taka pieprznięta dzisiaj :-D Moje dziecko od samego rana lata na golasa,zalewa mi cały dom- dzisiaj mnie to nie rusza :-D napaliłam w piecu w domu ukrop to sobie może, no u ciekam dalej sprzątać bo długi weekend za pasem :tak:

Kurcze ale sie czuje ;/
zwymiotowałam całe śniadanie :-:)-( . Kurcze .

Narazie Mariolcia nic jeszcze nie pisała moze juz rodzi :-)
Jak tylko mi napisze przekaże Wam inf .;-)

liza to fajnie że mała taka była dzielna :-)
teraz pewnie chodzi w skowronkach :-D hehe
no właśńie te rękawki takie zwisiające , ale jak sprawdzałam w sposób :podnieś rąxczki do góry i do przodu" tyo jak naciągnęła to były dobre a w mniejszej odkrywały jej całe nadgarstki
wiec musze wszyć ta gumkę i nie będą jej opadać
a jak co to mam coiotkę krawcową to mi w pl coś wykombinuje:-)
kama ja mam jak Ty wczoraj zły humor a dzisiaj mam super extra :-p hehe
mariolcia czekamy na wieści :-)

Witam,
Ja juz po zakupach, na spzcerze bylismy godz, ogarnelam mieszkanie, teraz maly lezy na macie i krzyczy do zabawek a ja pije kawke:-)
Mariolcia &&&&&&
Kama ja moze humor mam sredni ale za to mnostwo energii:-D
Liza, dzielna masz core, ja mialam kolczyki w wieku 3 lat ale mi ciocia igla robila. Pamietam jak dzis, ojciec uwazal ze jestem za mala a ja tak bardzo chcialam i mama wziela mnie do cioci pod warunkiem ze nie bede plaklala bo ojciec sie wkurzy i nawet sie nie ruszylam:-D
Gosdia, Ł skaladal na stypendium ale na m alego mu nie wliczaja a to szkoda:-(
Vikamcia wg mnie nie jest zle z ta kurtka
Kasiek a gdzie "pracujesz"?
Zanim skonczylam pisac maly zasnal, nic dziwnego nie spal od 7:-D

gosdia to Ty z Pilandu jesteś ? :szok: jeśli tak to maleńka może się spotkamy z dzidziołami na spacerku ;-)

a Wy się nie śmiejcie bo dziś Pani doktor wystawiła mi zwolnienie na potworną jelitówkę :cool2:

reklama
Anuka u kolegi jestem przedstawicielem handlowym na wychowawczym...

Kamcia mi też się wydaje że ta kurtka nie jest tragiczna:) Szybko rośnie:)

Młoda
grypa jelitowa zaatakowała Cię jak rox?? Tylko że Rox ma taką mega ahhaha ale zdrówka życzę młoda:)

Kama
to masz dziś powód w domu hahah

Liza
super że Hania szczęśliwa jeszcze teraz tort na weekandzie super:)

Malwina
dobrze że się kataru pozbyłyście:)

Ja właśnie młodą uśpiłam C coś kiepsko szło;/ Ugotowałam dziś barszcz czerwony aż nawet ja zjadłam mega talerz bo wyszedł mi jak u mamy:D:D Lecę na miasto bo jestem umówiona w rossmanie bo się zatęsknił za moim portfelem chociaż nie mam za dużo a C powiedział że mam swoje i mi nie da ale jak trzeba jemu coś kupić to jakoś damy radę :p:p No i soczewki muszę kupić bo mam już mroczki przed oczami:D Może na szmaty wstąpię:)

Do góry