_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
malwina moja dostała taki wózek na roczek :-) i na początku trochę był na nią za duży , ale po 3 miesiącach nauczyła się nim jeździć i do dziś się bawi... z tym ze kolorki ma jaśniejsze
super ten wózek, choć spaceróweczkę też ma od roczku i tez się nią bawi... i ją uwielbia :-)
dziewczyny czyli jak mam wadę w granicy ten +1 to musze mieć okulary +1 nie robia dokładnych szkieł typu 0,75 z tego co piszecie tak??
myslałam ze tak robią
może dlatego tak dziwnie widze
kama mojej bratpowej dzieci przestały pić mleko koło roku i nie piją do tej pory (nie przepadaja po mamusi bo też nie lubi)
ale jedzą jogurty czy kakao piją .. no i nawet lekarka jej powiedziała ze to nic jeśli mają dostarczane w innej postaci
a jeśli Cię to pocieszy Vi też jakiś miesiąc temu zrezygnowała z mleka w butli
ale pije kakao , też je serki , samo mleko też wypije ale ze szklanki
tylko z tej nocnej butli wyrosła i ona "niece!" hehe
pati witaj :*
powodzenia w odniocnikowaniu :-)
hehe herbata po VI też miałam troszkę pieczenie szwów przy sikaniu ale po tygodniu przeszło..
zyczę szybkiego zagojenia rany :-)
gosida iwem o jaką powłokę chodzi ;-)
a ja nie wiem o jaką ankę chodzi
kasiek a próbowałas jednoczesnie shift i ctrl??
super ten wózek, choć spaceróweczkę też ma od roczku i tez się nią bawi... i ją uwielbia :-)
dziewczyny czyli jak mam wadę w granicy ten +1 to musze mieć okulary +1 nie robia dokładnych szkieł typu 0,75 z tego co piszecie tak??
myslałam ze tak robią
może dlatego tak dziwnie widze
kama mojej bratpowej dzieci przestały pić mleko koło roku i nie piją do tej pory (nie przepadaja po mamusi bo też nie lubi)
ale jedzą jogurty czy kakao piją .. no i nawet lekarka jej powiedziała ze to nic jeśli mają dostarczane w innej postaci
a jeśli Cię to pocieszy Vi też jakiś miesiąc temu zrezygnowała z mleka w butli
ale pije kakao , też je serki , samo mleko też wypije ale ze szklanki
tylko z tej nocnej butli wyrosła i ona "niece!" hehe
pati witaj :*
powodzenia w odniocnikowaniu :-)
hehe herbata po VI też miałam troszkę pieczenie szwów przy sikaniu ale po tygodniu przeszło..
zyczę szybkiego zagojenia rany :-)
gosida iwem o jaką powłokę chodzi ;-)
a ja nie wiem o jaką ankę chodzi
kasiek a próbowałas jednoczesnie shift i ctrl??