reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza fajnie że akurat teraz Ci ta paczka przyszła :):) Córeczka tatusia hehehe ale to dobrze :) U nas jak R wchodzi z pracy to chłopaki robią wyscigi który bedzie pierwszy obok niego on to nawet obiadu na spokojnie nie zje bo mimo to że chłopaki jedzą wcześniej to i tak ich musi nakarmic :):):)
Ewi jaki kolorek robisz?? Ja tez chce farbować ale niewiem jak:confused:

Ja juz tez uciekam połozyc sie, dzieci leża w łózkach śmieja sie z czegoś non stop zaraz musze ich przywołac do ładu. Dobranoc wszystkim :tak:

reklama
Hej:-) U nas po staremu w zasadzie. Jutro mama wraca z Rzymu, fajnie, pusto tu bez niej było:tak:

Patrycja kopę lat;-) Ja Martynkę często sadzam na nocnik, doskonale wie co i jak się robi na nocnik, ale efektów żadnych:sorry2: Ma jeszcze czas.
Kaamaa hmm zapomniałam, że był ktoś taki jak Trinaa:-) A synek Klaudix jak się nazywa? Swoją drogą czemu ona tu nie pisze:-( Moja mleko modyfikowane zaprzestała pić jak miała 11 miesięcy albo 9 /szczerze - nie pamiętam:baffled:/, pluła nim dalej niż widziała. W każdym razie od razu przeszła na krowie i bardzo je lubi:tak: Uwielbia kakao, dziennie jedna porcja musi być, chyba mi się dziewczyna uzależniła:-p
Elwirka zagłosowałam:tak: Biedna Oliwka ząbkująca, ale tak to już jest z tymi zębami.
Liza miło ze strony tych ludzi:tak: Zdrowia dla dzieciaczków.
Anka to napiszesz coś o sobie?:-p

dobry wieczór :-D
witam sie z maseczką na twarzy ;-0

Patrycja hej ;-) kurcze dawno Cie tu nie było. A Rafałek dobrze rośnie jak na drożdżach przy jedzeniu zupki smieje sie udaje ze chce kichac i przy okazji pluje no wogole kochany syneczek . Jutro mamy szczepienie ;-)
Liza nie mysle ze nie zazdrości tez ma synka ale 2 letniego juz :-)
Vegas synek Klaudix nazywa sie Filip ;-)

a o to mój przystojniak ;-)
P151011_10.17.jpgP151011_13.27_[01].jpgP161011_13.18.jpgP131011_17.09.jpg

Ostatnia edycja:
Vikamcia,wiem, ze do kompa +, tylko, że tutaj mam tą powłokę autorefleksyjną (nie wiem jak ona sie nazywa) i dlatego ich uzywam. Ogolnie ślepa jestem jak kret.
Młoda, prawdziwy przystojniak. 2 foto jes najlepsze takie łyse dziąsła:)
Patrycja,witaj nie miałam okazjI Cię poznać :)

Przepraszam ale nie mogę wyłaczyć pogrubienia ;/.

Ewi, jaki kolorek kładziesz.
Herbata, dobrze, że tata taki zakochany w córci. Nie dopuśc żeby ci się kulki robiły. Ja ściągałam laktatorem bo mi Mała nie nadążała jeśc.

Więcej nie pamiętam, przepraszam i dobranoc ;*

Patrycja spokojnie bo całkiem Ci strzeli i jak poradzą sobie chłopaki:)

Liza
to dziś szalona noc z mężulkiem?? heheh Ja też mam codziennie lenia ale co zrobisz?? Samo się nie zrobi:p Dziwne że dzieci stęsknione??

Ewi to też za długo nie byłaś:p Ale co tam:) Pokaż się w kolorku:)

Vegas to tak jak moja tylko że moja chyba max pół roku bo potem zaczęła jeść zupki i tylko jak była maleńka:)

Młoda Rafałek jak zwykle rozkoszny:)

Ja na dzisiejsza noc zostałam słomianą wdową:) C oświadczył że jedzie z kolegą po części do Opola 450km... Wcześniej bylki koledzy to po piwku ja musiałam pić bo C nie chciał bo będą się zmieniać kolegą. Domka śpi tak się wyszalała że dopiero zasnęła ja zaraz włączę chirurgów:)

hej.

teraz sprubuję nadrobić wiecej.
Kamcia co do okularów to mi sprawdzała okulistka prywatnie to trochę badanie trwało i ja mam wadę na jednym oku mniejszą a na innym większą. już nie pamiętam na którym. i też mam ból oka kiedy patrzę na coś jaśniejszego. No i przy mojej wadzie nie mogę jeździć kiedy słonce się chowa bo ciężko mi określić dystans.
Gosdia Top ty teraz zajęta na pełen etat .:-D.
Malwina Fajny ten wózek.
Elwirka Dobrze choć ze w ogóle starasz się komuś coś pisać. wcale nie jest trudno znów się wdrożyć. wystarczy chcieć.:-D.
Liza A twoje znów chore? masakra. zdrówka.
Patrycja Witaj z powrotem. powodzenia w odpampersowywaniu.:tak:. ja farbowałam się na czekoladowy brąz, zobaczymy jak przy świetle dziennym będzie wyglądać.

my dzisiaj z Juistynką do okulisty jedizemy więc cąły dzien mnei nie będzie,. tak więc do zobaczenia jutro.

Helloł

Vegas zazdroszczę Ci moja krowim pluje dalej niż MM :wściekła/y:
Nie wiem co Wy się tak do Anki uczepiłyście trzeba inne wątki czytać przecież napisała na "poznajmy się" :sorry2:

Ewi pokaż się w nowym kolorku.

Młoda Rafałek jest cudowny :*

Gość od mebli nadal ich nie wysłał :angry: a zamówiłam w poniedziałek wieczorem, wczoraj napisałam mu emaila mam nadzieję że mi odpisze, nastawiłam się że przyjadą do weekendu i na spokojnie je skręcimy, bo w tygodniu to nie wiem kiedy J znajdzie czas :dry:

reklama
Hejka.
Dokładnie Anka napisała w odpowiednim watku o sobie :tak:

EWI ja farbowalam sie na czekoladowy brąz a teraz mojemu sie ubzdurało bym sie na czarno ufarbowała :szok: :dry:
kasiek szalona noc hahahah jasne ;P moj sfochowany jakis chcialby cos ale trzeba tez byc normalnym by cos dostac ;P:)
mloda super fotki :)

Do góry