reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek no ja tez nie potrafie żałować szczególnie jak słysze " chocham cie bajdzo i dajeko":-D
Liza oo no to w takim razie zdrówka dla Hani, faktycznie lepiej ją troche prrzetrzymać:):tak:
kaamaa a moze krowie mleko by piła?

reklama
Hej
dawno mnie tu nie było ;p;p;p
sporo sie u mnie działo i długo tez nie miałam internetu no ale teraz juz jest ok.
Dzieci zdrowe szaleja jak zwykle. Kuba przechodzi odpampersowywanie i jak narazie jest ok właśnie przed chwilką sie zmoczył ;p;p Zaczeły mu wychodzic już 5. Już jedna ma na wierzchu reszta ewidentnie wyjdzie niebawem. I w końcu bedzie spokój z zębami :):)
Sebuś jak to Sebus gada jak najety ciagle ma coś nowego do powiedzenia.
Ja od kilku tyg chodze do zaocznej szkoły. Właśnie w ten week mam zjazd kolejny. Tam odpoczywam psychicznie od dzieci i domu ;p;p;p;p
No to chyba tyle o mnie, teraz postaram sie być na bierząco o ile nie produkujecie zbyt dużo ;p;p;p

kasiek ja i ogrodniczka hahahaha :-D a w domu kwiatki mi usychają ;P bo nie pamietam o podlewaniu :happy:
Umi Pati zaocznie konczy Liceum :tak: :-)
Patrycja witaj:-) mam nadzieje ze sie nie pogniewasz ze odpisałam Umi za ciebie.... :confused::zawstydzona/y: gratki odpampersowania;-) oby sie udalo :-p

Ja mężowi robię bigos. a co tam niech sie cieszy :-D

Umi jak słodko chocham ::)

Liza jak nie ogrodniczka:) Ja chciałam zrobić dziś buraczki ale nie dam rady stać przy garach więc rozmrożę łopatkę mięso podsmażę niech się dusi jakiś słoik się otworzy

Patrycja
witaj:) mam słabość do imienia Twojego starszego syna i zaraz na wspomnienia mi się zebrało:)

Liza pewnie że sie nie pogniewam :):):):)
Anka Elwira Kasiek Witajcie :):):):)
Ja właśnie robie obiad... Kuba mi dzis jeszcze w ogóle nie spal i jest strasznie marudny... zaraz mu dam obiad i go położe bo oszaleje zaraz... Biegaja teraz z grajka i graja mi tu non stop :rofl2:
Dzis już sie poddalam i załozyłam mu pampersa, on woła dosłownie co 5 minut siku i zawsze coś zrobi a na nocnik nie siądzie on chce tylko na ubikacje a mi dzis tak kregosłup dokucza że nie mam sił go ciagle podnosić. Ten klocek waży prawie 14 kg :tak:

Patrycja ja na razie zrezygnowałam z nauki bo nic z tego wie co i jak ale w nocnik nie zrobi ale jak jej ciepło w pampersa to woła na pół domu

reklama
helol laski! nadrobilam bardzo powierzchownie, wiec w sumie nie wiem co komu pisac. moja mala laleczka ma sie dobrze, wlasnie zapadla w gleboki sen po wyssaniu ze mnie mleka :) juz mnie tak cycki bolaly ze nie dawalam rady :/ zrobila mi sie gulka w lewej piersi, mam to rozmasowac ? sama juz nie wiem, kazdy radzi inaczej. zaliczylam dzis pierwszy spacer z wozkiem, troche dlugi, ale musialam ja zarejestrowac i isc do urzedu. tatus dumny jak paw :p zakochany w malej. dzis spedzil z nia noc, a ja odpoczywalam, ale juz o 7.00 rano zatesknilam

;-)

ViKamcia czuje sie dobrze, szwy troche ciagna, ale da sie przezyc. jeszcze gdyby sikanie nie bolalo to by bylo swietnie...
elwirka oddalam glos ;-)
Mariolcia teraz Ty sie szybko rozpakowuj :) &&&
Patrycja witaj ponownie ;-)
Liza zdrowka dla corci

Do góry