reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Hej
dawno mnie tu nie było ;p;p;p
sporo sie u mnie działo i długo tez nie miałam internetu no ale teraz juz jest ok.
Dzieci zdrowe szaleja jak zwykle. Kuba przechodzi odpampersowywanie i jak narazie jest ok właśnie przed chwilką sie zmoczył ;p;p Zaczeły mu wychodzic już 5. Już jedna ma na wierzchu reszta ewidentnie wyjdzie niebawem. I w końcu bedzie spokój z zębami
Sebuś jak to Sebus gada jak najety ciagle ma coś nowego do powiedzenia.
Ja od kilku tyg chodze do zaocznej szkoły. Właśnie w ten week mam zjazd kolejny. Tam odpoczywam psychicznie od dzieci i domu ;p;p;p;p
No to chyba tyle o mnie, teraz postaram sie być na bierząco o ile nie produkujecie zbyt dużo ;p;p;p
dawno mnie tu nie było ;p;p;p
sporo sie u mnie działo i długo tez nie miałam internetu no ale teraz juz jest ok.
Dzieci zdrowe szaleja jak zwykle. Kuba przechodzi odpampersowywanie i jak narazie jest ok właśnie przed chwilką sie zmoczył ;p;p Zaczeły mu wychodzic już 5. Już jedna ma na wierzchu reszta ewidentnie wyjdzie niebawem. I w końcu bedzie spokój z zębami
Sebuś jak to Sebus gada jak najety ciagle ma coś nowego do powiedzenia.
Ja od kilku tyg chodze do zaocznej szkoły. Właśnie w ten week mam zjazd kolejny. Tam odpoczywam psychicznie od dzieci i domu ;p;p;p;p
No to chyba tyle o mnie, teraz postaram sie być na bierząco o ile nie produkujecie zbyt dużo ;p;p;p
ELWIRKA 25
Mamuśka
Patrycja witaj my się jeszcze nie znamy
Liza
kasiek ja i ogrodniczka hahahaha a w domu kwiatki mi usychają ;P bo nie pamietam o podlewaniu
Umi Pati zaocznie konczy Liceum :-)
Patrycja witaj:-) mam nadzieje ze sie nie pogniewasz ze odpisałam Umi za ciebie.... gratki odpampersowania;-) oby sie udalo
Ja mężowi robię bigos. a co tam niech sie cieszy
Umi Pati zaocznie konczy Liceum :-)
Patrycja witaj:-) mam nadzieje ze sie nie pogniewasz ze odpisałam Umi za ciebie.... gratki odpampersowania;-) oby sie udalo
Ja mężowi robię bigos. a co tam niech sie cieszy
pinky sky
Umi jak słodko chocham :
Liza jak nie ogrodniczka Ja chciałam zrobić dziś buraczki ale nie dam rady stać przy garach więc rozmrożę łopatkę mięso podsmażę niech się dusi jakiś słoik się otworzy
Patrycja witaj mam słabość do imienia Twojego starszego syna i zaraz na wspomnienia mi się zebrało
Liza jak nie ogrodniczka Ja chciałam zrobić dziś buraczki ale nie dam rady stać przy garach więc rozmrożę łopatkę mięso podsmażę niech się dusi jakiś słoik się otworzy
Patrycja witaj mam słabość do imienia Twojego starszego syna i zaraz na wspomnienia mi się zebrało
Serduszko1
Liza pewnie że sie nie pogniewam
Anka Elwira Kasiek Witajcie
Ja właśnie robie obiad... Kuba mi dzis jeszcze w ogóle nie spal i jest strasznie marudny... zaraz mu dam obiad i go położe bo oszaleje zaraz... Biegaja teraz z grajka i graja mi tu non stop
Dzis już sie poddalam i załozyłam mu pampersa, on woła dosłownie co 5 minut siku i zawsze coś zrobi a na nocnik nie siądzie on chce tylko na ubikacje a mi dzis tak kregosłup dokucza że nie mam sił go ciagle podnosić. Ten klocek waży prawie 14 kg
Anka Elwira Kasiek Witajcie
Ja właśnie robie obiad... Kuba mi dzis jeszcze w ogóle nie spal i jest strasznie marudny... zaraz mu dam obiad i go położe bo oszaleje zaraz... Biegaja teraz z grajka i graja mi tu non stop
Dzis już sie poddalam i załozyłam mu pampersa, on woła dosłownie co 5 minut siku i zawsze coś zrobi a na nocnik nie siądzie on chce tylko na ubikacje a mi dzis tak kregosłup dokucza że nie mam sił go ciagle podnosić. Ten klocek waży prawie 14 kg
reklama
Herbata
helol laski! nadrobilam bardzo powierzchownie, wiec w sumie nie wiem co komu pisac. moja mala laleczka ma sie dobrze, wlasnie zapadla w gleboki sen po wyssaniu ze mnie mleka juz mnie tak cycki bolaly ze nie dawalam rady :/ zrobila mi sie gulka w lewej piersi, mam to rozmasowac ? sama juz nie wiem, kazdy radzi inaczej. zaliczylam dzis pierwszy spacer z wozkiem, troche dlugi, ale musialam ja zarejestrowac i isc do urzedu. tatus dumny jak paw zakochany w malej. dzis spedzil z nia noc, a ja odpoczywalam, ale juz o 7.00 rano zatesknilam
;-)
ViKamcia czuje sie dobrze, szwy troche ciagna, ale da sie przezyc. jeszcze gdyby sikanie nie bolalo to by bylo swietnie...
elwirka oddalam glos ;-)
Mariolcia teraz Ty sie szybko rozpakowuj &&&
Patrycja witaj ponownie ;-)
Liza zdrowka dla corci
;-)
ViKamcia czuje sie dobrze, szwy troche ciagna, ale da sie przezyc. jeszcze gdyby sikanie nie bolalo to by bylo swietnie...
elwirka oddalam glos ;-)
Mariolcia teraz Ty sie szybko rozpakowuj &&&
Patrycja witaj ponownie ;-)
Liza zdrowka dla corci