Hejo z łóżka
Gosdia to zrobiłaś dobry uczynek wczoraj
To chyba w Twojej rodzinie 8 nie jest szczęśliwa;/ Chłop to chłop gorzej niż dziecko
hahaha i jak Ci smakuje ten żurawinowy bo mi bardzo
Umi ja nie wiem też ile powinien trwać związek miałam dwa po 2 lata i nic z tego nie wyszło, był potem jeszcze jeden ale skończył się tragicznie pewnie też nie bylibyśmy razem bo to skomplikowane... A C kocham wyszło jak wyszło nie żałuje bo chyba nigdy bym się na dziecko nie zdecydowała a tak to mam dziecko i super faceta
Daj mi jedną przespaną nockę
Młoda mojemu bratu też rękę spiep... tacy lekarze w nas w kraju zdrowia dla mamy
Liza bo to debi... są w tych internetach i telewizjach do nas w tamtym roku dzwonili z cyfryy + żeby włączyć HBO i coś tam jeszcze 3 razy C się nie zgodził ale patrzymy w wigilię leci HBO to sobie oglądaliśmy tak 3 potem taki rachunek przyszedł że z mordą dzwoniłam ale na szczęście przyznali się do pomyłki. Gratuluję ząbka
No szykuj się szykuj ja mam nadzieję że będzie ciepły bo jadę na zajęcia
Mariolcia zaraz nad Tobą będziemy się pastwić i wyganiać na porodówkę
Kama masz rację teraz przy dziecko te święta wyglądają inaczej najbardziej mnie cieszy jak Dominika otwiera prezenty aż łzy mi lecą jak pod choinką rok temu papiery latały
Herbata ale piersią karmisz?? A właśnie powiedz jak tam tatuś bo rzadko o nim mówisz zadowolony poczuwa się do obowiązku??
Kamcia możliwe że masz różne wady ja np mam na jednym -1 a na drugim -0,75 ale okulary noszę na -1 zresztą ja soczewki na wyjścia noszę okulary to tylko w domu więc to może też wyjście dla Ciebie
A i jak się ma nowe okulary to na początku oczy bolą bo muszą się przyzwyczaić
No dobre 3 miechy a nie jeden wieczór buhahahaha
Beacia najważniejsze żeby się nie śpieszyć i wszystko dokładnie robić i najważniejsze myśleć taka recepta
Vegas to co się przejmujesz przyanajmniej możesz spokojnie pracować
Ale fajnie jej to wychodzi kosiam
Elwirka to n ie Twoje jedno dziecko jest na tym etapie hahahah
Malwina ten wózek jest różowy?? BO moja na urodziny dostała identyczny
A więc tak piszę z łóżka wstałam zrobiłam zupę ale sił mi zabrakło;/;p a że jadę do Lublina na zajęcia w piątek to leżę Domi z tatą grabią liście na dworze