Hej
Wiecie co, moja córa to dobra, zamiast spać u teściowej jak w domu zawsze to Ta szaleje z Mają w najlepsze przez pół dnia
(jak jestem w pracy). Dla przypomnienia Maja to moja Chrześniaczka, ma 13 miesięcy, obie to jak Wariatki ze sobą szaleją
No ale ważne, że Mała za nami nie płacze
Uczę ją słowa ''kocham'' i wychodzi jej ''kosiam''
I jak zawsze odpowiadała ''tak'', to teraz odpowiada ''no, tak''
Komicznie słychać to z jej ust
Pogoda dziennie ładna, słonko świeci w najlepsze, że popołudniami to i po 20 stopni mamy
Oby tak jeszcze było długo
Herbata o mamusiu, ale słodziutka Kruszynka z Twojej córci:-) Jak ja uwielbiam takie małe bobaski!! Marzy mi się już drugie bobo. Co widzę babkę w ciąży czy maleństwa ledwo narodzone to chęci rosną coraz bardziej;-)
Liza zdrówka dla dzieci. Kurcze, że Ty tak możesz wcinać teraz tego biednego króliczka w postaci pasztetu
Hania już 5 lat, o rety
nim się obejrzę to Martynka będzie taka duża.
Beacia dobrze, że z Kacperkiem już lepiej
Wow, wcześnie masz ten exam.
Gosdia skąd ja to znam, tzn chodzi mi o konsole i inne bajery. Choć Mój ostatnio mniej gra bo ma sezon na filmy, ale jak już grał to solidnie. Ale ważne, że zrobi co do niego należy w domu, Małą się zajmuje super, więc ma prawo mieć czas dla siebie
Umi a my zaczęliśmy starania o dziecko jak byliśmy ze sobą 10 miesięcy, ale znaliśmy się wtedy znacznie dłużej. Po prostu pierwsza próba związku nie przetrwała, ale zeszliśmy się ze sobą ponownie po kilku miesiącach, prawie pół roku. No ale starania o bobaska trwały aż 7 miesięcy, każdy miesiąc utwierdzał nas w przekonaniu, że chcemy dziecka i cieszymy się bardzo, że Ją mamy:-)
Kasiek zdrówka;-)
Mariolcia pewnie też będziesz przeterminowana. Ostatnio to w modzie
Na tym forum;-) Ale nie życzę Ci tego. A jak Twoje zapalenie/bakterie?
Weźcie mnie uduście, ale wiem, że na forum była mamusia małego Jacusia, przypomnijcie mi jaki miała nick? Ciągle mam ją w głowie
;-):-)