reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi no niestety .
Gosdia dokładnie nie minął rok a on juz powiedział ze to zrośnięte :-(
Liza bo ja Wam lubie dawać buziaki ;-) o prosze ; * no myśle ze nie wpłynie , jezeli nie bedzie jej obciążac to mysle ze wsi bedzie OK ;-)
Kama mam nadzieje ze nie beda na nowo wkładać.

a tymczasem uciekam spać ;-)
D O B R A N O C ; **** BUZIAK DLA KAŻDEJ ;*

reklama
Hej
biggrin.gif
Wiecie co, moja córa to dobra, zamiast spać u teściowej jak w domu zawsze to Ta szaleje z Mają w najlepsze przez pół dnia
biggrin.gif
(jak jestem w pracy). Dla przypomnienia Maja to moja Chrześniaczka, ma 13 miesięcy, obie to jak Wariatki ze sobą szaleją
biggrin.gif
biggrin.gif
No ale ważne, że Mała za nami nie płacze
yes2.gif
Uczę ją słowa ''kocham'' i wychodzi jej ''kosiam''
biggrin.gif
I jak zawsze odpowiadała ''tak'', to teraz odpowiada ''no, tak''
biggrin.gif
Komicznie słychać to z jej ust:)
Pogoda dziennie ładna, słonko świeci w najlepsze, że popołudniami to i po 20 stopni mamy:tak: Oby tak jeszcze było długo:tak:

Herbata o mamusiu, ale słodziutka Kruszynka z Twojej córci:-) Jak ja uwielbiam takie małe bobaski!! Marzy mi się już drugie bobo. Co widzę babkę w ciąży czy maleństwa ledwo narodzone to chęci rosną coraz bardziej;-)
Liza zdrówka dla dzieci. Kurcze, że Ty tak możesz wcinać teraz tego biednego króliczka w postaci pasztetu:shocked2: Hania już 5 lat, o rety:szok: nim się obejrzę to Martynka będzie taka duża.
Beacia dobrze, że z Kacperkiem już lepiej:tak: Wow, wcześnie masz ten exam.
Gosdia skąd ja to znam, tzn chodzi mi o konsole i inne bajery. Choć Mój ostatnio mniej gra bo ma sezon na filmy, ale jak już grał to solidnie. Ale ważne, że zrobi co do niego należy w domu, Małą się zajmuje super, więc ma prawo mieć czas dla siebie:tak:
Umi a my zaczęliśmy starania o dziecko jak byliśmy ze sobą 10 miesięcy, ale znaliśmy się wtedy znacznie dłużej. Po prostu pierwsza próba związku nie przetrwała, ale zeszliśmy się ze sobą ponownie po kilku miesiącach, prawie pół roku. No ale starania o bobaska trwały aż 7 miesięcy, każdy miesiąc utwierdzał nas w przekonaniu, że chcemy dziecka i cieszymy się bardzo, że Ją mamy:-)
Kasiek zdrówka;-)
Mariolcia pewnie też będziesz przeterminowana. Ostatnio to w modzie:-p Na tym forum;-) Ale nie życzę Ci tego. A jak Twoje zapalenie/bakterie?

Weźcie mnie uduście, ale wiem, że na forum była mamusia małego Jacusia, przypomnijcie mi jaki miała nick? Ciągle mam ją w głowie:zawstydzona/y:;-):-)

Mloda, ja na miejscu Twojej mamy zaskarżyłabym go! P[rzecież mógł jej tym krzywdę do końca życia wyrządzić!!! ;/ mOJA MAMA ma więzadła zerwane i też jej doleczyc nie moga:wściekła/y:
Vegas, słodkie to musi być jak ona tak mówi. Już się doczekać nie mogę jak Zosia zacznie. Powiem Ci, że ten kineckt fajna sprawa, wyciąga kalorie jak nie wioem:) cała mokra już jestem :)

Wypilam dwa reddsy moje i mi w głowie szumi. Uciekam spać bo na 10 na uczelnie ;P Miłego wieczoru.Dobranoc ;*

Witam sie po przespanej nocy:tak:. Wczoraj mały usnął dopiero po 21:30 i to mu jakos isc nie chciało. Ale za to obudził sie razem z moim T. o 5:50:-p wiec noc przespana, na 10 min przyszedł do mnie do łózka, a pote sobie zażyczył am wiec trzeba było wstać:dry:.

kaamaa ja to nie znoszę Bożego Narodzenia, tzn teraz zaczełam sie cieszyć ze Kacper sie cieszy, ale tak to mnie wnerwiają te świeta:dry:. Zima, brzydko na zewnątrze eee ja to wole Wielkanoc, przynajmniej wie ze wiosna idzie:-p:-D

Vegas " no tak" jest i w naszym słowniku, cała rodzina sie z tego mmojego młodego przez to śmieje. Bo tłumaczą mu coś a ten tak niby rozumnie " no tak, no taaak":-p. Co do dziecka ja sie ciesze ze mam Kacpra, ale pewnie gdyby to zalezało ode mnie to wyznaczyłabym mu inny termin:-p:-D
Elwirka witaj po przerwie, widzę że Ciebie bez zmian.

Witam

U nas dzisiaj cieplej i troche słoneczko sie przebija

Młoda to nie fajnie z ręką mamy, zdrówka zycze

Umi to sie wyspałas, ja tez pd 2 dni nie wstaje w nocy bo Zuzia u siostry:) ale juz zaczynam tesknic , najbardziej wieczorem

vegas fajnie ze mała tak mówi, moja tez juz gada jak najeta, oststnio byłam w szoku bo powiedziała ze chce "szalik" a ja tego słowa nie uzywałam przy niej ani wogóle .

Kasiek zdrówka

Herbata śliczna masz córeczkę, taka mała i słodka

gosdia to ta gra musi bc fajna co nie??? A mój ostatnio horuje na aparat , ale narazie skutecznie go od niego oddalam bo kosztuje ok. 2000 zł a my nie mamy takiej kasy

A my kopiliśmy ostatnio Zuzi wózek ale nie zdążyła go zobaczyć , ciekawa jak bedzie jej reakcja na nowy ( stary sie rozwalił) Ma ostatni faze na lale i wózek :)

O taki:
WÓZEK DLA LALEK 3 FUNKCYJNY 4 KOL + TORBA NOSIDŁO (1854627090) - Aukcje internetowe Allegro

gosida ale minusy to się ma jak się nie widzi z daleka.. a do komputera to powinnaś mieć + bo to jest nadzwroczność ...
ja nie widze właśńie z bliska i mam + do czytania i do kompa , a jak ktoś ma na codzien do normalnego widzenia to mają -

nie wiem jak się te sprzęty nazywają ale miałam komputerowo badany wzok (jednak niczym nie zakrapiane oczy)
najpierw mi badał takim czymś
MEGA-LENS, Warszawa, okuliści, soczewki kontaktowe, optyk, okulary :: Okulary i soczewki kontaktowe mogą być noszone tylko po badaniu i ich doborze przez specjalistę. a późńiej mi takim światłem błysnął i sprawdzał oko od tyłu i mówił że mam zdrowe (po tym błyśnięciu )
a na koniec nałożył mi takie coś
Ostrzeżenie o przekierowaniu
i włańśie tu mi narzucił szkła 1 i powiedziałam że widze lepiej a póxńiej narzucił 2 ale były za mocne więc zdjął i powiedział ze mam 1 ...
i nie wiem czy to w sumie dobrze było zrobione czy powinien jakieś 0,5 dać itp żeby sprawdzić dokładność czy już wiedział przez badanie na tantym sprzecie

reklama
Hejka
Kaama wez przestan to moment z;eci i beda swieta... nowy rok :szok:
beacia wiesz co to zalezy od zasięgu ja swoj mam juz w orange 4 lata i nie narzekam jak na moją wioske to oki nie moge wiele wymagac ;-)
Vegas a no moge taki pasztet jesc, pychotka jest :tak:

No, dzien jak codzien, Miki spi, dzieciaki juz sobie zarzyczyly zupke wiec zjadly, ja ostatnie szykowania do wesela robie, ubrania przygotowywuje.... Na dworze plucha;P brrrr.... ;] ponoc weekend ma nyc cieply a na poczatku listopada ma byc nawet 20 stopni! :szok: ciekawe :happy: choc wolałabym przymrozki bo tych chorób by nie bylo tyle.... ehhhh
No i Miki ma 12 ząbków:-) teraz czekamy na trójki...

Do góry