reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

gosidia no cieszyłam sie:tak: tym bardziej ze z młodym byłam wiec zajęłoby mi to chwile, a tak skonczyło sie na zapaleniu zniczy i wyrwaniu trawki. Twój to tak jak mój T.:laugh2::sorry: jak sobie kupi cos to normalnie pod sufitem lata

kaamaa wiesz co mnie to nic w życiu nie zdziwi:tak: nawet to ze 14 latka moze byc dojrzała na zwiazek. No wiadomo ze wiekszość dojrzała nie jest nawet mam taka sąsiadke że ach:-D a 15 lat ma choć mnie sie wydaje ze 10:-p

Kamcia no to my my byliśmy lepsi bo nie za pierwszym razem:-D ale jakoś blisko koło tego:-p

reklama
Młoda co tak calujesz nas? :-DWspolczuje kurcze tego co z mamą;/i co teraz? mam nadzieje ze to jakos nie wplynie na stan ręki???
Gosdia no napracowalas sie nie ma co :-) u mnie Mama byla ostatnio z danielem na grobach i sprzątali :tak: kurcze ale to zlecialo za chwile 1 listopad, ja pamietam ze jak to swieto zmarłych nadchodzi to potem ten czas tak szybko leci i swieta są...

Kamcia, UMI no te dziewczyny co wpadaja za pierwszym razem to naprawde szok musi byc...... my wpadlismy w sumie rok i 3mies po zaczęciu.....

.Wiecie co wkurzylam sie... weszlam sobie na orange.pl sprawdzic jak tam nastepna faktura, bo od wrzesnia mam przedluzony net u nich i sobie obnizylam abonament bo wczesniej mialam 1GB za 50zl a teraz bede miec 2,5GB za 39zl...:-D no i ciagle faktury sa na 50zl!! zadzwonilam do nich i reklamacja poszła :no: za wrzesien wlasnie tez 50zl zaplacilam i jakos tak nie pomyslalam ze cos jest nie tak... maja do mnie dzwonic badz listownie dostane info :no: ehhhhW kuchni pasztet sie piecze :-) Mmmmm ;-)

Ostatnia edycja:
Melduję że jeszcze w dwupaku jestem :)
tyle mnie nie było, jakoś ciężko nadrobić zaległe posty :-)

mam nadzieje że u was zdrówko dopisuje, chorowitkom zaś zdrówka życzę ;-)

Młoda kurcze współczuje mamie... i co teraz na nowo będą jej wsadzać? :-(

Kasiek kuruj się szybciutko :*

Gosdia to dzisiaj pracowity dzień miałaś :tak: my na groby chyba pojedziemy w weekend lubię jeździć do dziadka,zawsze mnie takie ciepełko ogrania :-)

Umi faktycznie jak na to szerzej spojrzeć to na pewno kilka się znajdzie, ja osobiście miałam fiu bzdziu w głowie :-D

Liza no już nie długo święta, zaraz po święcie zmarłych, do hipermarketów wkroczą choinki bobki to całkiem atmosfera będzie inna, ja osobiście uwielbiam Boże Narodzenie, tą rodzinną atmosferę, a teraz gdy jest JUlka nabrały jeszcze innego wymiaru :tak:

Gosdia jak dziecko jak dziecko :-D ( sama bym chętnie tak pomachała :-D)

Uciekam robić oponki serowe już od niedzieli ser biały czeka i nie mogę się przybrać :-p

anula gratuluje zabka ;-)
kama ale mi ochoty narobilas... i co teraz?:shocked2:
liza ale ten czas leci :) stare dzieci juz masz :-p
mloda zdrowka dla mamy :* ci lekarze to niepowazni sa
kasiek wygrzewaj pupe. oby przeszlo!

mala wlasnie wstala, ale tatus teraz dziala, wiec wypoczywam. ide chyba cyce wymasowac pod prysznicem, bo bol taki ze szok :szok:

Ostatnia edycja:
kasiek no niby tylko 3 miechy to też krótko ale zawsze dłużej niz tydzień ;-) hihi

gosida ja mam z tymi okularami taki problem bo tez mam własnie do kompa nosić i do czytania , do jazdy samochodem nie..
ale jak np jest słoneczny dzięn i patrze w niebo[ oczywiście bez okularów ] (ale słońce może być nawet za chmurą nie że patrzę prosto w nie) to mnie bolą strasznie oczy (też tak masz?? ) no i jak zakładam te okulary to nie czuję się w nich dobrze:/ lepiej niż bez bo widze wyraźniej ale np i tak musze mrózyć oczy a przynajmniej prawe , a znów na lewe jak patrzę przez okulary to się czuję tak jakbym wogóle nim nie mrugała i robiło się takie "suche" i czuje jakby miało zaraz łzawić ... no i jak ściągam okulary to mnie bolą oczy nie moge skupić na niczym wzroku tak dziwnie jakoś
nie wiem czy to normalne czy tu mi na odpieprz sprawdził ten wzrok
bo przy badaniu nałożył mi te 1 na oczy uznałam ze widze dobrze (miałam na mysli że lepiej niż bez bo poczułam ulgę) a póżniej nałozył mi 2 i mnie aż odrzuciło... więc stwierdził że mam wadę +1 ale nie wiem czy nie powinien mi np sprawdzić też 1,5 czy jakoś tak..
bo ja naprawdę czuję jakbym na jednym oku miała większa wadę a na 2 mniejsza i stąd te dziwne odczucia..
chyba że sobie coś wkręcam.. co o tym myslisz??

herbata i czujesz się lepiej po porodzie??:-)

Ostatnia edycja:
witam. Mlody spi wiec chwilke mam. siedze i tlumacze siostrze z matmy zadanka ;p ale niedlugo spac ide bo padam
kasiek mialam nikomu nie mowic, ale doszlam do wniosku ze jak mam zdac to zdam a jak nie to trudno. 26 pazdziernika mam. myslalam ze bede dluzej czekac, ale udalo sie juz na za tydzien. zdrowka ;*
herbata a czym karmisz?
gosdia rozbawil mnie ten tekst z malpka ;p faceci to w ogole jak dzieci ;p
liza i jak ci dziala ten net z orange bo ja tez chce sobie wziac
mloda i co z twoja mama dalej zrobia?? ech ta nasza sluzba zdrowia ;/

reklama
Mi Zosia rozwaliłaspacje wiec nie wiem nai ile dam rsde :)
Vikamcia ja mam minusy ale ten okulosta chyba źle Ci zbadał wzrok. Ustawił ci chyba źle kąt czy coś takiego. Jak ja byłam na badaniu to mi zakładała takie okulary i kreciła w prawą i lewą stronę i wtedy tak jakby ustawiała się ostrość. Mi np. rozmazywały siękontury i też światlo w lampce za ostro widziałam. Powinien Ci w ogóle komputerowo zbadać ja tak miałam przynajmniej. Może u jakiegoś innego spróbuj?
Beacia, dobranoc.
Herbata dbaj o to bo ja miałam okropny problem z pokarmu mi się takie kule robiły i miałam zapalenie a to dopiero boli ;/

Do góry