reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MamaPatryni- super malutka zasuwa, nie martw się napewno zacznie chodzić w normie. Dużo dzieci zdrowych w wieku małej zaczyna też dopiero raczkować,albo nie raczkują wogole i zaczynają chodzić. Gratuluje,szybko się uczy,silna dziewczynka:)

U nas fajny dzionek był dziś. Adaś je za trzech, biega za czterech także po chorobie nie ma już śladu. Ja się biorę konkretnie za pisanie mojej nieszczęsnej pracy licencjackiej, więc pewnie znów nie będę tak intensywnie was śledzić, postaram się raz dziennie zajrzeć do was:) A tak wogole to pisze o współczesnym macierzyństwie-więc może i forum mi się nawet przyda do pewnych przemyśleń.

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka, masz super temat na pracę :-)

a mi wybaczycie że ja taka nieobecna ostatnio ?
jakoś powoli zaczynam stresa mieć, wymyślam sobie jakieś zajęcia aby czas leciał szybciej :)

witam. wczoraj zaliczylismy lekarza, no i maly ma niedoleczone zapalenie gardla.dzis juz troszke lepiej mu. pozniej trzeba sie bedzie wybrac na zakupy malemu buty na jesien kupic.

mloda jak po imprezie ? ;D

herbata 3mam kciuki ;*

ewi widze ze dziaciaki cie lubia :)

kasiek udanej zabawy na weselu kochana ;*

gosdia widze twoja Zosia to tak jak moj Kacper. jak teraz balagan robia to co bedzie w przyszlosci ?

witam nowa mame ?:) gratuluje postepow. fajnie ze soobie radzi

lenka powodzenia w pisaniu pracy ;* super ze Adaś juz sie dobrze czuje

wampi wspolczuje bolu zeba.

Hejka
O widze ze forum działa juz sprawnie! <brawo> :-)

Witam nową mamusie i gratuluje raczkowania :-)
Co do Herbaty to ma mój nr moze jak urodzi napisze? Trzymam kciuki ciągle.... :tak:
beacia zdrówka!
Femme hehe Twoja taka agentka jak moje :-D Hania z Danielem takie teksty walą ze.... :happy:
lenka to powidzenia przy pisaniu ;-)

Na dworze dzis rano bylo tylko 1,5 stopnia! Wreszcie domrozilo by troszke to te choroby by zginely śmiercią tragiczną :tak: :-) Hani juz sie odrywa wiec szybko syrop zadziałał i dajej jej juz mucosolwan :tak:
Obiad mam na dzis - pomidorowa, wiec sie lenie, M w pracy do 6 do 18 :-)

Liza, u nas na październiku na razie brak info o Herbatce.
mi to się nie chce na dwór wyłazić :)
Beacia, dziecko ze mnie ciągnie na maksa już, bo strasznie słabnę... ciśnienie mam niskie, blada jestem brak sił.
no ale mam nadzieję że już niedługo...:-)

Mariolcia no masz juz blizej jak dalej ;-) Odpoczywaj dużo :-)

Dzis Hania do szkoly i tak nie dzie bo dzien nauczyciela ;-) ale i tak chora to bym jej nie puscila;]

Herbata pewno rodzi :-) albo już po

Femme - tęskniłam za tekstami Twojej modelki ! :cool2:

mamoPatryni - niesamowite postępy !

podczytuje Was ale mam wisielczy nastrój więc się nie rozpisze zbytnio

reklama
Liza,zdrówka dla Hani.
Mariolcia, Twoje ostatnie podrygi i niedługo ruszysz. Trzymaj się ;*
Lenka, b.fajny temat ;) Powodzenia w pisaniu. Też musiałabym się za to pisanie wziąć :p Dobrze, że z Małym już lepiej.
MamaPatryni, gratuluje postępów ;)

Ja wskoczyłam sprawdzić tylko czy wiadomo coś o Herbacie, mam nadzieję, że juz jest po i wszystko ok :)! .

Do góry