reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIK -on biedny się poczuł niedowartościowany jak by był na ostatnim miejscu :-p i chciał ze mną czas spędzić a ja u koleżanki dłużej zostałam :-p tak w skrócie :-p aż nie chce mi się pisać :-p o pierdołe z której zrobiła się awantura ale w końcu wymiękł i już jest ok :-p dogadaliśmy się :-p

MIKA - o jej bidulko :no::baffled: dobrze że masz to już za sobą ! teraz już tylko lepiej będzie :happy: mały Ci to wszystko na pewno wynagrodzi :-) 3maj się teraz już z górki ! :-)

KAROLINA -no chyba nie poważna jesteś :baffled: a od czego jest forum sory ? każdy ma prawo mówić co myśli i co to za teksty że z tego powodu opuścisz forum :baffled: NETGIRL miała prawo powiedzieć co myśli jeśli chcesz słuchać samych pozytywnych uwag to faktycznie może Ci tu nie pasować bo takie forum jest dla tego fajne że nikt tu nic nie musi udawać i z niczym się kryć i dowiesz się tu prawdy na różne tematy a jak oczekujesz mydlenia oczu to raczej nie tu ... jedyne co to mogłaś się wkurzyć co do uwagi o rodzicach tu Ci przyznam racje co do tego to nikt nie ma prawa ich o cokolwiek osądzać.

NETGIRL- ty też nie wyjeżdżaj z tekstami że gdzieś se pójdziesz no na bank wezmę Twój numer i będę tak długo molestować aż wrócisz :-p ja tam oczekuje od was tego żebyście mówiły co myślicie a nie to co ja chce usłyszeć i cenie sobie zdanie osób właśnie takich jak ty :-)

reklama
W porządku, przyzwyczaiłam się do takich komentarzy, tylko nie wiedzialam, że przeczytam coś takiego tutaj, ale oki. Pozdrawiam i miłej nocy.

Femme fatal wybacz, ale po to jestem na forum, żeby być z osobami, które nie dziwią się dlaczego będę miała dziecko i nie będą tego komentować. To forum nazywa się MŁODE MAMY... dlatego sorki, ale jak nagle, po 3 miesiącach mojego uczestnictwa tutaj, czytam takie teksty, to raczej nie jest normalne.

KAROLINA -ale nikt Ci nie powiedział że jesteś głupią siksą czy coś w tym stylu ... nikt Cię nie wygania przecież tylko wypowiadamy się na ten temat zresztą jedna osoba ma takie zdanie inna ma inne i na tyle dziewczyn jak jedna będzie miała zdanie odmienne od Ciebie to ty już uciekasz ?! ... no nie wiem czy pokazujesz w ten sposób swoją dojrzałość tylko przekonujesz mnie takim zachowaniem że za dojrzała to ty nie jesteś.

MIKA - a z małym już wszystko ok ? w domku już wszyscy jesteście ? ... ja to się zastanawiam co z tym karmieniem wydaje się takie proste :-p bidulo ale mąż pewnie cały czas przy Tobie co ?

Mika niestety zawsze wszpitalu trafi sie jakas czarna owca, ktora potrafi zatruc zycie:-(niestety:wściekła/y:ale glowa do gory.. zapomnij o tym dupku i ciesz sie swoim synusiem:tak:
Karolina nie masz sie co obrazac.. dziewczyny tylko wyrazily swoje zdanie.. przyznam, ze sama jestem zdziwiona.. bo jak sa 17 letnie dziewczyny na forum to tylko takie, kotre przez przypadek wpadly:tak:a jestes jedyna 17latka, ktora podjela te decyzje swiadomie.. naprawde gratuluje odwogi.. ja w tym wieku to nie mialam tego w glowe.. najwazniejsze bylo skonczyc liceum..a wtedy tez bylam z cudownym facetem 3 lata podobnie jak Ty.. ale stalo jak sie stalo iz nim nie jestem.. mam nadzieje, ze bedziesz szczesliwa ze swoim partnerem..
ja wam pwoiem dziewczyny, ze czasami mam takie odczucia, ze cos stracilam i to na zawsze:-(nie wiem czemu ogrania mnie takie jakies glupie uczucie i jest mi strasznie smutno..
nie zebym zalowala, ze mam Lenke.. o niee.. kocham ja ponads wszytsko.. ale takie jakies glupie wrazenie mam ..
chcialabym isc na studia ale nie pojde:-(i tak mi jakos smutno.. nie wiem.. w tamtym roku jak zaczelam pedagogike to nie dalam rady - bylo mi zle, ze Leni sie tam bawi, chce do mnie a ja musze zakuwac.. :no:
ahhh to sie wygadalam:-( dzis taka jakas dolujaca pogoda na dworze:-(

Mikusa no niby moglabym ale nie mamy tyle kasy:-:)-(u nas troche krucho z tym.. a jak Adam przyjedzie pod koniec wrzesnia to musmy kupic auto wiec z kaska ie bedzie tak fajnie.. a kierunek na, ktory chce isc kosztuje ponad 200tys za semestr.. zreszta nigdy nie chcialam studiowac zaocznie, jakos to nie dla mnie zeby weekendy zarywac calymi dniami na uczelni..

reklama
No wlasnie tak bylo rok temu.. ale nie dalo rady.. bylo to tak meczace, ze szok.. dla nas, dla Leny:-( u nas jest taki problem, ze moja mam jest dializowana i w pn, śr, pt nie ma jej w domu od godziny 10 do 17 wiec w te dni jezdzilismy i tesciowa siedziaal z Lena.. potem przyjezdzalismy.. zabieralismy Lene i jechalismy do mnie i tak codziennie w kolko.. bylo to straszne.. ja nie mialam nawet chwili, zeby sie pouczyc:no:bo przyjezdzalam, jadlam obiad i w droge.. tesciowa tez poszla nam na reke po chodzila co drugi dzien do pracy na godz 15.. ahh mowie Ci zle wspominamy ten okres.. lena tez byla podrzutkiem:-:)no:po to tu to tam ja zostawialismy..
uwierz mi probuje tu cokolwiek wymyslic.. ale no nie da rady.. moze za rok.. albo jak Leni pojdzie do przedszkola.. ahh normlanie czuje, ze czas ucieka mi przez palce:-(
ale to pewnie dzis taki mam nastroj, ta pogoda, tesknota i wszytsko inne.. szkoda gadac..
a Ty za rok sie wybierasz?? gdzie wtedy zostawisz mala??
ja rok temu zaczynalam studia wlasnie jak leni miala pol roczku..

Ostatnia edycja:
Do góry