reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dobry dzień ;-)
dzisiaj wolny dzien od szkoły sobie zrobiłam :-);-) jeeednak :-D

Kasiek wszystkiego najlepszego dla Dominiczki ;*** !!

Elwirka równiez wszsytkiego co najlepsze dla Oliwki !!;* zdróweczka;*

78089502.jpg

A mój króliczek jutro kończy 4 miesiace ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Helloł

Femme można dokupić specjalny podnóżek, ale nie wiem czy do każdego modelu są.
Biedna Ninka zdrówka dla Niej :*

Gosdia my też chcieliśmy na to pójść do kina, ale jak zobaczyłam w zwiastunie że gra Urbaństka to skutecznie mnie odstraszylo, działa mi na nerwy ta babka ;-)

Anula ale masz przystojniaka w domu, rozczulają mnie takie maluszki :-)

Kasiek widać że Domka zadowolona z prezentów! super zdjęcia :tak: Julka ma wózek spracerówkę i bardzo go lubi, my na święta i urodziny chcemy kupić jeden prezent taki zestaw:
SMOBY 550389 ZESTAW DLA LALEK MAXI COSI Quinny 4w1 (1832200412) - Aukcje internetowe Allegro
zakochałam się w nim od pierwszego wrażenia i udało mi się J naciągnąć :-D

Wiktoria witaj.

Nie wiem co z tymi dzieciakami dzisiaj moja też od 6:50 na nogach :dry: jesteśmy już po śniadaniu.

Na podwórku pochmurno, chyba na dobre zaczęła się jesień.

Anula ale słodziak:) Ja od chirurgów jestem uzależniona jest jeszcze kilka seriali ale w tym zakochana jestem:)

Gosdia tak myślałam zawsze w Polsce tak jest że jak coś na potęgę reklamują to przereklamują;/ Mam jeszcze pomysł z Dominiką basen kuleczkowy pójść ale nie wiem czy jeszcze otwarty ale jak nie to w ramach cudownego urodzinowego dnia na pewno na plac zabaw pójdziemy:) Oj nawet nie wiesz ile ja kaw dziennie piję przygotowanych przez Domke

Famme
siostrę? Bo teraz nie pamiętam do czego piszesz;/:) Jeśli chodzi Ci o kuzynkę to przegadałam z nią 2 godziny na gg i byłam wstrząśnięta tym co mi powiedziała ale to nie forum publiczne;/

A to zdjęcia z imprezy trochę nie udane bo C zapomiał baterii kupić do aparatu kilka zrobiłam reszta telefonem a po za tym tatuś chciał być taki fajny że kupił 2 wystrzałowe świeczki które zadymiły cały pokój hehehe nie wstawiam z dmuchania bo akurat cała rodzina jest
Zobacz załącznik 395536Zobacz załącznik 395537Zobacz załącznik 395538Zobacz załącznik 395539Zobacz załącznik 395540Zobacz załącznik 395541Zobacz załącznik 395542Zobacz załącznik 395543Zobacz załącznik 395544
Zdjęcia superowe widać że imprezka udana :)
Hej Dziewczynki. My dziś w objazdach po mojej pracy a i tak gucio załatwiłam;/ Ale za to kupiłam Małej pampki 114szt za 55zł. Zawsze to jakiś plus 3h jeżdżenia:p Wieczór to czas w trójkę i zabawy, potem w czasie kąpieli Mała rysowała po płytkach specjalnymi kredkami, frajdy miała co nie miara, jakoś po 21 usnęła. Mam więc czas na neta bo Jurek film ogląda.

Kasiek fajna ta kuchenka:) A wózek też fajny. Mała dostała taki wózek duży dla lal na Dzień Dziecka, uwielbia nim jeździć.
Liza to ja mam tak samo - próbuję wyglądać na starszą a nic z tego nie wychodzi:D
Wiktoria witaj. Też mam córeczkę Martynkę:)
Mariolcia dużo zdrówka;*
Anula piękniutki ten Twój synuś:) Kiedy moja Tyśka była taka maleńka hehe.
Femcia zdrówka dla Małej;*
No to już dwie Martynki :)
a my juz nie spimy boze czy to moje dziecko pospi dluzej kieds
Wszystkiego Najlepszego dla Oliwki
Dzień dobry ;)

Elwirka, Twoja Mała wstaje przed kurami i przed świtem... Przecież to jeszcze ciemno o tej porze...
Kasiek, ekstra kuchenka ;). I nawet tata się pobawił ;P
Młoda, ucz się ucz, masz dla kogo ;)

Dzisiaj moje dziecie wstało o 6.30.Im później chodzi spać tym wcześniej wstaje. Będziemy miały baaardzo długi dzień..

Moi zawsze tak wstają :cool2::cool2:

Witam i ja z Kawką Martynkę już odwiozłam i jak kawke wypije to lece z Kamilkiem na zakupy :-):-):-):-)

Kama, b. fajny wózek. Wersja mini wózków dla dzieci.
Elwirka, przepraszam przegapiłam suwaczek ;/. Wszystkie najlepszego dla Oliwki dużo zdrówka!!!!
Kasiek, dla Dominisi również wszystkiego co najlepsze i miłego dnia dzisiaj!

Moja poszła spać więc mam czas, żeby coś ze sobą zrobić. U nas słoneczko już wychodzi i zanosi się na to, ze będzie cieplutko. ;)

Elwira, Kasiek sto lat dla waszych ksiezniczek;-)
Mloda moj za 3 dni skonczy 3 mies jak ten czas leci:-)
Kama sliczny wozek;-)zawsze marzylam o corce ale teraz tego sobie nie wyobrazam:-)
Dziekujemy za komplementy;-)
Maly wstal ponad godz temu i juz spi:-)

kasiek, elwirka wszystkiego naj dla coreczek!! zeby rosly zdrowo i malo plakaly :-)
Anulka slicznego masz synka :)
Mariolcia duzo zdrowka :*
beacia wspolczuje nocek, mam nadzieje ze sie poprawi
wiktoria witamy ;-)
Kama wozek faktycznie cudo :tak:

nie mam sil odpisac reszcie... czuje sie zle, mam jakies bakterie w moczu i wlepili mi antybiotyk na 10 dni. jestem zalamana :-(

reklama
Do góry