reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dzien dobry. u nas nocka lepsza niz wszystkie inne. wczorajszy dzien ladnie wytrzymal bez cyca, ale wieczorem juz sie domagal. mleka modyfikowanego nie chcial, plakal tak okropnie ze dalam mu tego cyca troche, ale pociagnal troszke i sam wypuscil i juz nie chcial. o 23 dostal mleko modyfikowane ( jakos udalo mi sie wcisnac mu), wypil 130ml i poszedl spac dalej do 4, obudzil sie na picie i do 6:30 spal. mam nadzieje ze to odstawienie od piersi wyjdzie nam na dobre. chociaz mnie cycki bolec zaczynaja. teraz padl po 8:30 i spi sobie. dzien sie ladny zapowiada wiec moze wyjdziemy na spacerek.

mariolcia zdrowka ;*
wiktoria witaj :) niedaleko mnie tez jest Jabłonka ;p taka wioska nad jeziorem ale slicznie tam jest.
liza ja tez wczoraj jadlam pomidorki ze smietana i cebulka na kolacje
elwirka sto latek dla Oliwki :) i udanej imprezki :)
anula sliczny synus
famme zdrowka dla Ninki ;*
kasiek śliczna Domisia :)to teraz moze sie bawic a bawic nowymi zabaweczkami :)
fajna kuchenka. no i sto latek dla malutkiego sloneczka ;*
mloda wlasnie, gdzie ty sie uczysz ? bo ty w moim wieku jestes
vegas to zes na promocje trafila :)
gosdia to twoja Zosia ma tak jak moj Kacper. ;p
herbata wspolczuje tych bakterii, obys wyleczyla zanim urodzisz.

a ja sie zatanawiam co u Daffi.

edit zapomnialam powiedziec. wyszedl nam 8 ząbek. :)

Kama, niektóre dzieci to nawet takimi wózkami nie jeżdża. Ja jestem na etapie kupienia szczeniaczka uczniaczka ;)
Beacia, powoli i się przyzwyczai. Mały już ma 8 ząbków ;o Woow. Gratuluje. Moja tylko dwa miesiące młodsza i nadal ma te swoje dwie dolne jedynki i wygląda z nimi jak taki zając ;P

Herbata a moze zle zebralas mocz?nie mozna tego pierwszego bo w nim zawsza sa bakterie trzeba chwile odczekac i dopiero a nawet jesli sa to nic takiego moja znajoma miala po porodzie maly dostal antybiotyk i nie bylo problemow chociaz oczywiscie lklpeiej sie tego pozbyc.
Mloda a dalaczego mozesz zrezygonowac?
Ja czekan na kolezanke zaraz bedzie zostanie z malym a ja lece na miasto, bede pozniej
Milego dnia:

beacia gratuluje zabka
anula mam nadzieje ze zdaze sie doleczyc, ale ja cala ciaze mam jakies dolegliwosci, wiec w sumie mnie to nie dziwi
mloda czemu chcesz rezygnowac??? wybacz ze ja nie w temacie, ale jeszcze nie nadrobilam wszystkiego

własnie mloda dlaczego chcesz zrezygnowac?
gosdia mnie sie zawsze wydawalo ze jesli pozniej zeby wyjda to lepiej wiec ciesz sie ;p mniej szczotkowania masz ;p
herbata dziekuje
wiktoria ale co zle przeczytalas?

beacia gratki zabka ;-)
anula Moja mama miała operacje na ręke i teraz zaczęła ja bolec a bez gorsetu usztywniającego sie nie obejdzie ... A w tym gorsecie nie da sie prawie nic zrobić. bark%206.jpg cos takiego...

reklama
Młoda, kurcze szkoda by było bo pewnie ostatni rok Ci został albo coś takiego? Ale fakt, w takim czymś to nawet małego nie przewinie.
Beacia, ja jej jeszcze tych dwóch nie szczotkuje... Bo w sumie nie wiem powinno już się takie dwa ząbki jakoś myć??

Do góry