reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kama oliatum stosuje, po bambino jest czerwony jak rak sprobuje nivea. Widze ze i was szal wygranej:-D
Herbata moja siostra ma tak na imie;-)
Elwirka a moze czopek glicerynowy?

Femee Ty to laska zawsze bylas i bedziesz;P kolorek super!!!:)

Emilka kurcze jesli nie moze kupki zrobic to woda koperkowa moze pomóc i jakis posiłki na rozluznienie. dac jej samej letniej wody przegotowanej, a w ostatecznosci czopek glicerynowy :tak:

U mnie dzieciaki spia juz od dawna.... a ja dalej mecze sie z bólem:(

Kama nie dobijaj mnie... tez chcialabym byc juz po
elwirka tez slyszalam o wodzie przegotowanej. wspolczuje problemow z Oli
Liza a co Cie boli? pewnie pisalas, ale nie doczytalam...

ja cie sune... normalnie masakra.. tyle do nadrabiania to ja juz dawno nie mialam. wszysciutko przeczytalam ale juz nic nie pamietam prawie.

patisia witaj :) super pobudka
famme witam :)
malwina fajnie zasuwasz :)
liza Daniel bohater :) wspolczuje bólu zeba
elwirka ja kacprowi na zaparcia to termometr w pupe wkladalam albo sliwki suszonej troszke, ewentualnie na czubek termometra troszke troszke miekkiego mydla i tez w pupe i lekko pokrecic, ale to juz w ostatecznosci.
herbata zmietaj na porodowke :*

wiecej kurde nie zapamietalam ;/ malutki spi. padl dzis o 18, wiec pewnie jutro pobudka o 5 rano ;/ dzis na zakupach bylam azeby malemu buty kupic do chodzenia po domu, bo mlodemu sie zazyczylo oprowadzanie.. juz zaczyna za jedna reke chodzic, fakt faktem troche nieporadnie, ale daje rade chlopak :)
wstawie wam zdjecia kacpra ;p

SP_A0271.jpgSP_A0270.jpgSP_A0256.jpgSP_A0260.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka nie wiem czym nie za ciepło mu?? Domka miała takie bo za ciepło jej w domu było;/ No mam nadzieje że się rozgada:)

Herbata
a my już myślałyśmy że się wyklułaś nawet Miłka tu pisała może zostaw numer telefonu na priv i zgadaj się z którąś z nas żeby jakby co być na bieżąco jak się akcja zacznie:) Tak doczekałam się w jednym momencie test i @:D:D Już nie wiem co Ci poradzić żebyś zaczęła rodzić:) Lize ząb boli bo u dentystki była dziś;/

Kama to fajny pokoik będzie miała:)

Elwirka współczuję Domka też tak raz miała ale szybko poszło zgięłam ją w pół i zrobiła C jej pomógł trochę;/ ale to było jak zaczęła pierwsze poważne posiłki jeść;/

Beacia
ale słodziak śmieszny:)

Zlitujcie się jutro z pisaniem bo pół dnia w Lublinie będę:D Dobra mykam bo pobudka o 6:)

reklama
Do góry