Hej ;-) ja jakiś czas kiszę się w domu próbowałam sobie jakieś zdjęcie zdrobić ale jak koras wychodzę no nic
miej więcej taki mam kolor :
może jak K wróci to mi zdjęcie zrobi na dworze bo takie z ręki i to w domu to dupa jest
Nina zajada się frytkami a ja czekam na tego łosia strzelę mu obiad i pojedziemy do tego Gdańska w końcu ;-)
UMI - ty optymistko
...uuuu zdrówka nałykaj się witaminek
PATISIA - fakt do tego to mieszkanie praktycznie do mnie samo przyszło
no i te mieszkania co tam będą to są w cenie 1000-1100 za wynajem a ja mam za 800zł
:-)
KAAMAA - ja się nie przejmuje laska w okularach całkiem seksi wygląda
(muszę swoje znaleźć
) zresztą zawsze są szkła kontaktowe ;-) tylko niestety Nina ma takie grube szkła że te okulary są ciężkie i jej na uszkach osiadają i jej się przez to odstające uszy robią to mnie dobija ... no ale mam nadzieje że nie będzie źle i się jeszcze wszystko wyrówna jakoś
EWI, GOSDIA - no dokładnie
ale roboty będzie
FIKUSEK - mi się w Anglii nie podobało
ale może w złe miejsce trafiłam i w złym czasie :-)
MARIOLCIA - wow ale masz bębenek już spory
KASIEK88KASIEK - ja Ninie z tym będę coś robić jak zacznie jej to przeszkadzać mi to tam w ogóle nie przeszkadza i tak jest śliczna
:-) ale niestety dzieci potrafią nieźle dokuczać w tym wieku więc boje się żeby nie miała przez to przykrości w szkole ...
MALWINA18 - hej ;-) jaki z Ciebie rajdowiec hehe
na jakiś kurs się zapisałaś czy coś ?
LIZA - masakra ... rodzice kuźwa mać myślą że pomagają że szkoła i zabawa jest najważniejsza a dziewczyna będzie żałować tego do końca życia i psychicznie pewnie tego nigdy nie udźwignie normalnie do więzienia bym takich rodziców wsadziła co namawiają dzieci żeby oddały swoje dzieci zamiast pomóc.. tragedia ..
ANULA - no to nie ciekawa sytuacja ... ale niestety tak się zdarza dobrze że to chrzest a nie np ślub to by była tragedia ... ja tam za małym nie tęsknie mimo że Nina była aniołkiem dosłownie to i tak uważam że teraz jest świetny wiek jest
Nooo i nadrobiłam