reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzis ktos mi podmienil dziecko:-Dz tatuciem nie plakal, teraz lezy na macie i sie bawi po raz pierwszy tak dlugo bo zwykle po 10 min juz krzyczal:tak:
No i nie dalam rady zrobioc wsztystkiego co mialam w planach ale musze sie zajac malym bo zapomni kto to mama dzis ciagle z tata.
Tak czytam was i troche zazdroszcze takich duzych dzieciatek, pewnie gdyby bede miala wieksze bede tesknila za czasami gdy byl malusi:-D

reklama
Hej ;-) ja jakiś czas kiszę się w domu próbowałam sobie jakieś zdjęcie zdrobić ale jak koras wychodzę no nic :sorry: miej więcej taki mam kolor : P1070056.jpgmoże jak K wróci to mi zdjęcie zrobi na dworze bo takie z ręki i to w domu to dupa jest :-p :-p
Nina zajada się frytkami a ja czekam na tego łosia strzelę mu obiad i pojedziemy do tego Gdańska w końcu ;-)

UMI - ty optymistko :-D :-p :-p ...uuuu zdrówka nałykaj się witaminek

PATISIA - fakt do tego to mieszkanie praktycznie do mnie samo przyszło :-p no i te mieszkania co tam będą to są w cenie 1000-1100 za wynajem a ja mam za 800zł :-p :-)

KAAMAA - ja się nie przejmuje laska w okularach całkiem seksi wygląda :-D :-p (muszę swoje znaleźć :-p ) zresztą zawsze są szkła kontaktowe ;-) tylko niestety Nina ma takie grube szkła że te okulary są ciężkie i jej na uszkach osiadają i jej się przez to odstające uszy robią to mnie dobija ... no ale mam nadzieje że nie będzie źle i się jeszcze wszystko wyrówna jakoś

EWI, GOSDIA - no dokładnie :-D :-p ale roboty będzie :dry:

FIKUSEK - mi się w Anglii nie podobało :-p ale może w złe miejsce trafiłam i w złym czasie :-)

MARIOLCIA - wow ale masz bębenek już spory :-p

KASIEK88KASIEK - ja Ninie z tym będę coś robić jak zacznie jej to przeszkadzać mi to tam w ogóle nie przeszkadza i tak jest śliczna :-p :-) ale niestety dzieci potrafią nieźle dokuczać w tym wieku więc boje się żeby nie miała przez to przykrości w szkole ...

MALWINA18 - hej ;-) jaki z Ciebie rajdowiec hehe :-p na jakiś kurs się zapisałaś czy coś ?

LIZA - masakra ... rodzice kuźwa mać myślą że pomagają że szkoła i zabawa jest najważniejsza a dziewczyna będzie żałować tego do końca życia i psychicznie pewnie tego nigdy nie udźwignie normalnie do więzienia bym takich rodziców wsadziła co namawiają dzieci żeby oddały swoje dzieci zamiast pomóc.. tragedia ..

ANULA - no to nie ciekawa sytuacja ... ale niestety tak się zdarza dobrze że to chrzest a nie np ślub to by była tragedia ... ja tam za małym nie tęsknie mimo że Nina była aniołkiem dosłownie to i tak uważam że teraz jest świetny wiek jest :-p

Nooo i nadrobiłam :-D :-p

Ostatnia edycja:
famme dokładnie będzie jej to przeszkadzać to zacznę myśleć dla mnie też jest najpiękniejsza na świecie i też już tego nie widzę myślę że Ninka jest w lepszej sytuacji bo naczyniaki raczej się wchłaniają może to potrwać do 10 roku życia ale prawdopodobnie się wchłonie to nie sądzę;/ Fajny kolorek to w kasztan w pada??

Anula
dorośleje Ci chłopak:)

Domi dziś nie spała;/ godzinę temu zjadła drugie danie bo czasu nie miała:) Właśnie wzięła piłkę podchodzi do mnie i pokazjuje domek i mówi DOM jej jak fajnie wreszcie się coś ruszyło jupi!!!

Jestem ponownie maly wykapany, zjadl 180ml:szok:i gada
Kasiek teraz dopiero sie zacznie gadanie:-Da ja mam siostre Dominike bardzo wygadana moze i Twoja taka bedzie:-D
Famme super kolor, a jaka chudzina z Ciebie ja sie zstanawiam czy zniknie mi moja faldka bo tragedia jest...

Moze wy wiecie czym smarowac krostki na buzi u takich maluchow, boje sie ze jkeszcze alergeny sie utrzymuja bo juz ma specjane mleko a krostki ma nadal i szorstka skore a chrzest juz w sobote

witam wszystkie, rowniez stare-nowe mamy :)

nie dam rady was nadrobic... jedyne co pamietam to
Mariolcia brzuszek w sam raz :) bardzo ladny
umi2 zdrowka dla Synka!
Mloda spoznione ale szczere 100 lat :-D stara dupo!
KasiaF gratki odebrania prawka
kasiek wreszcie doczekalas sie okresu! no, to super ;-)
Anula witaj, pisz smialo :)
Kama piekna masz coreczke :)

ja nadal w dwupaku... nie mam juz sil :/ prosze o kciuki za regularne skurcze

Herbata a tu dziewczyny myslaly ze rodzisz:-Dteraz pewnie juz nie mozesz sie doczekac ja na tym etapie co Ty teraz odstawilalam leki ale i tak ur 5 dni po terminie, mam nadzieje ze nie bedziesz musiala czekac tak jak ja:tak:

Anula termin wg OM to ja mam na czwartek... sprzatam od dwoch tygodni, nawet troche pobiegalam, jesli mozna to tak nazwac...przysiady, schody itd... mala uparta jak nie wiem :shocked2:

Herbata ja bylam 2 razy w szpitalu na podtrzymaniu pierwszy raz w 6 mies pozniej ciagle lezalam i bralam leki odstawilam jakies 2 tyg przed terminem i nic a godz po miescie chodzilam , sprztalam, pralam i nic. 2 dni po terminie poszlam do szpitala a urodzilam 5 dni po terminie z zielonymi wodami i strachem o mlego juz cc nade mna wiasiala. Ze swojego doswiadczenia wiem ze nic nie poamga trzeba czekac az sie dzieciaczki zedecyduja. Ja mialam akcje 3 dni po terminie kazali mi chodzic i ciagle jak durna biegalam po schodach gora dol i wszytsko ucichlo a gdy nic na porod nie zapowiadalo zaczelo sie wtedy myslalam ze kolejny dzien stracony w szpitalu nawet z rana sie umalowalam i wyprostowlam wlosy zeby czas szybiej leciec az nagle po 9 sie zaczelo a po 7 godz mialam niunia:-)niestety zostaje tylko czekac...
A jakie wybralas imie?pewnie juz o tym pisalas ale nowa jestem i nie wiem:sorry2:

wiem, wiem, ale tu jak juz sie ma przenosic to czekaja z tym 2 tygodnie. nie wyobrazam sobie tego...poza tym podobno wywolanie bardziej boli. wspolczuje przezyc... tez slyszalam ze jak juz sie nie czeka to wtedy dziecko sie decyduje :) poki co ja codziennie wstaje z mysla ze to moze dzis :p nawet teraz mysle czy skurcze sie rozkreca.

Ostatnia edycja:
reklama
Herbata Ty tutaj :szok: byłam pewna że już urodziłaś.

Anula krem nivea sos, lub tańszy odpowiednik bambino, albo oilatum krem specjalny któryś z tych powinien pomóc, w sumie jak Julce schodziła skóra za uszkami właśnie od alergii to najlepiej sprawdził się balsam intensywnie nawilżający z nivea baby :tak:

Femme super kolorek chudzielcu :* ;-)

Która dziś zostanie milionerką? :-D dzisiaj J kupił 4 zakłady i ja jak byliśmy na zakupach dokupiłam 2 :tak: zobaczymy a nóż się uda.

Kupiliśmy Julce wielki plakat z Kubusiem Puchatkiem będzie pasował do nowo kupionej firanki która mam nadzieję jutro do Nas dotrze.

A poza tym w realu jest promocja na pampersy 42coś tam za paczkę i 4 pak chusteczek pampersa na 19coś tam :tak: no i body po 5-6-7zł bardzo dobre gatunkowo zakupiłam nawet 2szt.

Do góry