reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka
Vegas mnie sie zdaje ze z grzywką młodziej jeszcze wyglądam ;P niewiem, musze przyciemnic sobie wlosy moze to mnie chociaż postarzy :dry: ;P:)
Elwirka a co sie w nocy dzialo ze straszna?
beti witaj :)

Moja nocka srednia, gdyby nie to ze młodemu cos sie ubzduralo i ląduje u nas w łóżku byloby super;P ale cóż, musze go jakos przetrzymac i nie brac bo przez to sie nie wysypiam , ale to pewnie przez zeby bo nastepne powinny sie przebic na dole a tu ciagle cisza;P
No dzis w planach mam zrobienie gołąbków :) włosy musze umyc zanim po hanie bede jechac, no i naczynia pomyc i ubrania poskładac;P teraz myszka miki leci na DY wiec moze uda mi sie to spokojnie zrobic, bo miki uwielbia myszke:)
Hania wczoraj dostala naklejke na bluzeczke z usmiechnietą buźką bo byla ponoć grzeczna ;-) heheh a dzis juz od 7:15 pytala sie kiedy do tej szkoly jedzie, za ile minut :happy: M ją zawiózł, i pojechal do brata:-)

witam się :)
mlody zasnal wiec jak mam chwilke. dzis nocka nie najgorsza, o dziwo :p umowilam sie dzis na spacerek z kolezanka ktora ma 3miesieczna coreczke Marysie. ciekawe czy nam wypali ten spacer, bo jakies chmury na niebie, ale mam nadzieje ze przejdzie :p wczoraj sobie na wieczor roboty zwaliłam. tesciowa mi zalatwila pieczarki po 5 zl to wzielam 6 kg i sobie w sloiki marynowalam. jak przestane karmic to bede miala co jesc ;p :)

Vegas zdrowka dla Martysi :*
beti witaj :)napisz cos wiecej o sobie
liza normalnie Cię podziwiam. jestes tak zorganizowana ze szok. na wszystko czas masz. mi zawsze go brakuje.. gdyby doba miala 30 godzin... marzenie

Witam dziewczęta:)

Vegas
mi też się ta druga podoba ale jest nie wygodna bo nie mam cycków i się nie ma na czym trzymać;/ a że mi ostatnio w pralni zaczepy od ramiączek powyłamywali to w lipcu się męczyłam;/ ta druga też mi się podoba a kupiłam ją bo w październiku chyba tak mało estetycznie wygogolić się tak:) Zdrówka dla Martynki lubię to imię bo jedna z moich najlepszych koleżanek się tak nazywa:)

Beti witaj i napisz coś więcej o sobie i swojej rodzince i pisz pisz pisz w miarę czasu:)

Elwirka
u nas nocka też fatalna mało tego że pije jak smok to co chwila się budziła płakała to pampersa kazała sobie zdjemować nie wiem o co jej chodziło;/

Lizka Ty to zasługujesz na szczerozłoty medal dla najlepszej mamusi:D:D jesteś zaje... bod względem czasu i rozplanowania go i masz tak cudnie grzeczne dzieci:) A co do włosów tak i tak mi się podobasz;p ja też muszę przyciemnić bo wiecznie stare pasemka mi wychodzą blond zresztą mój to taki mysi;/

Beacia to sobie robotę zrobiłaś ale dobrze przynajmniej masz już zrobione:)

U nas była ogromniasta mgła w nocy;/ teraz słońce próbuje się przebijać kiepsko mu to wychodzi Domka chodzi z wałkami na głowie babcia jej całą głowę zakręciła to dobrze teraz jestem pewna że mam córkę a nie syna:) C pojechał do samochodu ale powiedział że szybko wróci obiad jest. Później może do rossmanna się wybiorę bo C powiedział żeby wyjść wieczorem bo 2 kolegów ma urodziny a jeden bardzo rzadko przyjeżdża bo jeździ w Warszawie na karetce i w związku z tym nie mam się czym umalować bo jak na złość w jednym czasie wszystkie kosmetyki się skończyły;/

kasiek znam to, jak cos sie konczy... to wszystko jednoczesnie!
vegas zdrowka dla coreczki :*
Liza to pozazdroscic podejscia Hani. dobrze ze lubi kontakt z dziecmi i nowe miejsce.
Elwirka wspolczuje nocki. moze dzis bedzie lepiej.

ja wyspana i najedzona. zaraz ide poskakac :-D

Oooo, trochę mnie tu nie było i już tyle się wydarzyło. No cóż, teraz nie zdążę nadrobić. Od października rozpoczynam szkołę, więc teraz staram się wszystko przygotować, by mój A wiedział co i jak. :)
Więc odpiszę to co pamiętam.
Witam Nowe Mamusie, mam nadzieje, że odnajdziecie się na tym forum i zagościcie na dłużej ;)
Nie pamiętam która Mamusia, ale ktoś się pytał o nadżerkę. Ja miałam wymrażaną. Wymrażają nadżerkę kobiecie, która nigdy nie rodziła, a ta co jest juz mamusią ma nadżerkę wypalaną. Nic nie bolało, jedynie ma się takie uczucie zimna, ale nie odczuwa się żadnego dyskomfortu. Potem przez 2 tygodnie nie można współżyć i kapać się w publicznych zbiornikach wodnych. Ale to lekarz wszystko powinien Ci nakreślić.

reklama
Młoda ja brałam tabletki więc miałam wieczny okres a jak przestałam to nie miałam regularnych 2 razy pod rząd tylko miałam

Do góry