reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
wystarczy pisac 17 :) Domysle sie zo to do mnie, a bedzie szybko:) Mam syna Igorka, ma 6 miesiecy, jestem Kietrza. To chyba tyle:] Jestem nowa na całej stronie i jeszcze szukam innego farum na tej stronie. Są jakies fjane? Polecicie coś?

fajne suwaki macie, z jakich stron mage je wziać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
17 możesz znaleźć forum gdzie są mamy rodzące w tym samy miesiącu co Ty np. kliknij na suwaczek którejś z nas i Cię przekieruje albo w google wpisz suwaczki

jeżeli od Twojego poprzedniego postu nie minęła godzina i nikt po Tobie nie napisał edytuj post i dopisz:)

Ostatnia edycja:
Mariolcia, trzymaj jeszcze trochę maluszka! Właśnie dzisiaj o Tobie myślałam, jak byłam z Zosia na spacerze czy wszystko ok.
Młoda17, witaj.
Kasiek, ależ Ty jesteś chuda! Obie sukienki cudne. Ta pierwsza bardzo ładna, to ta nowa?

Ja dzisiaj odebrałam moją pierwszą wypłatę od kiedy urodziłam ;d;d hahah

Witam sie wieczorowo:)
Wsio nadrobiłam ale niewiele w głowie zostalo bo zmeczona jestem, pomagalismy dzis po poludniu tesciom jabłka zbierac z dzieciakami ;P:)

Kasiek mam nadzieje ze te 100zl powróci na konto ;)
kingusia1991 Witaj! ja cie pamietam:tak: ciesze sie ze ulozylas sobie zycie i znalazłas druga połowke :-) a mala (juz nie taka mała:-D) jest slodka:tak:
młoda17 witaj Kochana:-) jak sobie radzisz z bobasem? szkole konczysz? :-)

gosdia zlituj się 7 kg po ciąży zostało i ten brzuszek specjalnie obie sukienki marszczone na brzuchu żeby nie było widać leń jestem i tyle chyba jak nastolatką byłam 8 lat grania w siatkówkę zrobiło swoje dlatego myślę nie mam rozstępów:) dzięki bogu ale chyba dziś pobiegam sobie wieczorkiem:) Weźcie zmotywujcie mnie do działania!!! i tak ta pierwsza srebrna z ramiączkami to dzisiejsza:)

Liza wątpię w to;/ bo co obchodzi bank a tym bardziej głupie urządzenie jakim jest bankomat że ja nie wyciągnęłam kasy ale z konta wypłaciłam;/

C jeszcze nie ma Domka dopiero obiad zjadła bo spała 3 godziny aż wreszcie ją obudziłam znowu będzie do 22 hasać dopóki znowu jakiegoś guza sobie nie nabije i z płaczem uśnie;/

reklama
Do góry