reklama
wystarczy pisac 17 Domysle sie zo to do mnie, a bedzie szybko Mam syna Igorka, ma 6 miesiecy, jestem Kietrza. To chyba tyle:] Jestem nowa na całej stronie i jeszcze szukam innego farum na tej stronie. Są jakies fjane? Polecicie coś?
fajne suwaki macie, z jakich stron mage je wziać?
fajne suwaki macie, z jakich stron mage je wziać?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
pinky sky
Fanka BB :)
17 możesz znaleźć forum gdzie są mamy rodzące w tym samy miesiącu co Ty np. kliknij na suwaczek którejś z nas i Cię przekieruje albo w google wpisz suwaczki
jeżeli od Twojego poprzedniego postu nie minęła godzina i nikt po Tobie nie napisał edytuj post i dopisz
jeżeli od Twojego poprzedniego postu nie minęła godzina i nikt po Tobie nie napisał edytuj post i dopisz
Ostatnia edycja:
Ok, bede pamietac zeby dopisywac, dzieki za rade. To ide poszukac tych pasków.
Mariolciaa
kasiek, no aby te dwa tygodnie jeszcze :-)
młoda17, witaj
młoda17, witaj
Mariolcia, trzymaj jeszcze trochę maluszka! Właśnie dzisiaj o Tobie myślałam, jak byłam z Zosia na spacerze czy wszystko ok.
Młoda17, witaj.
Kasiek, ależ Ty jesteś chuda! Obie sukienki cudne. Ta pierwsza bardzo ładna, to ta nowa?
Ja dzisiaj odebrałam moją pierwszą wypłatę od kiedy urodziłam ;d;d hahah
Młoda17, witaj.
Kasiek, ależ Ty jesteś chuda! Obie sukienki cudne. Ta pierwsza bardzo ładna, to ta nowa?
Ja dzisiaj odebrałam moją pierwszą wypłatę od kiedy urodziłam ;d;d hahah
Liza
Witam sie wieczorowo
Wsio nadrobiłam ale niewiele w głowie zostalo bo zmeczona jestem, pomagalismy dzis po poludniu tesciom jabłka zbierac z dzieciakami ;P
Kasiek mam nadzieje ze te 100zl powróci na konto
kingusia1991 Witaj! ja cie pamietam ciesze sie ze ulozylas sobie zycie i znalazłas druga połowke :-) a mala (juz nie taka mała) jest slodka
młoda17 witaj Kochana:-) jak sobie radzisz z bobasem? szkole konczysz? :-)
Wsio nadrobiłam ale niewiele w głowie zostalo bo zmeczona jestem, pomagalismy dzis po poludniu tesciom jabłka zbierac z dzieciakami ;P
Kasiek mam nadzieje ze te 100zl powróci na konto
kingusia1991 Witaj! ja cie pamietam ciesze sie ze ulozylas sobie zycie i znalazłas druga połowke :-) a mala (juz nie taka mała) jest slodka
młoda17 witaj Kochana:-) jak sobie radzisz z bobasem? szkole konczysz? :-)
pinky sky
gosdia zlituj się 7 kg po ciąży zostało i ten brzuszek specjalnie obie sukienki marszczone na brzuchu żeby nie było widać leń jestem i tyle chyba jak nastolatką byłam 8 lat grania w siatkówkę zrobiło swoje dlatego myślę nie mam rozstępów dzięki bogu ale chyba dziś pobiegam sobie wieczorkiem Weźcie zmotywujcie mnie do działania!!! i tak ta pierwsza srebrna z ramiączkami to dzisiejsza
Liza wątpię w to;/ bo co obchodzi bank a tym bardziej głupie urządzenie jakim jest bankomat że ja nie wyciągnęłam kasy ale z konta wypłaciłam;/
C jeszcze nie ma Domka dopiero obiad zjadła bo spała 3 godziny aż wreszcie ją obudziłam znowu będzie do 22 hasać dopóki znowu jakiegoś guza sobie nie nabije i z płaczem uśnie;/
Liza wątpię w to;/ bo co obchodzi bank a tym bardziej głupie urządzenie jakim jest bankomat że ja nie wyciągnęłam kasy ale z konta wypłaciłam;/
C jeszcze nie ma Domka dopiero obiad zjadła bo spała 3 godziny aż wreszcie ją obudziłam znowu będzie do 22 hasać dopóki znowu jakiegoś guza sobie nie nabije i z płaczem uśnie;/
Młoda-mama witaj. a jak jest z tatusiem Igorka? mieszkacie razem, osobno, z rodzicami bez? a co do suwaczków to masz tutaj
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/
od razu podane stronki i jak to zrobić
Kasiek Super te sukienki. a ty masz świetną figurkę a ile za ta pierwsza dałaś że się zapytam?
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/
od razu podane stronki i jak to zrobić
Kasiek Super te sukienki. a ty masz świetną figurkę a ile za ta pierwsza dałaś że się zapytam?
reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
Kasiek super fotki