reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi tylko na zdjęciu taka fajna, różową w maju kupowałam więc jak sezon się zaczynał więc dałam 130zł a tą srebrną z ramiączkami 50 zł dzisiaj po sezonie bo wszystko wyprzedawali ale sądzę że w sezonie tyle samo co i tamta kosztowała

Elwirka dzięki

reklama
Kasiek aaa mialam napisac jaka ty laska a kiecki obie super!!!!:-) 50zl? wow:szok: ja na twoim miejscu bym zadzownila na infolinie banku czy cos ;-)

A i zapomnialam napisac:-D jak wrocilismy od tesciow M zakrecil sie w ogródku ja dół ogarnywałam i nagle wpada do domu z 3 różami i mi je wręczył :-D ale mnie zaskoczyl :tak: :-) az dziwne :-D :happy: ;-)

Liza tak 50zł bo wyprzedają bo nie sezon na wesela:) Ale Twój ma gest :D:D 7 lat ze sobą u mu się nie znudziło zabiegać o Ciebie super facet:)

kasiek chuda jestes jak nie wiem, obie kiecki cudne :tak:
Liza ale Ci fajnie :) milo ze tak o Ciebie zabiega...
Elwirka jak tam? lepiej juz sie czujesz?
Mariolcia juz sie martwilam o Ciebie. Ciesze sie ze wrocilas i lepiej sie czujesz.

ja wlasnie od tesciow wrocilam, tak sie ciasta najadlam ze pekne zaraz. mala wariuje, co chwile stopy wystawia...

kasiek hehe no nie? ale zeby nie bylo tak sie dzieje od 2 lat;-) takze wiesz.... :-)

Dobra ja to padam;/ chłopaki juz śpią, Hania tez sie połozyła, zaraz serial i ide na wyrko ;-)
Miłej nocki:-)

liza juz spac??? ale facet super:)
kingusia ja chyba nie pamietam,ale milo Cie poznac:)
mloda cos Ci mialam napidac ale ucieklo:szok:
17 witam.

no Niunciia moja spi. padla pol godziny temu,bylysmy chwile na dworku bo tak cieplusio bylo,a goraczki nie ma to...:) za raczki spacerowala umeczyla sie...ale spi:) ide zagotuje wode na noc jakby sie obudzila i czekam na mezusia:)
Jak zwykle jak ja jestem i mam chwile to nikogo nie ma:dry:

Ostatnia edycja:
Hej:) Wczoraj mnie nie było bo usypiałam Martynkę i sama zasnęłam:D:D No ale jestem dziś i nadrobiłam:) U nas prócz choroby Myszki wszystko w porządku. Mała mi dziś kaszlała nieładnie, ale Pulmexem smaruję jej klatę i plecka i liczę na efekty.

Mariolcia o kurczę, ledwo ponad miesiąc do narodzin Bąbelka, szybko zleci:)
Liza to się mężuś postarał:) Fajne fotki, najbardziej podoba mi się ta z Hanią jak leży na fotelu/kanapie/ już nie pamiętam:p A Mikuś jakie ma już długie włoski:) Ty mi się bardziej bez grzywki podobałaś, ale i tak ładna jesteś:) I na pewno dojrzalej wyglądasz niż wcześniej.
Młoda 17 witaj. Obyś szybko nie zniknęła jak reszta nowych mamuś;>
Kingusia pamiętam Cię. Super, że Ci się układać zaczęło, oby tak dalej:)
Ewi zdrówka dla Justynki.
Gosia zdrówka dla Amelki. Mała Gaduła Ci rośnie:D Moja też tak nawija jak katarynka:D
Agnieszka wow, sporo waży Igorek. Moja Chrześniaczka też tyle waży, ale ma rok.
Kasiek mi się bardziej druga kiecurka podoba, ale co do figury to fakt, chudzinka jesteś:) Nie widać aby było co zrzucać:)
Elwirka zdróweczka;*
Młoda nieźle z tymi paluchami hehe. Oby szybko wracały do pełnej sprawności:D Swoją drogą nieźle musiałaś szaleć:p Kapuśniak to ja uwielbiam, mniam, mniam:)

reklama
Witam. jakoś nie miałam kiedy tutaj dołączyć i pisać na bieżąco bo pisałam na forum dla ciężarnych ale że już jesteśmy po to czas zacząć pisać z innymi młodymi mamusiami ;-)

Do góry