reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam sie!

Ewi ale dlugo u was te wykopki trwają:szok: na co wam tyle ziemniaków? na sprzedaz??
młoda śliczne fotki, uśmiech synuś ma bosski!

U nas dzis nad ranem bylo UWAGA: 2 stopnie! a teraz jest zadziwiające 5 ;P idzie jesnien wielkimi krokami a za nia zima ;P ehhh, ale jest na niebie słoneczko, zadnej chmurki wiec dzis na dwór obowiązkowo idziemy dwa razy :tak:

reklama
Dzień dobry a nawet bardzo dobry wyspana za wszystkie czasy,a moje dziecię dało babci popalić i znowu w nocy psociła.Miałam wczoraj wejść na bb ale po pierwsze dzwoniła moja mama żę po moim wyjście Oli tak się panicznie drze,że mysśałam że będę musiała po nią pojechać ale dostała syropu i przestała,oj musiały te zęby okropnie boleć nigdy tak nie płakała.Ja się tak zdenerwowałam że nie mogłam dojść do siebie.Na koniec dnia mega kłótnia z moim M głupi ch............. z niego co prawda dzisiaj przeprosił,ale mam go w d..........

Ja tez sie witam u nas tez zimo sie robi i wczoraj mojemu p mowilam ze idzie jesien i to bardzo szybko. Maly dalej choruje tak kaszle ze hej niby to przez katar ale mi go bardzo szkoda.
ELWIRKA ojj chyba ostra klotnia byla,

Coś na dobry początek dnia:)

Zastanawiasz się czy pracuję??
Oooo tak, JESTEM MAMĄ.
To sprawia, że jestem zarówno budzikiem, kucharką, sprzątaczką, kelnerką, lekarzem, nianią, pielęgniarką, stróżem, fotografem, doradcą, szoferem, studentką, organizatorką przyjęć, osobistym asystentem, księgową, BANKOMATEM, pocieszycielką, nigdy nie mam urlopu, wolnych dni ani płacone kiedy jestem chora. Pracuję dzień i noc. Jestem na dyżurze całą dobę do końca mojego życia. Skopiuj, jeśli jesteś DUMNĄ MAMĄ :)

Oooo tak, JESTEM MAMĄ.
To sprawia, że jestem zarówno budzikiem, kucharką, sprzątaczką, kelnerką, lekarzem, nianią, pielęgniarką, stróżem, fotografem, doradcą, szoferem, studentką, organizatorką przyjęć, osobistym asystentem, księgową, BANKOMATEM, pocieszycielką, nigdy nie mam urlopu, wolnych dni ani płacone kiedy jestem chora. Pracuję dzień i noc. Jestem na dyżurze całą dobę do końca mojego życia. Skopiuj, jeśli jesteś DUMNĄ MAMĄ :)

Elwirka nie denerwuj sie tak. to tylko facet...
Mloda fotki swietne :-D Rafalek jest cudny!!! a Ty jaka zjarana :-D
Liza tu tez cos kolo tego... jesien pelna geba :confused2:

ja nawet pospalam... ide zaraz na sniadanko i serial

Witam:)

Młoda, mi po tych tabletkach nic nie jest... Przy pierwszej paczce byłam tylko jakaś senna, ale nie wiem czy to ich wina. Ja jestem z nich zadowolna. Nic nie przytyłam. Rafałek jest śliczny.

U nas też dzisiaj chłodno. Idę ogarnąć, przygotować sobie ubrania i ruszam pracować. juz zapomniałam jakto jest ;o

Oooo tak, JESTEM MAMĄ.

reklama
gosida moja kuzynka miała dziurkę w serduszku i miała szmery
ale ciocia jeździła z nią do lekarza , chyba jakieś leki musiała jej podawać
no i dziurka się zarosła bez żadnych operacji zabiegów..
a kuzynce już nic nie dolega i czuje się dobrze (ma teraz już 16 lat) :-p

młoda śliczne zdjecia :-)

elwirka współczuje oj...i tego bólu ząbków i kłótni

hehe kasiek dobre.. czytam moje mu mężowi a on do mnie że połowe rzeczy z tego on też wykonuje :-p
ale nie pwoiem bo się z nim zgodze:tak:

skopiowałabym to również... ale myslę że nie ma co poszerzać łańcuszków i robić spamu
choć w zupełności się z tym zgadzam:tak::tak::tak::tak::tak:

a my wczioraj wkońcu przebiliśmy Emci uszka.. u Vi było to w 3 msc , ale u Emci nie mogłam bo zmieniły się zasady i po 4 miesiącu po szczepieniu 2 tygodnie dopiero możnas było przebić ... więc się naczekałam:sorry:

Do góry