reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestem :-D
zakupy na allegro prawie zrobione :-D ;-)
teraz czas na BB .:-)
Młody lezy i wpatruje sie w fruwające misie :-D ;-)

Chyba mu zęby ida ślini sie łapki wkłada do buzi .

No a jutro jedziemy na urodzinki do babci ;-):-)

Nancy śliczne fotki ;*
Umi wszystkiego najlepszego ! spóźnione ale szczere;**
Kasiek tak widuje sie z nim . On z małym tez;-)
Liza ładny avatarek ;*

reklama
Liza ale właśnie nie dosłyszałaś ma być tak że dzieci urodzone do 31 sierpnia idą obowiązkowo a po 31 rodzice mają wybór czy puszczą do 1 klasy czy nie:)

Młoda ale jako para??

A my chyba dziś wypadamy na posiadówę i piwko ze znajomymi:D:D Zaraz polecę do teściowej żeby włosy mi przycieła:D:D

Ostatnia edycja:
Mam nadzieje ja jestem strasznie sceptycznie nastawiona do takich spraw... Swoje przeżyłam i różne rzeczy robiłam zanim stałam się przykładną mamusią:) Ale Tobie życzę jak najlepiej bo dziecku bez taty jest trudno a sądzę że i Ty go bardzo kochasz...

reklama
Raczej nie ona dużo tabletek brała ale nie miała nigdy nie miała skutków ubocznych a @ jak w zegarku ileś tam dni rano wstawała na kibelek i @ jest:)

Do góry