reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Herbata jedno opakowanie kosztuje 40 zł.
Kasiek to dobrze :-) jak tylko dostane okres zaczynam je brać :-)
Kasiek to dobrze :-) jak tylko dostane okres zaczynam je brać :-)
Liza
Fanka BB :)
kasiek na necie doczytałam to co napisałas
młoda w morde ale drogie ;/ mnie na takie nie stac, teraz za jedno op. płace 12-13zł ;]
zrobiłam nalesników z malinami<mniam> dzieciaki wcinałyyy....
młoda w morde ale drogie ;/ mnie na takie nie stac, teraz za jedno op. płace 12-13zł ;]
zrobiłam nalesników z malinami<mniam> dzieciaki wcinałyyy....
młodamamusia18
Liza no troszke drogie no . :-) zarzuc naleśnikiem :-)
Herbata przepisała mi 6 opakowan :-)
Herbata przepisała mi 6 opakowan :-)
Witaaaam
Przeczytałam wszystko i nie pamiętam chyba już co komu odpisac ;P
Nancy, dziękuje, ze pytasz. Najadłam się gripexów i jest ok ;d a juz myślałam, ze umrę z niewiadomej przyczyny.
Kasiek, udanego wypadu.
Młoda, ale uważaj na swojego i bacznie go obserwuj. To jak Rafcio sie ślini to będą szły ząbki ;d Powodzenia, oby spokojnie to przechodził. Udanego wypadu jutro do babci. Też biorę YAZ.
Liza, czyli dzieci Zostały podzielone do osierpnia i od sierpnia. Trochę bez sensu... Zdecydowali by się w końcu a nie mieszają i rodzicom i maluchom w głowach.
Herbata, widzę że Ty dalej szalejesz z tym sprzątaniem jeeeju już niedługo
Ja wkońcu dostałam @.
Posprzątałam sobie dzisiaj wsystko, zeby jutro już mieć wolne. Zakupiłam butki na zimę, takie krótkie za kostkę, długie już mam .
Zosia dostała pełno ubrań od moich kuzynek, niektóre takie piekne że ach .
Mała już śpi, D. w domu , zaraz wpada do nas jego siostra ze swoim facetem to się trochę posiedzi.
A chciałam się jeszcze zapytać, jak dziecko ma dziurkę w sercu to jest możliwość, że się zarośnie, prawda? I nie ma to jakiś większych konsekwencji?
Przeczytałam wszystko i nie pamiętam chyba już co komu odpisac ;P
Nancy, dziękuje, ze pytasz. Najadłam się gripexów i jest ok ;d a juz myślałam, ze umrę z niewiadomej przyczyny.
Kasiek, udanego wypadu.
Młoda, ale uważaj na swojego i bacznie go obserwuj. To jak Rafcio sie ślini to będą szły ząbki ;d Powodzenia, oby spokojnie to przechodził. Udanego wypadu jutro do babci. Też biorę YAZ.
Liza, czyli dzieci Zostały podzielone do osierpnia i od sierpnia. Trochę bez sensu... Zdecydowali by się w końcu a nie mieszają i rodzicom i maluchom w głowach.
Herbata, widzę że Ty dalej szalejesz z tym sprzątaniem jeeeju już niedługo
Ja wkońcu dostałam @.
Posprzątałam sobie dzisiaj wsystko, zeby jutro już mieć wolne. Zakupiłam butki na zimę, takie krótkie za kostkę, długie już mam .
Zosia dostała pełno ubrań od moich kuzynek, niektóre takie piekne że ach .
Mała już śpi, D. w domu , zaraz wpada do nas jego siostra ze swoim facetem to się trochę posiedzi.
A chciałam się jeszcze zapytać, jak dziecko ma dziurkę w sercu to jest możliwość, że się zarośnie, prawda? I nie ma to jakiś większych konsekwencji?
Ostatnia edycja:
młodamamusia18
Gosdia i jak tam masz jakies skutki uboczne ? TYjesz po nich ?
mloda ja tez najbardziej po proszkach obawiam sie tycia ale we wtorek mam wizyte to i mi cos przepisze
ja to niestety musze uciekac bo mnie juz nawoluja nazmiane corcia z mezusiem....Ami tak szybko łapie, wie o co chodzi...Bozia pokazuje paluszkiem na obraz,babci kwiatki tez no i nas domownikow paluchem pokazuje kto gdzie jest Amelka to oczko w glowie R nauczyl ja i teraz wola tato...Boze jak ten czas szybko leci niedawno byla taka malusia....
ja to niestety musze uciekac bo mnie juz nawoluja nazmiane corcia z mezusiem....Ami tak szybko łapie, wie o co chodzi...Bozia pokazuje paluszkiem na obraz,babci kwiatki tez no i nas domownikow paluchem pokazuje kto gdzie jest Amelka to oczko w glowie R nauczyl ja i teraz wola tato...Boze jak ten czas szybko leci niedawno byla taka malusia....
Hej.
Ja poczytałam tylko ostatnie dwie strony bo na tel patrzę.
GODSIA Wiesz z ta dziurka w serduszku to wystarczy obserwacja. Justynka ma taka przypadłość i przez pierwsze lata jeździliśmy ok dwa razy w roku do kardiologa a z czasem to się zarasta.
GOSIA Dobrze że już lepiej.
U nas już końcówka wykopków jeszcze tylko jutro o ile pogoda pozwoli.
Ja poczytałam tylko ostatnie dwie strony bo na tel patrzę.
GODSIA Wiesz z ta dziurka w serduszku to wystarczy obserwacja. Justynka ma taka przypadłość i przez pierwsze lata jeździliśmy ok dwa razy w roku do kardiologa a z czasem to się zarasta.
GOSIA Dobrze że już lepiej.
U nas już końcówka wykopków jeszcze tylko jutro o ile pogoda pozwoli.
reklama
młodamamusia18
trzymajcie kciuki abym wygrała licytacje na allegro
;-) pewnie juz śpicie ? ;-)
ja tez pomalutku uciekam;*
A teraz coś na osłodzenie nocy ;-)
MÓJ MĘŻCZYZNA ;*;-))))))))))))))))))))
Zobacz załącznik 391337Zobacz załącznik 391338
a tymczasem uciekam spać ;*
dobranoc;*
buziak dla kazdej z osobna w czółko ;*