reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kasiek na necie doczytałam to co napisałas :-D

młoda:szok: w morde ale drogie ;/ mnie na takie nie stac, teraz za jedno op. płace 12-13zł ;]

zrobiłam nalesników z malinami<mniam> dzieciaki wcinałyyy.... ;)

Witaaaam:)

Przeczytałam wszystko i nie pamiętam chyba już co komu odpisac ;P

Nancy, dziękuje, ze pytasz. Najadłam się gripexów i jest ok ;d a juz myślałam, ze umrę z niewiadomej przyczyny.
Kasiek, udanego wypadu.
Młoda, ale uważaj na swojego i bacznie go obserwuj. To jak Rafcio sie ślini to będą szły ząbki ;d Powodzenia, oby spokojnie to przechodził. Udanego wypadu jutro do babci. Też biorę YAZ.
Liza, czyli dzieci Zostały podzielone do osierpnia i od sierpnia. Trochę bez sensu... Zdecydowali by się w końcu a nie mieszają i rodzicom i maluchom w głowach.
Herbata, widzę że Ty dalej szalejesz z tym sprzątaniem ;) jeeeju już niedługo :D

Ja wkońcu dostałam @.
Posprzątałam sobie dzisiaj wsystko, zeby jutro już mieć wolne. Zakupiłam butki na zimę, takie krótkie za kostkę, długie już mam ;).
Zosia dostała pełno ubrań od moich kuzynek, niektóre takie piekne że ach ;).
Mała już śpi, D. w domu , zaraz wpada do nas jego siostra ze swoim facetem to się trochę posiedzi.

A chciałam się jeszcze zapytać, jak dziecko ma dziurkę w sercu to jest możliwość, że się zarośnie, prawda? I nie ma to jakiś większych konsekwencji?

Ostatnia edycja:
mloda ja tez najbardziej po proszkach obawiam sie tycia ;) ale we wtorek mam wizyte to i mi cos przepisze:)

ja to niestety musze uciekac bo mnie juz nawoluja nazmiane corcia z mezusiem....Ami tak szybko łapie, wie o co chodzi...Bozia pokazuje paluszkiem na obraz,babci kwiatki tez no i nas domownikow paluchem pokazuje kto gdzie jest:) Amelka to oczko w glowie R nauczyl ja i teraz wola tato...Boze jak ten czas szybko leci niedawno byla taka malusia....

Hej.
Ja poczytałam tylko ostatnie dwie strony bo na tel patrzę.
GODSIA Wiesz z ta dziurka w serduszku to wystarczy obserwacja. Justynka ma taka przypadłość i przez pierwsze lata jeździliśmy ok dwa razy w roku do kardiologa a z czasem to się zarasta.
GOSIA Dobrze że już lepiej.
U nas już końcówka wykopków jeszcze tylko jutro o ile pogoda pozwoli.

reklama
trzymajcie kciuki abym wygrała licytacje na allegro :-D

;-) pewnie juz śpicie ? ;-)
ja tez pomalutku uciekam;*

A teraz coś na osłodzenie nocy ;-)

MÓJ MĘŻCZYZNA ;*;-))))))))))))))))))))
Zobacz załącznik 391337Zobacz załącznik 391338 Mama Rafa&#322; 14.09.2011.jpgRaafa&#322; 16.09.2011.jpgRafaa&#322; 9.09.2011.jpgRafcio 09.09.2011.jpg

a tymczasem uciekam spać ;*
dobranoc;*
buziak dla kazdej z osobna w czółko ;*
0404.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry