reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ;)

Herbata, wypad udany nawet dobrze się czuję na tą ilość wiśniówki i drinków którą w siebie wlałam;) :p. Zosia dała pospać do 7.30, więc miałam 4,5h snu też niejest najgorze.
Vikamcia, my robimy tak, że teraz częściej do nas znajomi przychodzą, nam jest tak łatwiej no i Zosia lepiej się czuje u siebie. Ona nie przepada jakoś za obcymi miejscami.
Vegas, Martynka wygląda jak aniołek. Robi coraz większe postępy w mówieniu.
Zdolne macie dzieciaczki ;). Tylko pogratulować.

Ja chyba wybiorę się w poniedziałek do lekarza, od1,5 tygodnia bolą mnie wszystkie stawy i mam jakieś problemy żołądkowe... ;/ Nie wiem co to jest, ale za długo trwa. Czuję każde zgięcie i każdą kość nawet jak piszę na klawiaturze, to palce bolą. Chore.
U nas dzisiaj wieje dosyć mocno ;). Obiadu nie robię dzień lenia :) Mała ma zupkę, to najważniejsze.

reklama
gosidia moze to grypa albo angina? ja jak mam grype to mnie nawet włosy bolą, a juz w ogóle jest fatalnie jak mam włoski na nogach takie 3 dniowe. am wrazenia jakbym czuła każdą cebulke wtedy:-D:-p
Elwirka moze jak system sie zrobi to komp ożyje?

Nancy, gorączki na szczęście nie mam. Pójdę w pon. na pewno bo mama mnie straszy, że na bolerioze stawy bolą. Tylko, że ja nigdy kleszcza nie miałam.Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.

Umi, nienawidzę tych takich ledwo odstających włosów. Zimą też są straszne jak nagle zaczną sie unosić. Niedługo mnie to czeka:p

Umi ja i tak nie wierze O! ;P no własnie nas czeka wizyta w skrbówce ;P
gosdia lec do lekarza jak najszybciej!

Ja własnie wróciłąm z Hania i jemy obiadek tz ja jem, daniel i Miki (sam!:tak:) a Hania jadła w szkole obiad i ie jada juz z nami ;P jedynie w weekendy :)

edit. Daniel niedawno podszedl do Mikołaja (siedzial na podłodze) i rzucil mu sie na szyje, ja mu mówie: Daniel zostaw Mikolaja bo bedzie plakał, a Daniel : mamusiu ale ja go Kochammm... przytulił sie do niego, dał buzi w policzek i poszedł se :rolleyes2::blink:

Ostatnia edycja:
gosdia to do lekarza jak najszybciej. nieciekawie :no:
Elwirka nie zazdroszcze nocki... ja tez powoli opadam z sil, ale nie na tyle by isc spac.
umi wszystkiego najlepszego !! :-)
Liza Daniel jest niezly :-D smacznego :*

ja wysprzatalam cala kuchnie... ufff. jutro sypialnia :laugh2:

reklama
Normalnie, muszę się pochwalić zdjęciami z sesji mojej córeczki :) Fotki robiła nam Ewa Łazińska ----> ...czas zamknięty w kadrze - Fotografia dziecięca

DSC_6419.jpgDSC_6576.jpgDSC_6628.jpg

Do góry