reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam Kochane :)
Co tam słychać u Was i jak zdrowie?
Dziewczyny, nie ma co się kłócić i denerwować. Każde dziecko ma swój własny rytm rozwoju, jedno usiądzie teraz inne później, jedno zaczyna chodzić w wieku paru miesięcy, inne ma ich kilkanaście. Są dzieci wyższe i niższe, grubsze i chudsze, dopóki rozwija się prawidłowo, jest szczęśliwe, zadowolone, to nie ma się czym martwić. Moja kuzynka, dość słusznych gabarytów, urodziła synka, który już jako noworodek był większy od innych dzieciątek. Teraz ma prawie 4 lata, a wygląda jakby miał 6. Jest szczuplutki, wysoki. Moja córcia też jest długa i drobna. Więc naprawdę wszystko jest w porządku.
Vegas, córcia śliczniutka.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja jak zwykle z doskoku pisze teraz puki mam jako tako spokój w robocie, wczoraj o 14 dopiero jadłam śniadanie bo nie było kiedy:/ sama jestem w pracy do konca przyszłego tygodnia i dosłownie rak mi brakuje i uszu.

Kamacia
wow mój tak nauczył sie siadać jak już chodził za ręke:-p, z raczków potrafił tylko. Jestem pełna podziwu! Co do wzrostu to mój młody z twoją Vi są tego samego wzrostu a Vi jest młodsza:p. Ale dla mnie to osobiscie nic dziwnego bo mój młody w naszym otoczeniu gra zawsze za najwyzsze dziecko, 2 tygodnie temu bawił sie z ponad rok starszym kolega który był od niego o dobre 5 cm nizszy. A co do włosków to fajnie wam wyszło. Twój mąż ma ciene czy jasne?
KasiaF sytuacje awaryjna mam przez 2 tyg bo sama w pracy jestem:-p wiec przez te 2 tyg jak człowiek widmo ie zachowuje:-p
kasiek88 cos z tym snem jest bo mój młody tez od 3 nocy świruje. barła go do nas do łózka ale dzis stwierdziłam nie i koniec, poszła tylko do niego troche sie po złościł i usną szybko.

Hej

Kamcia nie ma co ;-) sprawa zamknieta :tak:
Elwirka no to mam nadzieje ze postawi na nogi twój komp ojczym ;-)
Umi :szok: nie wierze w twój suwak ;P to jakaś sciema :p ty napewno tyle nie wazysz przeciez! :no:
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ;-)
KasieF to gratki zdania prawka! chyba że źle cos zrozumiałam :dry:

Ja Hanie zawiozłam, załatwiłam GOPS -odebrałam wnioski na nastepny rok by rodzinne dostawac, i teraz zostalo wypełnic, wziać z US papier o dochodzie i problem z głowy ;-)
Dupnie sie czuje, do tego na dworze zimno.... brrrrrrrrrrr.....................

Liza Oj waże:) niezaprzeczalne fakty, waga nie chce kłamać:-p ubrania z restą tez:) O ja musze do skarbówki isć wnioski dac zeby mi wydali zaświadczenia o dchodach. Nie chce mi sie jak nie wiem. Moze to jutro zrobie, bo w przyszłym tygodniu auta miec rano nie bede:/

reklama
Do góry