reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kamcia ale o co Ci chodzi? :confused: ja nie pisałam ci ze masz udowodnic to, bo po co? :dry: Dla mnie jest to nieprawdopodobne bo moje dzieci siadaly majac 7mies. tak samo nieprawdopodobne jest dla mnie to ze 7-8mies dzieci zaczynaja chodzić a są takie przypadki. Czepiasz się czegoś, czego wogóle nie ma. Nie stresuj sie tyle i nie naskakuj niepotrzebnie ;/
Kasik dokładnie nie o to mi chodzilo z podaniem wzrostu moich dzieci, zrobilam se o tak, bez powodu;/ U mnie M ma 180 a ja mam 166cm. Moje dzieci są raczej normalnego wzrostu i nie bada za wysocy. bez podtekstów :-D
Strach cos wogole napisac :-D

Vikamcia, zdolne masz dzieciaczki ;). Może starsza będzię modelką jak tak rośnie? Emma też jest bardzo ładna. E.. tam dobrze, że siedzi sama już gorzej jakby nie siadała wtedy można sie martwić.
Gosia zdrówka dla was.
Herbata ja też teraz nie mogę patrzeć na getry :p uraz ciążowy.
Młoda, chyba pierwzy raz przeczytałam, że Ty zmęczona ;)

No nic ja wpadłam tylko się pożegnać bo uciekam dzisiaj na wiśniówkę do mojego D. siostry ;) i później ruszamy na jakąś potuptaje dla małolatów hahha będzie smiesznie. No mój D. dzisiaj ma wieczór z kolegami. Zosia już spi, jest u mojej mamy. Nie lubię tak bez niej wychodzić mam wyrzuty sumienia, że zła matka ze mnie. ;/

Miłego wieczorku i spokojnej nocki wszystkim ;'*

KAMCIA zdolne córki masz i śliczne, a to że ktoś nie wierzy to nieistotne, ty to widzisz i się ciesz że takie cwaniary z nich (nie chodzi mi tu o LIZĘ bo jej wpisu nie odebrałam jako atak tylko chodzi mi o to co pisałaś że już kiedyś mysiałaś udawadniac)
EWI GRATULACJE!!! ja zdałam prawko w poniedziałek, i u nas na odbiór czeka się z tydzień do 2tyg... ja jeszcze muszę jechac po odbiór do innego miasta bo tu gdzie robiłam to nie należę pod te starostwo bo mam gdzie indziej meldunek stały
MŁODA oby mamie szybko ręka doszła do siebie... ja też miałam na drutach (rozerwane kości w łokciu) i niestety ale już ok 10lat temu to było i ręki nie prostuje :(

Któraś pytała o DAFFI ona kiedyś pisała że na jakiś czas może zniknąc i żebyśmy się nie martwiły.
Idę zaraz spac bo mnie też rozkłada. Wszystkim chorym życze zdrówka... U mnie niestety też bakterie frówają... eh... jesien...

Hej Laski. A ja dziś byłam po robocie zapisać się na prawko, ale nie zapisałam się. Muszę do Starostwa jechać poprosić by mi dokumenty wysłali do tego ośrodka z prawka i akt ślubu bo mówiłam im, że nazwisko zmieniłam. No i muszę wypisać sobie wniosek raz jeszcze już z nowym nazwiskiem. Ale to raptem parę dni i będę się zapisywać.
Byliśmy dziś też u prababci Martynki. Ona ma tam raj bo mają tam kaczki, gąski, kurki, więc Mała niechętnie od prababci wyjeżdża:p
Martynka od paru dni tak śmiesznie odpowiada, bo jak ktoś ją woła to Mała mówi ''cio?'':) I już na ''ja też'' nie mówi ''ja ke'', tylko właśnie ''ja też'':)

Liza KasiaF Gosia
- zdrówka;* i zdrówka dla Waszych Pociech.
Elwirka śliczną masz córcię, strasznie podobna do Nikoli, której niańkuję, ale to już pisałam:p Fajnie Oliwce w sukienusi:)
ViKamcia prześliczne masz Perełki:)) A na fotkach Emma wygląda na pulchniejszą od Viki:) A jak Viki podrosną włoski to będzie laska na 102. Fajnie ubierasz te swoje Lale. A filmik genialny:D Wygląda na wstępie jak leżący noworodek a tu wzium, siada sobie bez większego problemu:D
Ewi gratulacje:) super, że zdałaś:)
Gosdia miłej imprezki:)
Młoda a jak Ci się układa z Partnerem? I pokaż się w nowym kolorku włosów:)

A ja się martwię gdzie jest Beacia.. bo jej się coś nie układało z tym swoim facetem..

trochę mojej Perełki z poniedziałku:)
DSCN2090_450x600.jpgDSCN2092_450x600.jpg

Ostatnia edycja:
Gosdia no widzisz a jednak jestem zmęczona ;-)
Vegas jutro wkleje foto ;-) . A z K... srednio . Wspaniale juz nigdy nie bedzie...
Martynka blondyneczka ;* śliczna;*

A tymczasem uciekam spać ;*
Dobranoc;**

liza nie czepiam się tylko myslałam ze Twój post jest w stylu "haha ściema jakaś nie wierzę że ona sama siedzi"
a po prostu się zdenerwowałam bo jak Vi była mała i na listopadówkach powiedziałam ze sama się podnosi do siadu albo siedzi to na mnie naskoczyły ze to nie możliwe że nie wierzą i ze mam im pokazac filmiki i udowodnić dlatego pomyslałam ze znów sie zaczyna że niby kłamię i coś wymyślam albo nie wiadomo co..
sorki jeśli cie źle zrozumiałam :zawstydzona/y: i sorki za to nieporozumienie
ale naprawdę po tamtych akcjach to az mi słabo jak ktoś mi pisze że nie wierzy w coś co napisze i jeszcze wstawię np fotkę i jestem przewrażliwiona na tym punkcie. źle oceniłam Twój post
a z tym wzrostem to już też w nerwach powiedziałam
to mój jest 5 cm wyższy od Ciebie:tak:

ale moje córki są takie wysokie bo maja długie nóżki...
no np Vi nosi rajstopy na 3 lata a jak jej kupiłam takie na 2-3 to sa ledwo na styk na długośc i musze jej podciągać:confused2:

gosdia nie masz co się zadręczać ze złą matką jesteś bo nie jesteś :*
ja co prawda małą opuściłam raz na noc jak szłam rodzić drógą córkę :-p
no i raz na 3 dni jak musiałam sama do pl lecieć na szybko...
a tak to nie.. i też bardzo tęskniłam za nią i wogóle
a tak to jak nas ktoś na domową imprezę zaprasza to zawsze z dziećmi :-) zykują pokój dla dzieci do spania , my bioerzemy nianie i póki dzieci nie śpia siedzimy z nimi poźniej usypiamy i siedzimy sobie dalej :-)
przynajmniej mam je pod ręką niania włączona i się tak az nie martwię , wtedy lepiej mi się siedzi bo jakbym gdzieś szła sama to byłaym jak na szpilkach - nie ma co ukrywac :tak:
vegas slicznie mała mówi cio :-D hehe już sobie ją wyobrażam :-)
a moja dzisja wołała.. "mama dziemy na dół mama dziemy?? kotek oć na dół " :-D
zazdroszcze wam tych wypadów do prababci

ViKamcia bo nie wiem czy odpowiadałaś a pytałam kiedyś. Uważasz teraz z dośw., że taka różnica wieku jaka jest między Twoimi córciami, jest fajna? Jakie są plusy i minusy? Oczywiście wg Ciebie:)
Nieźle Ci mówi Vi. I wielka jest strasznie, nie ma co ukrywać hehe. Moja nosi rozmiar 86, ale to jeśli o bluzki chodzi bo spodnie ma dobre na 80. Ma krótkie nóżki. Nieproporcjonalna jakaś ta moja Myszka:D

kasiaf duzo zdrowka ;-)
vegas sliczna masz corcie. jaka blondyneczka :)
gosdia wypad na wisniowke sie udal? nie miej wyrzutow, raz nie zawsze mozna ;-)

ja znow nie spie od 4.00 ... :confused2:
milego poranka :)

reklama
jestem nie przytomna nie wiem jak się nazywam i gdzie jestem.Moje dziecko dało popalić w nocy okropnie.Wypiłam już dwaredbule.Czekam na ojczyma żeby mi system postawił w kompie,gdy to było takie proste to umiem sama,ale jeszcze coś gorszego sie porobiło dobrze żę jeszcze chodziaż mogę na forum popisać.
Vegas śliczna mała
Herbata przyślij tej swojej energi troche

Przepraszam za błedy. Przepraszam że nie wszystkim odp ,ale nie wiem co bo nie myślę.Miłego dnia

Do góry