reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Herbata może nie aż tak bo wtedy mieszkaliśmy w jednym pokoju a resztę wynajmowaliśmy więc dużo roboty nie było:) Ale latałam na piechotę po Lublinie dosyć duże odległości:) Powiem tak nie uchronnie zbliża się termin:D Dużo dziewczyn tak ma że przed porodem ma taką energię i robi wszystko:)

Kamcia to dobrze:) Dziewczynki super ja myślałam że to wszystkie zdjęcia Emmci:) Bo w te same ciuszki ubrane:) Ale śmiesznie:) Vi chyba jaśniejsze włoski miała a jak sobie podskakiwała oj pulpecki ale też z dużą wagą urodzeniową były teraz pewnie Vi chudzinka:) Chociaż po suwaczku widzę że Vi 2 miesiące młodsza od mojej a 8 cm wyższa i 1,5 kg cięższa chyba Wy jesteście wysocy??

gosdia mmmmm pyszny obiadek masz:) Ja dziś schabowe z ziemniaczkami z surówką z marchewki i jabłka:)

Liza tak mi się napisało że wale koperku hehehe tak żeby coś zielonego pływało i posmak był:):)

Młoda
smacznego:)

Gosia
moja też mi cały czas w laptop włazi:)

Dobra wracam pomagać C w malowaniu Domcia zupkę zjadła na Muminkach jak zwykle zasnęła:)

reklama
Cześć Dziewczyny. Bylam z malym na rehabilotacji dzisiaj powiedzili nam ze nie jest za wesolo bo mielismy duza przerwe do tego mamy z nim isc do logopedy a po za tym maly dalej kaszle katar siedzi mu strasznie gleboko nie da rady gruszka wyciagnac, tatus sie rozchorowal na maksa mnie tez juz gardlo boli a do tego zalapalam lekkiego dola bo moze gdybym wczesniej zauwazyla ze on tak ta glowe uklada ze zle lezy moze by sie teraz tak nie nacierplial nie naplakal...

normalnie musze sie do czegos przyznac :. nie wyspalam sie dzisiaj :-:)-(
wyobraźcie sobie ze młody miał dzisiaj tylko 2 drzemki po 20 min / Jest tak spiacy a spac nie umi ;/

Agnieszka zdrowka ;** wszystko bedzie dobrze;*

kasiek ja nie taka wysoka :-p 167 cm hehe
a te same ciuszki bo Emma odziedziczyła po Vi wszytsko...:cool2:
i akurat sie zgrało ze w tej samej spódniczce zdjęcie maja jak siedza hehe :-p
a Vi teraz czy chudzinka.. no taka normalna.. ale wysoka bardzo nosi większość ciuszków na 98cm lub wiekowo na 3 lata
DSCF8370.jpgDSCF8459.jpgDSCF8363.jpg
a co do włosków to tak Vi blondyna a Emka czarna :-p hehe

pencil.png

Ostatnia edycja:
Vikamcia jaka samodzielna Mala :p widac ze chce pomoc. swietne zdjecia!
gosdia ile ja bym dala za takie spodnie :p juz mam dosc getrow...
Mloda smacznego ;-)

ja tez ide na obiadek. nadal niezmordowana :-D

bylam u lekarza teoretycznie nic mi nie jest a antybiotyk mi przepisala...fajnie ma.
ale zwolnienie dostalam do soboty:)
Małż pojechał pokopać w piłe Ami spi i chyba ja sie zaraz legne.
Vikamcia Vi jaka wysoka...

Kamcia heh jak dla mnie to ze 4 mies dziecko samo siada jest bardzo nieprawdo podobne :tak: ale to tylko moje zdanie ;-)
Agnieszka nie zamartwiaj sie! wszystko bedzie dobrze!!!!!:*
gosia zdrówka! nic Ci nie jest i antybiotyk ? :dry:

u mnie Daniel ma 101cm wzrostu i 17kg;P Hania ma 109cm i 18,5kg, Miki ma koło 12kg i 84cm ;] chyba wszyscy normalni ;P:)

Ide, pasztet wyjąc bo sie upiekł <mniam>

to mam nieprawdopodobne dzieci :-p
nie mam filmiku Emmy postaram się zrobić i udowodnić
ale mam tu filmik Viki bo tę mi nikt nie wierzył że Vi siada tak szybko
siadam sobie :) - YouTube

zresztą nie lubię tak udowadniać na siłę..
zdjęcia wkleiłam to jeszcze mało??
nikt nie musi wierzyć ja wiem swoje.. raczej na sznurkach jej nie przywiesiłam ani niczym nie jest podparta żeby pokazać jak to siedzi..

nie wiem liza co w tym nieprawdopodobnego?? :sorry2:

najlepiej to mogłam wogóle nie wstawiać zdjęc zadnych byłby spokój

edit a to co napisałas o wzroście"chyba wszyscy normalni;) " to czy znaczy że z moją córką coś nie tak ze jest wysoka

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia nie o to jej chodziło... Mojej koleżanki córka z którą rodziłam i jest kilka godzin młodsza też ma 98 cm i chyba z 14kg.Ale ma bardzo wysokiego tatę:) Ale Vi niesamowita szok jak sama siadała:) i jeszcze z leżaka moja to na brzuch z brzucha na czworaka i chyba tak siadała nie miej jej za złe:)

Do góry