reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nancy jak to juz sie nie raz pisało dzieci pomagają w organizacji, ja jak byla sama Hania tez jeczalam i nie dawałamrady nic robic ;/ teraz to ze mam trójke nauczylo mnie jak i co robic;)
Kasik koperkowej jeszcze nie jadlam,ale jakos chyba i tak bym nie ruszyla;P

Ze mną jest gorzej:( niewiem czy nie mam gorączki, termometr jest u mlodego w pokoju a spi wiec nie mierzylam:( ide pod koc zaraz chyba.....

nancy dziękuję kochana,ze pytasz. Byłysmy u Pani doktor i Mala ma chora gardło,ppowiedziała ze strasznie czerwone. Dzis lepiej bo tak z noska nie leci,ale jesc nie chce:dry:
Ewi super gratulację!!!!
Liza zdrowka

u nas noc tragedia od 2 w nocy bujalismy ja w wozku tzn maz bujal a ja spalam tez chyba mialam goraczke bo mnie tak trzęsło zimno ze masakra. bujal ja ze 2 h i na rano do pracy....kochany ten moj chlop:)

Liza czemu byś nie ruszyła koperku nie lubisz?? Kładź się pod koc jak masz chwilę wolnego:)

Gosia zdrówka dla małej nie zdrowieje!! Mój chłop też był takie kochany że bujał pół nocy:)

Zupę robi się z czego się da:D:D

kasiek lubie koper ale nie za duze ilosci ;P :) mialam sie polozyc ale nie moge, musze byc trzezwo myslaca a jak sie poloze to sie zamule dokładnie, dusi mi sie meiso na pasztet i musze kluchy ugotowac do pomidorowej ;]
gosia wam równiez zdrówka życze!
Elwirka to przez pogode tak kazdy choruje;/ ja sie zastanawiam czy nie zaszczepic hani, albo poprostu zroie wszystkim dzieciakom kuracje witaminową i uodparniającą.... ;]

reklama
Do góry