reklama
Herbata
Fanka BB :)
kasiaf przez posrednika zawsze drozej... moze uda sie znalezc cos tanszego? powodzenia w dalszym szukaniu
gosdia dobrze sie czuje, juz pisalam tez sie nie moge doczekac...uwierz!
Liza jak Ci idzie z papryka?
Ewi pisz szybko czy zdalas czy nie
gosdia dobrze sie czuje, juz pisalam tez sie nie moge doczekac...uwierz!
Liza jak Ci idzie z papryka?
Ewi pisz szybko czy zdalas czy nie
Liza
gosdia, asheara jak daje rade? niewiem, ale w tej chwili padam na pysk i mam chec spac.... jestem padnieta do tego chora katar mam
asheara u mnie Hania chodzi do zerówki, Daniel i Miki w domu ze mną.
Herbata z papryką pomógł mi M. w 2,5h sie uwineliśmy, i wyszlo 24 słoiki litrowe...
EWI i jak tam??? nic nie piszesz, opijasz prawko???
Dzieciaki spią, ja obejrze seriale "jakos" i ide spac.... ehhhh padne jak mucha chyba...
Miłego wieczorka zycze.
asheara u mnie Hania chodzi do zerówki, Daniel i Miki w domu ze mną.
Herbata z papryką pomógł mi M. w 2,5h sie uwineliśmy, i wyszlo 24 słoiki litrowe...
EWI i jak tam??? nic nie piszesz, opijasz prawko???
Dzieciaki spią, ja obejrze seriale "jakos" i ide spac.... ehhhh padne jak mucha chyba...
Miłego wieczorka zycze.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Oj widzę, że się Laski sypiecie.
Liza Gosdia zdrówka;*
Ewi jak tam? Bo w napięciu trzymasz
KasiaF zdrówka dla Małego. Gratki zdanego examu. Normalnie Ci zazdroszczę, że za 1 razem Powodzenia w szukaniu mieszkanka;*
ViKamcia jak Emma sama siada to znaczy, że jest gotowa i jej mięśnie takoż. Spokojnie Super masz avatarek
Liza aleś mi smaka na leczo zrobiła, osz Ty Też musiałabym zrobić.
Liza Gosdia zdrówka;*
Ewi jak tam? Bo w napięciu trzymasz
KasiaF zdrówka dla Małego. Gratki zdanego examu. Normalnie Ci zazdroszczę, że za 1 razem Powodzenia w szukaniu mieszkanka;*
ViKamcia jak Emma sama siada to znaczy, że jest gotowa i jej mięśnie takoż. Spokojnie Super masz avatarek
Liza aleś mi smaka na leczo zrobiła, osz Ty Też musiałabym zrobić.
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
dobry wieczór ;-):-)
spędziłam dzisiaj w szkole 7h a jutro 9h mnie czeka :--( ...
Później byłam na chwile z młodym na dowrze niedawno wróciłam z solarium teraz wpierdzielam orzeski :-) i ide zaraz spać ;-)
Więc zycze wam spokojnej nocki ;*
i całuje was kochane w czółko ;*
A własnie miałam sie zapytać co sie dzieje z Daffi i Rox ? ?
spędziłam dzisiaj w szkole 7h a jutro 9h mnie czeka :--( ...
Później byłam na chwile z młodym na dowrze niedawno wróciłam z solarium teraz wpierdzielam orzeski :-) i ide zaraz spać ;-)
Więc zycze wam spokojnej nocki ;*
i całuje was kochane w czółko ;*
A własnie miałam sie zapytać co sie dzieje z Daffi i Rox ? ?
Herbata
gosdia nie przepraszaj! ciesze sie ze pytasz! zdrowka dla Ciebie!
Liza nie dziwie sie ze padnieta jestes, ja tez wczoraj zasnelam jak niemowle... zdroweczka :*
Ewi chwal sie!
Mloda milego dnia w szkole... ale sie ciesze ze juz nie musze chodzic ;-)
ja po 4.00 wstalam i nie wiem co ze soba zrobic. pocwiczylam, umylam wlosy, chyba czas budzic lenia
Liza nie dziwie sie ze padnieta jestes, ja tez wczoraj zasnelam jak niemowle... zdroweczka :*
Ewi chwal sie!
Mloda milego dnia w szkole... ale sie ciesze ze juz nie musze chodzic ;-)
ja po 4.00 wstalam i nie wiem co ze soba zrobic. pocwiczylam, umylam wlosy, chyba czas budzic lenia
No jakie Wy niecierpliwe. Ja do domu zjechałam po 20 i uwierzcie lub nie ale nie miałam już nawet siły pisać. Ogłaszam że wczorajszy egzamin zakończyłam z wynikiem pozytywnym.
Kasiek Dzieciaki jeszcze od czasu do czasu smarkają ale staram się je na dwór wyganiać często to jest lepiej. to rodzinka C jakaś taka "zabawowa" jest widzę.
KaisaF Gratuluje zdanego prawka. masz już dokument?
Kamcia Mi się wydaje że jeśli dziecko same z własnej nieprzymuszonej woli siada to nic złego, co innego żeby na siłę sadzać i podpierać, nawet na kolanach nie możną tak naprawdę trzymać dziecka w pozycji siedzącej póki samo nie siedzi.;-)
Agnieszka zdrówka dla Igorka, a jak dzisiaj jest?
Liza Umi Dzięki za kciuki, przydały się.
Liza no to żeście się pozarażali od Hani. oby przeszło jak najszybciej. Ja wczoraj wróciłam grubo po 20, nawet z telefonu nie miałam siły napisać.
gosia jeszcze raz zdrówka dla Amelki.
Kasiek Dzieciaki jeszcze od czasu do czasu smarkają ale staram się je na dwór wyganiać często to jest lepiej. to rodzinka C jakaś taka "zabawowa" jest widzę.
KaisaF Gratuluje zdanego prawka. masz już dokument?
Kamcia Mi się wydaje że jeśli dziecko same z własnej nieprzymuszonej woli siada to nic złego, co innego żeby na siłę sadzać i podpierać, nawet na kolanach nie możną tak naprawdę trzymać dziecka w pozycji siedzącej póki samo nie siedzi.;-)
Agnieszka zdrówka dla Igorka, a jak dzisiaj jest?
Liza Umi Dzięki za kciuki, przydały się.
Liza no to żeście się pozarażali od Hani. oby przeszło jak najszybciej. Ja wczoraj wróciłam grubo po 20, nawet z telefonu nie miałam siły napisać.
gosia jeszcze raz zdrówka dla Amelki.
ELWIRKA 25
Mamuśka
witam z rana ogólnie do 4.30 trzy pobudki pożniej się wybudziła i po godz zasneła i jedna pobudka i do 7.30 spałyśmy.
Młodamamusia Miłego dnia w szkole
Herbata co tak wcześnie
Ewi gratuluje
Młodamamusia Miłego dnia w szkole
Herbata co tak wcześnie
Ewi gratuluje
reklama
Liza
Hej
EWI GRATULACJEeeeeeeeeee!!!!! :-)
Elwirka wspolczuje nocki ;P u nas byly 2 pobudki w tymjedna do hani druga do Mikusia a tak to oki.
młoda a u was jak tam? lepiej?
M zawiózł Hanie do szkoly wiec dzis odpoczywam, pojad tylko po nią potem taty samochodem i przy okazji chleb tez kupie. M poszedl do mojego brata popracowac happy: juz za dlugo byl w domu o te 3 dni hahaha ), a ja dzis nie mam nic w planach szczególnego i męczącego, odpoczywam, bo za duzo ostatnio i tak zrobiłam. Do tego rozkłada mnie choroba, normalnie szok.... ale staram sie, biore leki te co lekarka M zapisała bo mamy to samo wsio, ;] czekam az sloneczko wyjdzie i na dwór wyjdziemy no i dzis bede pasztet robic mniammm...
Wczoraj pojechalismy do pracy M po RMUA do zwolnienia ( ma je do dzis w sumie i jutro do roboty) i jak wracalismy na plac zabaw skoczylismy bo po drodze ale dzieciaki radoche mialy, zdjec zrobilam troszke ale nie wrzucalam na kompa jeszcze;P
Ide jakieś śniadanie zrobić...
Pisząc tego posta kichałam z 15 razy :| wrrrrrrrrr
EWI GRATULACJEeeeeeeeeee!!!!! :-)
Elwirka wspolczuje nocki ;P u nas byly 2 pobudki w tymjedna do hani druga do Mikusia a tak to oki.
młoda a u was jak tam? lepiej?
M zawiózł Hanie do szkoly wiec dzis odpoczywam, pojad tylko po nią potem taty samochodem i przy okazji chleb tez kupie. M poszedl do mojego brata popracowac happy: juz za dlugo byl w domu o te 3 dni hahaha ), a ja dzis nie mam nic w planach szczególnego i męczącego, odpoczywam, bo za duzo ostatnio i tak zrobiłam. Do tego rozkłada mnie choroba, normalnie szok.... ale staram sie, biore leki te co lekarka M zapisała bo mamy to samo wsio, ;] czekam az sloneczko wyjdzie i na dwór wyjdziemy no i dzis bede pasztet robic mniammm...
Wczoraj pojechalismy do pracy M po RMUA do zwolnienia ( ma je do dzis w sumie i jutro do roboty) i jak wracalismy na plac zabaw skoczylismy bo po drodze ale dzieciaki radoche mialy, zdjec zrobilam troszke ale nie wrzucalam na kompa jeszcze;P
Ide jakieś śniadanie zrobić...
Pisząc tego posta kichałam z 15 razy :| wrrrrrrrrr
Ostatnia edycja: