reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Liza zdrówka życzę ale się uwineliśccie z tymi słoikami:) Liza zdrówka życzę i wyślij mi paszteciku:)

Herbata heheh masz dużo czasu widzę jak wstajesz o 4 heheh mnie wołami b nie ściągneli:)

Ewi GRATULUJE:D:D Ale fajnie że zdałaś, dobrze że dziecią lepiej:) No nie cała rodzina... Tylko brat C z żoną 30 na karku, latają z dredami i bawią się w takie rzeczy.... No comments...

KasiaF nie pamiętam czy gratulowałam więc jeszcze raz GRATULUJE:)

Elwirka Oliwka przeurocza i widzę że sama postoi super a nie dawno tak się martwiłaś a tu takie postępy i strasznie do Ciebie chyba podobna:)

Młoda czyżby jakieś wagarki:D:D:D

Aguś witaj napisz coś więcej i z jakiego Międzyrzeca jesteś??

Nancy
Dominika za to kopie ostatnio wszystko;/

U nas w sumie nic ciekawego Domka koszmarnie śpi cały czas się budzi i znowu na masę pije i sprawdza czy jestem i karze się przytulać. C coś się źle czuje w simie mówi że już od 2 tygodni;/ dziś znowu musi płot malować ale dobrze przynajmniej mam go w domu. Domka sama się bawi ostatnio dorwała smoczka i z im latała jakie to śmieszne było:D:D Ona nigdy smoczka nie używała. Ja już kuchnię ogarnęłam kostka na zupę się gotuje biorę się za łazienkę:) Może za wcześnie ale rozpoczęłam sezon rajtuzowy bo młoda wiecznie ściąga skarpetki i na bosaka biega;/

reklama
dzuięki dziewczyny za gratulacje.g:tak:
Elwirka Śliczna ta Twoja córunia.
Agus Witaj, napisz coś więcej o sobie
Młoda o to odpoczynek od szkoły. a mama czemu do szpitala idzie? a ujmnei dzisiaj słonko świeci od rana.
Kasiek Aaaa, to takie buty.

Jejku Mateczek dzisiaj strasznie marudny, normalnie cały czas nad uchem jęczy :cool:

Młoda mamusia słoneczko.jpg
Ja jak się urodziłam, to też byłam łysa, moja siostra za to do ponad roku nie miała włosków na głowie, a teraz ma takie, że jej zazdroszczę, grube, mocne i falowane. Ach. Malwinka ma jaśniutkie i cieniutkie włosy. Wdała się we mnie, a mogła w mojego A, ale cóż.
Kasiek, czyżby jakieś ząbki szły Dominice? Bo ze snem naszych Szkrabów ostatnio tez jest niedobrze.

Ewi w styczniu załamała sobie rękę , kosc przed łokciową . Tak złamała ze miała operacje i ma druta w ręce i musi go wyciągną. :-)
Nancy i Elwirka dziękuję ;*

dziekwczyny mam słońcee :-D :-D
no to poźniej o ile nie ucieknie mi niegdzie słoneczko pojde z malym na dwor musze ksiązki kupić :-)

młoda współczuję mamie;/

Nancy
jak była na przeglądzie to ciotka powiedziała że dolne piątki są w kolejce więc może;/

Ewi no niestety... Wkurzają mnie trochę bo im jest zawsze źle mało kasy i w ogóle i tak są przepracowani i teściowa się tak lituje nad nimi;/

Idę pomóc w malowaniu płotu bo się ten mój mężulek umrze bo to taka żmudna robota a i Domka pobiega na dworze. Muszę ją pilnować z chorobą bo bilans dwulatka mnie czeka w przyszłym miesiącu a przy moim szczęściu zachoruje jak rok temu na szczepienie aż ponaglenia mi wysyłali z przychodni i sanepidem straszyli a ona przez cały miesiąc chorowała to znaczy jakiś katarek kaszelek nic poważnego ale do szczepienia iść nie mogła;/

Chłodniej się zrobiło to i ruch na forum się zrobił:D:D

Ewi gratulacje!! :-)
mloda to duuuuuuuuuuuuuuzo slonca ! ;-)
Elwirka zdjecia sliczne! :-p
kasiek milego malowania plotu :) i pilnuj niunki
nancy wspolczuje nocki. oby zabki szly szybciej.

ja wlasnie wypastowalam podlogi :-D alez mnie energia rozpiera dzis

reklama
Do góry