reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzień dobry.
mnie dzisiaj synio zmasakrował, dostałam 5 kopniaków jeden za drugim...:-) coż on tam wyprawia :) ??
też o dziwo miałam spokojną noc, bo nie latałam do WC jak zwykle...
podliczyłam wszystkie ubranka, i chyba z ubrań to dokupię aby ze 2 body z dł. rękawem, kombinezon na zimę, skarpetki i tyle :)

Ewi,
dobrze że sobie radzisz z jazdą. Trzymam kciuuuki:-)
Daffi, super sprzątaczkę masz, no bo, po co chować rzeczy jak można schować siebie :-)
gosia, ja jestem zielona co do kredytów i pożyczek... chociaż chyba też będziemy musieli trochę pożyczyć... 3-4 tys.
justyś, doświadczenia wózkowego nie mam, ale na mieście dużo widzę mam które takie wózeczki mają.
wink2.gif

Liza, o szkoda że pluskanie nie wyszło, jeszcze skorzystacie w tym roku:-)
dobrze że nocka udana.
mazia, to super wiadomości. cierpliwości, niedługo poznasz kto tam mieszka w brzusiu.
umi, to narobiłaś hałasu w nocy :) super masz kawalera :)
Herbatka, co za sny ??:-)

reklama
Umi nie no pierwsza fotka bosska:-D rosnie chlopak rosnie;-)
Herbata hehe ale sen :-) nie denerwuj sie tak :*
Mariolcia no ciesz sie z kopniaczków;-) jeszcze chwila i juz bedziesz widziala te małe stópki:-) ehhhh, takie maluszki są bosskie:tak:

Zle sie czułam i glowa zaczela mnie bolec wiec wrócilam do domu juz po 30min;/ musialam cos zjesc, chyba troszke sie zaniedbałam z tym;/
Miki spi juz 2,5 h, obiad wstawilam , wiec pewnie niedlugo wstanie ;]

edit. aaaa mialam sie pochwalic juz dawno;P i tak zapominam, nauczyłam mikołaja pokazywać gdzie jest nosek :-) i umie pokazywac go u mnie, u siebie:-) mądrala mały ;-)

Ostatnia edycja:
Daffi to znaczy, że jestem slepa dla mnie on jest kopią T. :-D. Aż sobie spojrze na zdjęcia gdzie jesteśmy razem:-D
Mariolciaaa ach te kopniaki w żebra pamietam to:tak::-D i po cichu zazdroszcze:-p fajne to było choc bolesne:-p
Liza ty sie odchudzasz, czy coś? Bo takie niejedzenie to zdrowe nie jest, no i gratuluję:-) teraz nosek pokazuje, a zachwile bedzie ci próbował palcem oko wydłubać:-D tak jak to mój syn miał w zwyczaju

Umi nie nie odchudzam sie w sumie, poprostu czasem nie mam kiedy zjesc, nie chce mi sie;] i wychodzi na to ze źle to na mnie wplywa;/
Co do wydłubywania oczu, Miki już ten etap zakonczył:-D teraz jak juz to pokazuje nosek i ładnie delikatnie głaska a my mówimi "cizia mizia" ;-) hehehe

Umi kopniaki w żebra? ja to pamietam jak w zebra to tak jakby mi wsadzało nóżki:-D rozciągąło sie:-D kopniaki mialam zazwyczaj w pecherz;-)

Umi, no niekiedy jak mnie kopnie, to zaboli:-)
Liza, no,no czekamy na kolejne newsy co nowego umie :)

mi się pogoda rozkręciła, słońce przygrzewa :)
niedługo wybywam na spacer :)

Hej.
Jestem zmęczona ale w super nastroju.
Jechałam dzisiaj z dziewczyną która egzamin miała mieć i jeździła dwie godziny, a resztę ja. w drodze do Łomży mało co nie mieliśmy wypadku, pewnei byłoby po nas gdyby nie instruktor, tir polski nas wyprzedzał i mial sporo miejsca bo z nad przeciwka nic nie jechało i za szybko zjeżdżał na nasz pas po wyprzedzaniu i nas na pobocze zepchnął przyczepą. Instruktor łapał kierownicę tej dziewczynie i szybko machnał. a ona biedna potem jeździć nie mogła taka zestresowana tym wszystkim,.
Zobaczymy, pogadałam z instruktorem i on ma z całym tym szefem pogadac. i może jutro lub w poniedziałek już będziemy uzgadniać termin egzaminu.
Liza no nie do końca dopiero szłam na pierwsz ejazdy bo to już ponad miesiac. jak się okazuje inne dziewczyny z mojej grupy mają już wyjeżdżone 26 godzin nawet ale z innym instruktorem. a co do zaniedbania jedzenia tyo ja tez ostatnio tak mam. już dwa kg w tydzień poszły. no coz jak jem śniadanie przed jazdą tak w czasie tych 6 godzin tylko piję i ewentualnie maślankę piję. a potem aż odrzuca mnie od jedzenia i nie wiem dlaczego. io tylko na siłe jem więc wiesz lepiej przyzwyczajaj organizm do jedzenia bo potem będziesz odczuwać coraz to mniejszy głód i organizm będzie się osłabiał.
Daffi Oj lubię lubię jeździć, ty też powinnaś przemóc ten strach i siąść za kółkiem a Julka słodka ale to już z resztą wiesz.:tak:
umi Kacperek już dużym chłopczykiem jest.

Liza ja własnie miałam w żebra tak gdziesz na początku 8 miesiaca, w pecherz to jedynie czułam ucisk ale jak walenie było to po żebrach:-D. Ha chciałabym tak zapominac o jedzeniu:-D
Mariolciaa tak patrze na twoje suwaczki i widze że ponad rok po ślubie jestescie ile masz lat?
Ewi ciebie tez tak odrzuca? to ja sie chyba na kurs prawa jazdy zapisze:-D

reklama
Do góry